ניר סובול גולש רוח חיפאי ותיק נפטר ביום חמישי האחרון בביתו בחיפה.
ניר היה גולש רוח ותיק במועדון בבת גלים.
ההיכרות האישית שלי עם ניר היא רבת שנים - 25 שנה: מכיתה ז' בחטיבת הביניים עירוני ה' בחיפה.
ללא ספק ניר היה פשוט בחור זהב.
תמיד שאל מה נשמע ובדק איך אפשר לעזור - אם זה בחוף או בחדר כושר בהולמס כשפגשתי אותו.
כך אזכור אותו. אפשר היה פשוט לקרוא אותו בחיוך התמים והמקסים שעל פניו.
גם בתמונה המצורפת.
עצוב מאוד. יהי זכרו ברוך.
תמונה של ניר עם ג'וש סטון. כינרת 2003. צילם משה גיגי. חבר טוב של ניר
פרטי השיבעה:
משפחת סובול:
אבשלום 17
קומה 3
כרמליה
חיפה
נפטר הגולש ניר סובול
Re: נפטר הגולש ניר סובול
את ניר היכרתי במועדון כאשר חזרתי לגלוש אחרי כמה שנים הפסקה ב 1996 .
ילד חייכן מלא אנרגיות חיוביות .
ניר
בכל פעם שהייתי פוגש אותך היית קודם כל מברך לשלום ותמיד שואל מה שלומי ואיך נהנתי מיום הגלישה.
ומיד היית מוסיף ומספר את חוויותיך, כבן לזוג הורים מקסימים ותומכים תמיד היה לך ציוד גלישה חדיש.
זכור לי ניר שלמדת נהול רשתות מחשב והיית מספר לי על המבחנים והתוצאות הטובות שהישגת.
ופעם כשביקשתי לשאול שאלה ענית לי בצורה מושלמת ואף צירפת לי דיסק עם תוכנה שהורדת עבורי במיוחד.
קשה לכתוב עליך בלשון עבר
תחסר לנו
יהי זיכרך ברוך
ילד חייכן מלא אנרגיות חיוביות .
ניר
בכל פעם שהייתי פוגש אותך היית קודם כל מברך לשלום ותמיד שואל מה שלומי ואיך נהנתי מיום הגלישה.
ומיד היית מוסיף ומספר את חוויותיך, כבן לזוג הורים מקסימים ותומכים תמיד היה לך ציוד גלישה חדיש.
זכור לי ניר שלמדת נהול רשתות מחשב והיית מספר לי על המבחנים והתוצאות הטובות שהישגת.
ופעם כשביקשתי לשאול שאלה ענית לי בצורה מושלמת ואף צירפת לי דיסק עם תוכנה שהורדת עבורי במיוחד.
קשה לכתוב עליך בלשון עבר
תחסר לנו
יהי זיכרך ברוך
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
אוי כמה עצוב, כזה בחור צעיר. אני זוכר אותו לפני הרבה שנים כנער שהיה בא לגלוש יחד עם אביו.
עצוב מאד.
עצוב מאד.
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
נדהם ומצטער מאוד לשמוע! ניר היה חלק מתמונת חיינו מאז שהייתי ילד.
משפחת סובול ודגן שכנים מזה שנים בשכונת כרמליה.
שהייתי בן 12 בערך הייתי משוטט ברחובות בחוסר מעש ומוצא את עצמי במגרש הכדורגל של השכונה.
המגרש היה בד״כ ריק אבל תמיד הייתי מוצא את ניר שם.
היינו משחקים סטנגה על כל המגרש ניר היה ילד חזק והיה קורע לי את הצורה
היה לו את הכישרון להקפיץ את הכדור באוויר ולהתקדם איתו את כל המגרש
עד השער שלי ואז להפציץ אותו פנימה. היה נדיר שהצלחתי להכניס גול במשחקים האלה וזה לא שהייתי שחקן גרוע.
בימים האלה בערך שלש שנים לפני שהתחלתי לגלוש ניר היה מספר שהוא גולש רוח ושזה כיף גדול. לא ידעתי או הבנתי על מה הוא מדבר בכלל.
שאורי ואני התחלנו לגלוש ניר היה חלק מהחוף והיה מגיע כל הזמן לים חלק מהפעמים עם אבא שלו.
