משקפי שמש אופטיות
משקפי שמש אופטיות
למישהו יצא להחליף עדשות לעדשות אופטיות במשקפי אקסטרים
אחרי שאיבדתי את הזוג השלישי בגלישת רוח אני שוקל לקנות זוג מכאן -
http://b-oz.co.il/index.asp?id=1606
אבל אם אני לא אוכל להפוך אותן לאופטיות לא יהיה לזה ממש טעם.
אחרי שאיבדתי את הזוג השלישי בגלישת רוח אני שוקל לקנות זוג מכאן -
http://b-oz.co.il/index.asp?id=1606
אבל אם אני לא אוכל להפוך אותן לאופטיות לא יהיה לזה ממש טעם.
עדשות מגע חד פעמיות
תעבור לעדשות מגע חד פעמיות
חיליק
חיליק
מספר נמוך במשקפיים לא נורא בלי אופטי אבל אבור עדשות מגע בשום אופן!!!
אל תעשה שטויות בעיניים שלך ואני גולש עם משקפי שמש שהם עם עדשת פולריזד וחובה לכל מרכיב משקפיים פולריזד זה משנה מאוד את האיכות איך אמר הרופא באופטיקה משקפים רגילות משנות צבע ועם פולריזד משנות אור והכל ממש שווה ותחשוב שעדשות עם פולריזד עולות 1000 ש"ח ויותר וזה חרם אם אתה לא רואה כלום בלי אז אל תשים כי לעשות ראייה בלי פולריזד זה סתם...
אל תעשה שטויות בעיניים שלך ואני גולש עם משקפי שמש שהם עם עדשת פולריזד וחובה לכל מרכיב משקפיים פולריזד זה משנה מאוד את האיכות איך אמר הרופא באופטיקה משקפים רגילות משנות צבע ועם פולריזד משנות אור והכל ממש שווה ותחשוב שעדשות עם פולריזד עולות 1000 ש"ח ויותר וזה חרם אם אתה לא רואה כלום בלי אז אל תשים כי לעשות ראייה בלי פולריזד זה סתם...
עומר מי אם לא אני
בכל מקרה אני אבדוק את עניין העדשות.
הבעיה העיקרית שלי עם עדשות זה שהן לא ממש נוחות לי, אבל אני לא רואה שום בעיה עם להיכנס איתן לים (אני עושה את זה גם ככה כשאני צולל).
גולן אני אשמח לדעת אילו בעיות אתה מכיר.
ועד עכשיו גלשתי עם משקפי שמש אופטיות רגילות עם שרוך מאחורה אבל אחרי שאיבדתי את הזוג השלישי (שני זוגות בחודש האחרון ) הבנתי שצריך משהו שמחזיק בצורה קצת יותר רצינית.
נראה לי בנוסף אני אקנה גם כובע שימנע מהמשקפיים להחליק מהראש.
בכל מקרה אני אבדוק את עניין העדשות.
הבעיה העיקרית שלי עם עדשות זה שהן לא ממש נוחות לי, אבל אני לא רואה שום בעיה עם להיכנס איתן לים (אני עושה את זה גם ככה כשאני צולל).
גולן אני אשמח לדעת אילו בעיות אתה מכיר.
ועד עכשיו גלשתי עם משקפי שמש אופטיות רגילות עם שרוך מאחורה אבל אחרי שאיבדתי את הזוג השלישי (שני זוגות בחודש האחרון ) הבנתי שצריך משהו שמחזיק בצורה קצת יותר רצינית.
נראה לי בנוסף אני אקנה גם כובע שימנע מהמשקפיים להחליק מהראש.
....
סופ"ש לא הקרוב , הבא....סופ"ש אוהלים בג'ינו כמה חברים שגולשים עם כמה טוטות מהצפון , כל גולש שיצא מהמים מוזמן לנתח אנטריקוט או סינטה... יש גם סלט לצמחוניים...
הגשתי מועמדות לנציג משטרת ישראל בפוזו