שלום
סוף סוף הפורום מתעורר
סוף סוף הפורום מתעורר.
בהחלט ממליץ לחסום כמה שמנבלים פה את הפה.
למרות שאני לפעמים מבין אותם.
אבל... ההתיחסות צריכה להיות שווה לכולם!!
בהחלט ממליץ לחסום כמה שמנבלים פה את הפה.
למרות שאני לפעמים מבין אותם.
אבל... ההתיחסות צריכה להיות שווה לכולם!!
זה לא אני...
יש כמה שקוראים להם ערן-אין בלעדיות...
אני מכין את החבילות ליוני ברודוס,ומקווה לכמה ימי גלישה איתך בבת גלים.
ערן ה"אמיתי"
אני מכין את החבילות ליוני ברודוס,ומקווה לכמה ימי גלישה איתך בבת גלים.
ערן ה"אמיתי"
ידעתי פשוט ידעתי שתתחילו להתעורר מתרדמת החורף
הופמן ראשית אני שמח שקיבלת תובנה וצריך להוקיע אנשים מסוימים מהפורום אבל לכל אחד יש את זכות הקשקוש ואנו יודעים במי מדובר
לאהרון
מר פלקסר היקר באדם ואתה באמת כזה ראשית שלוחה לי אליך בקשה קטנה "תביא פאקינג רוח" אתה כנציג הגולשים המבוגרים אמור וצריך להוקיע ניבולי פה מכל סוג שהוא .
ב אין לי דבר נגד אף אחד באופן אישי אלא רק אנשים שמשתלחים באחרים ומנצלים את כל נושא המאבק לצרכים פרטיים למינוף(מילה יפה) אינטרסים וזה מגעיל ולא לעניין אבל זוהי דרכו של עולם אבל כולנו יהודים אוהבי ים ומטרה ברורה אחת והיא לקרוע את הים לחייך ולהנות אז שלכם מחו"ל U
סעיד האיש והאגדה
ב אין לי דבר נגד אף אחד באופן אישי אלא רק אנשים שמשתלחים באחרים ומנצלים את כל נושא המאבק לצרכים פרטיים למינוף(מילה יפה) אינטרסים וזה מגעיל ולא לעניין אבל זוהי דרכו של עולם אבל כולנו יהודים אוהבי ים ומטרה ברורה אחת והיא לקרוע את הים לחייך ולהנות אז שלכם מחו"ל U
סעיד האיש והאגדה
יש חומר חזק חזק
יש ויש עוד היד נטויה הכל יחזור ויהיה מעניין אני מבטיח אקשן בפורום
סעיד אהובי Who ever u r שכנעת אותי שמקומך איתנו ובגדול . המשך לצבוע לנו את הפורום בחוש ההומור המעודן שלך אבל בבקשה ממך אל תנבל את פיך, אל תשתלח , אם אתה מכיר אותי אז כנראה אתה לא אחד שצריך להיגרר אחרי כאלה שמפרקים כאן אגרסיות .
אם לא תקפיד על הכללים האלו תמחק מכאן .
אגב האם הבנתי שאתה בחו"ל אם כן תעשה חיים .
בלי שום קשר אני מתחיל בניתוח ההודעות שלך (אולי גם אעזר בפסיכולוג ) כדי לאתר מי אתה ואל תדאג אם לא תרצה לא אחשוף את המידע .
אם לא תקפיד על הכללים האלו תמחק מכאן .
אגב האם הבנתי שאתה בחו"ל אם כן תעשה חיים .
בלי שום קשר אני מתחיל בניתוח ההודעות שלך (אולי גם אעזר בפסיכולוג ) כדי לאתר מי אתה ואל תדאג אם לא תרצה לא אחשוף את המידע .
נערך לאחרונה על ידי aharon ב 01 דצמבר 2006, 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
סעיד טוען שחייבים למנף את הנוגעים בפורום
מינופים זוהי שמה של תעשיית מינוף אנשים רעיונות כלים .
ועוד טוען אני ש.........אנשים מסוימים מחויבים למנף את עצמם מהפורום אשר אינם ראויים לו.
ויסלח לי כרמי ירון (לצערי עדיין לא פגשתי את האיש אך ברגע שאני אחזור מחו"ל אחתור למגע) על שימוש במונח מינוף ביתר תכיפות כרמי ירון איתך הסליחה .יום טוב לכולם.
i will be back
ועוד טוען אני ש.........אנשים מסוימים מחויבים למנף את עצמם מהפורום אשר אינם ראויים לו.
ויסלח לי כרמי ירון (לצערי עדיין לא פגשתי את האיש אך ברגע שאני אחזור מחו"ל אחתור למגע) על שימוש במונח מינוף ביתר תכיפות כרמי ירון איתך הסליחה .יום טוב לכולם.
i will be back
סעידוש אתה בחו"ל או בחולון???מינופים זוהי שמה של תעשיית מינוף אנשים רעיונות כלים .
i will be back
כל מי שרשום בפורום הזה (בין אם הוא גולש , או אחד שהתעניין במאבק הציבורי נגד בניית מרינה בראש הכרמל, שבעיקבותיו הוקם האתר הנהדר ע"י גולן ולאחרונה בסיועו של דניאל) כולם ראויים ליהיות כאן . כולם אנשים יקרים טובים ואת כולם מאחדת האהבה לים ולספורט ימי אתגרי.
אם כל זאת הייתי מציע להוריד כאן פרופיל בכל מה שקשור למסרים שליליים שיוצרים אנרגיות שליליות ולא מוסיפים כבוד אפילו לא לפולקלור ולשם הטוב שיצרנו לעצמינו בעיר בארץ ובעולם..
השתדלו ליהיות הרבה יותר חיוביים יותר מפרגנים (אפשר גם ביקורתיים) ולעסוק הרבה יותר בנושאים עיניינים שקשורים לגלישה עצמה , לציוד , למשטר הרוחות לפיתוח החוף ולטכנולוגיות הנפלאות שמפותחות כאן באתר ע"י גולן ודניאל.
לפני שאתם כותבים משהו חישבו פעמיים אולי אתם פוגעים במישהו ואולי זה בכלל מיותר.
אין זאת אומרת שמהיום אנחנו רק רציניים וכבדים נהפוכו המשיכו לשעשע, להתבדח ולהעביר דחקות ובשום פנים ואופן לא לפגוע בכבודם ושמם הטוב של אנשים.
שבת שלום לכולם.
- hadaryuval
קולי נעלם , ליבי נדם , באה למועדון בחורה חדשה
וואלה יפה הבחורה הזאת דינה מהקיבוץ שיחקה אותה - רייטניג גבוה יש לה זאת
- ducasdagan