Tariffa spain

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
ihadayer

Tariffa spain

שליחה על ידי ihadayer »

שלום לכולם, מישהו מכיר את טריפה בספרד? אני אמור לנסוע לשם בעוד כשבועיים.

מישהו היה שם לאחרונה? מועדונים שאפשר לשכור ציוד? תנאים? עלויות? מקומות לינה? אשמח לדעת פרטים נוספים.

תודה

טל
0507644436
סמל אישי של משתמש
פריגל
יצירת קשר:

Re: Tariffa spain

שליחה על ידי פריגל »

פריגל ציוד לספורט ימי בע"מ

www.wind.co.il

074-7012930
ihadayer

שליחה על ידי ihadayer »

תודה. אתם מכירים את המקום עצמו? איך התנאים שם בספטמבר? אני מבין שיולי אוגוסט זה פצצה, בעיקר צ'ופי, כמו צפוניות כזה..
סמל אישי של משתמש
פריגל
יצירת קשר:

שליחה על ידי פריגל »

ihadayer כתב:תודה. אתם מכירים את המקום עצמו? איך התנאים שם בספטמבר? אני מבין שיולי אוגוסט זה פצצה, בעיקר צ'ופי, כמו צפוניות כזה..
אנחנו היינו ביוני והיה מצויין כמו בצפוניות אבל לא כזה צ'ופי ,
המקום אחלה והציוד ברמה גבוהה
ממליץ לקחת טיסה למלאגה ומשם להשכיר רכב , לקחת מלון במרחק הליכה מהחוף ובערב אפשר לצאת עם הרכב לעיר יש אחלה חיי לילה
פריגל ציוד לספורט ימי בע"מ

www.wind.co.il

074-7012930
סמל אישי של משתמש
אורן

שליחה על ידי אורן »

אני הייתי שם , אומנם גלשץי שם קייט (לא לידאוג , יש שם הפרדה מוחלטת ביין קייט לרוח) , אבל היו שם המון גולשי רוח , הרוח שם פצצצצצצצצצצצצצה , בשבוע שהייתי הרוח החלשה הייתה 28/30 קשרים , והיה גם 40 ++ , כבר בירידות מההרים רואים את התחנות חשמל שמונעות מהרוח , ויודעים שיהיה פצצה, לא גולשים בעיר עצמה , נוסעים 10 דקות דרומה לכיוון "קדיס" , ומגיעים לחוף מדהים , יש שם מועדונים להשכרת ציוד , העיר עצמה מפוצצת חנויות גלישת רוח/קייט , הרוח שם היא כמו פה דרומית נקיה על סף הדרום מזרחית , רוח שמגיע מאיזור המייצרים , מומלץ לצאת בשייט לראות לוויתנים , אפשר להוציא וויזה למרוקו , ולעבור אם מעבורת ל"טנג'ר" , אחלה שוק , ואחלה מקום לגלוש שם!!!!

מומלץ חליפה קצרה , בחוץ חם מאוד (מלה ציצים חשופים :D ) , אבל המיים קרירים ...........

אני באמת הגעתי ממלגה , שכרתי רכב , והופ , לטריפה!!!!! , בחזרה גלשתי בטרמולינוס , שזה ליד מלגה , אחלה חוף , ים של בחורות בלבוש מינימלי :jj: !!!!!

בהצלחה
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]
שלח תגובה