שלום פורום יקר ...
רציתי להתייעץ לגבי חופשת גלישה באיי יוון
קראתי את ההארכיון ואת הכתבה של אלון קפלן לגבי איי יוון , כתבה אדירה ..
אבל עדיין לא הבנתי לאן באמת כדאי לסוע אם יש לי משפחה שנוסעת איתי .
אז ככה ..
המטרה : גלישת רוח - פריסטייל + קייט
אך בנוסף אנחנו רוצים לצרף את אמא ואחותי לחופשה , מה שיגרום צורך בבית מלון או בבונגלו טוב !
ובמקום שיש בו מה לעשות(פאבים , קצת חיי לילה ותירות) ולא חור כמו "נרלו" אוסטרליה .
מה אתם אומרים על Palekastro, Crete מגזין אנגלי ממליץ על המקום אבל לא שמעתי אף אחד שהיה שם .
אני יודע שרבים מחברי הפורום ביקרו ביוון אז אם ישנם הצעות אני אשמח אשמח לשמוע .
תודה עופר .
חופשה ביוון משפחה + ילדים .
Re: חופשה ביוון משפחה + ילדים .
ממליץ בחום על האי נקסוס.
יתרונות-חוף הגלישה צמוד לטיילת,תנאים טובים באוגוסט,אי נחמד לטיולים יש מסעדות פאבים וכו',תנאים נוחים גם למתחילים וגם למתקדמים.
חסרונות-דורש הפלגה של 5 שעות במעבורת מפארוס (40 דק' משדה התעופה).
לדעתי ההפלגה לא בעיתית אם תצליחו לתזמן את הטיסה ככה שלא תחכו בנמל (יש המון מעבורות ככה שזו לא צריכה להיות בעיה).
נדמה לי שכבר כתבתי תגובה מפורטת יותר על האי.
אודי
יתרונות-חוף הגלישה צמוד לטיילת,תנאים טובים באוגוסט,אי נחמד לטיולים יש מסעדות פאבים וכו',תנאים נוחים גם למתחילים וגם למתקדמים.
חסרונות-דורש הפלגה של 5 שעות במעבורת מפארוס (40 דק' משדה התעופה).
לדעתי ההפלגה לא בעיתית אם תצליחו לתזמן את הטיסה ככה שלא תחכו בנמל (יש המון מעבורות ככה שזו לא צריכה להיות בעיה).
נדמה לי שכבר כתבתי תגובה מפורטת יותר על האי.
אודי
רודוס מתאים יותר למשפחות, אפשרות לטייל.מועדונים קטנים ולא עמוס וגם גדולים עם יותר ציוד.
נקסוס מקום מדהים לגלישת רוח. החיסרון,כמו שצויין הפסד של יומיים מעבורת הלוך חזור וגם עמוס בטרוף במועדון הראשי.(FLISVOS).
יותר פרטים אתה יכול להתקשר: דוידי- 052-3439567
נקסוס מקום מדהים לגלישת רוח. החיסרון,כמו שצויין הפסד של יומיים מעבורת הלוך חזור וגם עמוס בטרוף במועדון הראשי.(FLISVOS).
יותר פרטים אתה יכול להתקשר: דוידי- 052-3439567
- alonkaplan
- יצירת קשר:
בחופשה עם משפחה וילדים, אחד הדברים החשובים, לדעתי, הוא נוחות ההגעה ליעד.
מבחינה זו - נקסוס הוא מקום בעייתי, למרות תנאי הגלישה המצויינים שבו והקירבה לעיר.
היעדים שהגישה אליהם היא הנוחה ביותר הם רודוס וקוס.
מכיוון שצריך לדאוג גם למשפחה ולנוחיותה - רודוס באיזור העיר/ ixia יכולים לענות על הצרכים.
אפשרות נוספת היא לרדת דרומה לפרסוניסי, אך לא להתאכסן באיזור החוף, אלא בעיירה הקרובה גנאדי, שם יש חופי רחצה טובים והרבה דברים שמתאימים למשפחות.
ההמלצה שלי היא דוקא על קוס -קפלוס. טיסה ישירה, נסיעה קצרה משדה התעופה, מים חלקים, רוח חזקה, חוף לגלישת קייט במרחק נסיעה קצר ומקום נעים למשפחות וללא גולשים.
הבעיה העיקרית בכל המקומות בחודש אוגוסט תהיה להשיג מקומות לינה. בספטמבר אין שום בעיה.
תיהנו ובהצלחה
מבחינה זו - נקסוס הוא מקום בעייתי, למרות תנאי הגלישה המצויינים שבו והקירבה לעיר.
היעדים שהגישה אליהם היא הנוחה ביותר הם רודוס וקוס.
מכיוון שצריך לדאוג גם למשפחה ולנוחיותה - רודוס באיזור העיר/ ixia יכולים לענות על הצרכים.
אפשרות נוספת היא לרדת דרומה לפרסוניסי, אך לא להתאכסן באיזור החוף, אלא בעיירה הקרובה גנאדי, שם יש חופי רחצה טובים והרבה דברים שמתאימים למשפחות.
ההמלצה שלי היא דוקא על קוס -קפלוס. טיסה ישירה, נסיעה קצרה משדה התעופה, מים חלקים, רוח חזקה, חוף לגלישת קייט במרחק נסיעה קצר ומקום נעים למשפחות וללא גולשים.
הבעיה העיקרית בכל המקומות בחודש אוגוסט תהיה להשיג מקומות לינה. בספטמבר אין שום בעיה.
תיהנו ובהצלחה
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;