2010 storm rider

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
1234

2010 storm rider

שליחה על ידי 1234 »

לפי דעתי תחרות הסטורם רידר של שנת 2010 צריכה שיפור!!!!!!
כפי שאתם יודעים עלות ההשתתפות הייתה בין 150 ל200 שח ולדעתי זה לא מוצדק.
לפני שנה קיבלנו סווצרטים טובים ומושקעים ומתאימים למחיר אשר שלמנו, השנה קיבלנו סווצרט אשר נמכר ב120 שח בחנות הsurfhouse .כאשר ניתן לקנות סווצרט כזה בחנות"פוזה" בלא יותר מ20 שח. בנוסף הלייקרה שגם הייתה הבטחה גדולה כבר עכשיו מתפרקת ויורד לה הציור . אופונוע הים אשר היה אמור לחץ אותנו היה מקולקל ולא יכל להיכנס לים במקרה של מצוקה!
את מקצה הנוער הוציאו בשיא הסופה כשהנוער לא יכל לעשות כלום ולמקצה אחד בלבד, לא מה שהיה לפני שנה כאשר לנוער היו שני מקצים מושקעים מאוד!!!
מין הראוי שהנוער ייוצג יותר בסרטון התחרות אבל זה לא קרה.
בקיצור אני מציע לשנה הבאה לשפר את אירגון וניהול התחרות ואת ביטחון המשתתפים כדי לשפר את ההנאה והבטיחות של כולנו.
סמל אישי של משתמש
zorkin
יצירת קשר:

Re: 2010 storm rider

שליחה על ידי zorkin »

אין בעיה

ב 5,6 נסדר את האופנוע
ב 7,8, נסדר את הרוח שתצא למקצה המתאים
ב 9 ומעלה נגהץ לך ת'ליקרה.

איך אפשר להתיחס ברצינות למישהוא שקוראים לו 1234 איך תגיד לי איך?????

אני לא בא לרדת עליך פשוט המספרים היסתדרו לי מצויין אחרי הגלישה של היום. :D
אני אתה והוא , וגי'נגי קנגרו
1234

שליחה על ידי 1234 »

אני לא שם שם בגלל שאני לא באתי לריב אני רשמי את זנ כי אני רציתי לומר את דעתי . וובגלל אנשים ברוצים לריב ולנטור טינה.
סמל אישי של משתמש
Arnon Dagan
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arnon Dagan »

1234
בד"כ לא הייתי אפילו טורח לענות לך אבל אני נמצא בקוריאה ושעות השינה קצת התבלבלו לי ובא לי לענות אז ככה:
הסכום של הסווצרטים לא נראה לך מוצדק, האם נראה לך מוצדק שאנשים כמוני וכמו אח שלי וכמו עוד רבים וטובים יעבדו כמו חמורים חודשיים ימים (וזה לא שאין לנו דברים אחרים לעשות) והכל בשביל שתתקיים בארץ המסכנה שלנו תחרות אחת לפחות ובשביל לשמור על הגחלת של הגלישה משהו שאף אחד חוץ מאיתנו כולל היבואנים שחיים מהספורט לא טורח לעשות.
ובמקום לומר "סחה חברה כל הכבוד הרמתם תחרות סבבה" אתה בא ומתלונן על הסוצרטים ודברים אחרים. זה לא נראה לי הגיוני.
אז פעם הבאה (אם יהיה לנו כח ואנרגיות בכלל להרים את הדבר הזה ולשמוע אחרי זה אנשים כמוך מתלוננים שוב) אני מציע לך להשאר בבית או לקחת את חברך המקטרים ולהרים משהו בעצמכם.
arnondagan.com
"הוא מכיר את זה הוא אוהב את זה הוא כמו דג במים" (מולי גרובר האגדי)
שלח תגובה