היה לניר גלשן מיסטרל ומפרשים של נייל פרייד הצייוד הכי טוב שהיה אז.
הוא היה מגיע אם הולוו שלו אוטו שהמשפחה שמרה וטיפלה במשך שנים.
ניר בא פחות ופחות לגלוש אבל התקדם בדברים אחרים. כל פעם שאני חוזר הביתה מנסיעה הייתי רואה אותו הולך אם כלבו ליד הבית שלי והיינו מתעדכנים. הוא היה מספר שיש לו סרט גלישה חדש ותמיד שואל אם אני רוצה שהוא יתן לי עותק.
שהלכתי לחדר כושר עם חברי גיל הייתי פוגש את ניר. הוא הראה לנו איך לבצע את התרגילים שעשינו בצורה נכונה יותר היה מקצועי ותמיד יכל היה להרים משקלים הרבה יותר כבדים מאיתנו בקלות. גיל ואני אנשים לא קטנים אבל ניר היה חזק כמו שור!
לפני שבועיים בערך בירך אותי ניר בפייסבוק על הצלחה בתחרות.
אני נמצא בחול ואתמול שנודע לי על מותו נכנסתי לעמוד הפרופיל שלו שם מתחת לתמונתו היה כתוב:
ניר סובול , תחביבים - גלישת רוח, מוסיקה מועודפת - סטורם ריידרס
קשה לעכל בחור צעיר וטוב.
יהיה זכרו ברוך.
משפחת סובול ודגן שכנים מזה שנים בשכונת כרמליה.
שהייתי בן 12 בערך הייתי משוטט ברחובות בחוסר מעש ומוצא את עצמי במגרש הכדורגל של השכונה.
המגרש היה בד״כ ריק אבל תמיד הייתי מוצא את ניר שם.
היינו משחקים סטנגה על כל המגרש ניר היה ילד חזק והיה קורע לי את הצורה
היה לו את הכישרון להקפיץ את הכדור באוויר ולהתקדם איתו את כל המגרש
עד השער שלי ואז להפציץ אותו פנימה. היה נדיר שהצלחתי להכניס גול במשחקים האלה וזה לא שהייתי שחקן גרוע.
בימים האלה בערך שלש שנים לפני שהתחלתי לגלוש ניר היה מספר שהוא גולש רוח ושזה כיף גדול. לא ידעתי או הבנתי על מה הוא מדבר בכלל.
שאורי ואני התחלנו לגלוש ניר היה חלק מהחוף והיה מגיע כל הזמן לים חלק מהפעמים עם אבא שלו.
היה לניר גלשן מיסטרל ומפרשים של נייל פרייד הצייוד הכי טוב שהיה אז.
הוא היה מגיע אם הולוו שלו אוטו שהמשפחה שמרה וטיפלה במשך שנים.
ניר בא פחות ופחות לגלוש אבל התקדם בדברים אחרים. כל פעם שאני חוזר הביתה מנסיעה הייתי רואה אותו הולך אם כלבו ליד הבית שלי והיינו מתעדכנים. הוא היה מספר שיש לו סרט גלישה חדש ותמיד שואל אם אני רוצה שהוא יתן לי עותק.
שהלכתי לחדר כושר עם חברי גיל הייתי פוגש את ניר. הוא הראה לנו איך לבצע את התרגילים שעשינו בצורה נכונה יותר היה מקצועי ותמיד יכל היה להרים משקלים הרבה יותר כבדים מאיתנו בקלות. גיל ואני אנשים לא קטנים אבל ניר היה חזק כמו שור!
לפני שבועיים בערך בירך אותי ניר בפייסבוק על הצלחה בתחרות.
אני נמצא בחול ואתמול שנודע לי על מותו נכנסתי לעמוד הפרופיל שלו שם מתחת לתמונתו היה כתוב:
ניר סובול , תחביבים - גלישת רוח, מוסיקה מועודפת - סטורם ריידרס
קשה לעכל בחור צעיר וטוב.
יהיה זכרו ברוך.
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
- carbon fiber
למשפחה היקרה
ניר היה לי לאיש מופת ותמיד אזכור אותו כאחד שכזה
ראשון לעזור בכל תחום אשר הבין בו מחשבים גלישת רוח חדר כושר
לא אחת נכנס ניר למים והוציא אנשים במצוקה בחוף כאשר טובי הגולשים מיאנו לעזור בתירוץ כלשהוא
בימים קרים בחורף היה מגיע למועדון עם שתיה חמה ודבריי מתיקה אשר רוממו את רוחינו
הראש מסרב להבין איך נותרנו ללא האיש הזה וניפרדנו ממנו בטרם עת.
יהי זכרו ברוך
נוח על משכבך בשלום
תמיד איתנו בים
ניר היה לי לאיש מופת ותמיד אזכור אותו כאחד שכזה
ראשון לעזור בכל תחום אשר הבין בו מחשבים גלישת רוח חדר כושר
לא אחת נכנס ניר למים והוציא אנשים במצוקה בחוף כאשר טובי הגולשים מיאנו לעזור בתירוץ כלשהוא
בימים קרים בחורף היה מגיע למועדון עם שתיה חמה ודבריי מתיקה אשר רוממו את רוחינו
הראש מסרב להבין איך נותרנו ללא האיש הזה וניפרדנו ממנו בטרם עת.
יהי זכרו ברוך
נוח על משכבך בשלום
תמיד איתנו בים
- hadaryuval
ניר היקר, שכן, גולש,חבר- איש יקר איש נדיר.
תמיד רציני, תמיד מכבד, כאלו מתקופה אחרת אולי ארץ אחרת.
נעלמת לנו בטרם עת, הזמנת אותי לבקר - רציתי אבל לא יצא ריצת החיים, הזמנתי אותך לבקר אותי....אמרת בהזדמנות. אולי חשבת שזה יכביד, הרי תמיד בחרת להתחשב....
טיילת איתי ועם הקטנה ברחוב מידי פעם , חצי שעה ככה. היה תמיד נחמד קצת לדבר.
עכשיו אתה כבר לא איתנו, איך יתכן ? בחור צעיר וספורטיבי שפתאום לא איתנו, אי אפשר לקבל עזיבה מוקדמת שכזאת בשוויון נפש!.
הלא רק יומיים לפני , אתה בחור צעיר , מנפנף אלי לשלום מהרחוב למטה אלי זה העומד במרפסת.
אני רק יכול לקוות שאיפה שאתה עכשיו אם יש כזה דבר, יש לך התחלה חדשה עוד טובה יותר - מזאת שהיתה לך כאן.
תנחומי למשפחה הטובה שהייתה לך כאן . משפחה טובה ואוהבת, אתה בטוח שתחסר להם מאוד.
ניר סובול היה שלום.
תמיד רציני, תמיד מכבד, כאלו מתקופה אחרת אולי ארץ אחרת.
נעלמת לנו בטרם עת, הזמנת אותי לבקר - רציתי אבל לא יצא ריצת החיים, הזמנתי אותך לבקר אותי....אמרת בהזדמנות. אולי חשבת שזה יכביד, הרי תמיד בחרת להתחשב....
טיילת איתי ועם הקטנה ברחוב מידי פעם , חצי שעה ככה. היה תמיד נחמד קצת לדבר.
עכשיו אתה כבר לא איתנו, איך יתכן ? בחור צעיר וספורטיבי שפתאום לא איתנו, אי אפשר לקבל עזיבה מוקדמת שכזאת בשוויון נפש!.
הלא רק יומיים לפני , אתה בחור צעיר , מנפנף אלי לשלום מהרחוב למטה אלי זה העומד במרפסת.
אני רק יכול לקוות שאיפה שאתה עכשיו אם יש כזה דבר, יש לך התחלה חדשה עוד טובה יותר - מזאת שהיתה לך כאן.
תנחומי למשפחה הטובה שהייתה לך כאן . משפחה טובה ואוהבת, אתה בטוח שתחסר להם מאוד.
ניר סובול היה שלום.
יובק'ה - 0544-982999
יש לך למכירה ציוד משומש ? אל תהיה נואש!
לפורום המשומשים של יובק'ה פנית? את הציוד יותר לא ראית
לכל שאלה או בקשה תשובה:
hadar.yuval@gmail.com
-------------------------------------------
יש לך למכירה ציוד משומש ? אל תהיה נואש!
לפורום המשומשים של יובק'ה פנית? את הציוד יותר לא ראית
לכל שאלה או בקשה תשובה:
hadar.yuval@gmail.com
-------------------------------------------