אין כניסה לחוף הגולשים
טוב...באמת זה כבר נראה רע עד רע מאוד.
אני חושב שצריך לארגן מפגש, ודחוף, עם כל הגולשים וכמה שיותר מהר.זו לא חכמה להגיע לחוף רק בסערות ושכל אחד יחיה בתוך הפינה שלו עד שהרוח תתחיל לנשוב.
הטופיק הזה הולך לכיוון של עוד 60 תגובות כמה כולם מזועזעים נגעלים וכו וכו....
חייבים להתקדם הלאה,כמו שזה נראה כל העול נופל על דוכס שרץ וחוטף ורץ וחוטף.
קדימה,אין טעם להמשיך להזדעזע...צריך לפעול.בין אם זה הפגנה,בין אם זה הגעה לחוף,בין אם זה ש100 גולשים מגיעים לעירייה ורק צוות מצומצם נכנס לדבר עם מי שצריך...שבמקביל 100 גולשים במסדרונות מעוררים תשומת לב ויש עוד ערמות של רעיונות.אני בפנים..חבל על הזמן....שבסוף לא יהיה פה איזה קומבינציה של הוצאת המפעיל מהחוף+ ביחד עם הגשר הנבנה..קצת זמן מת לעירייה שהחוף לא הולך לשום כיוון ולא נשאר לנו כלום.
אני חושב שצריך לארגן מפגש, ודחוף, עם כל הגולשים וכמה שיותר מהר.זו לא חכמה להגיע לחוף רק בסערות ושכל אחד יחיה בתוך הפינה שלו עד שהרוח תתחיל לנשוב.
הטופיק הזה הולך לכיוון של עוד 60 תגובות כמה כולם מזועזעים נגעלים וכו וכו....
חייבים להתקדם הלאה,כמו שזה נראה כל העול נופל על דוכס שרץ וחוטף ורץ וחוטף.
קדימה,אין טעם להמשיך להזדעזע...צריך לפעול.בין אם זה הפגנה,בין אם זה הגעה לחוף,בין אם זה ש100 גולשים מגיעים לעירייה ורק צוות מצומצם נכנס לדבר עם מי שצריך...שבמקביל 100 גולשים במסדרונות מעוררים תשומת לב ויש עוד ערמות של רעיונות.אני בפנים..חבל על הזמן....שבסוף לא יהיה פה איזה קומבינציה של הוצאת המפעיל מהחוף+ ביחד עם הגשר הנבנה..קצת זמן מת לעירייה שהחוף לא הולך לשום כיוון ולא נשאר לנו כלום.
צריך שכל הגולשים באזור יגיעו למסיבות האלה וימנעו מהן להתקיים.
להסביר לאנשים בנועם שמדובר במסיבה לא חוקית באירוע ציבורי
ושהם ממנים עבריינים
במקביל להזמין משטרה שתסגור את האירוע עצמו.
אם יש אפשרות לדעת על האירועים האלה כמה ימים מראש זה יהיה טוב
אבל אפשר גם להכין איזו רשימת קשר ולידע אנשים בהתראה קצרה בSMS.
להסביר לאנשים בנועם שמדובר במסיבה לא חוקית באירוע ציבורי
ושהם ממנים עבריינים
במקביל להזמין משטרה שתסגור את האירוע עצמו.
אם יש אפשרות לדעת על האירועים האלה כמה ימים מראש זה יהיה טוב
אבל אפשר גם להכין איזו רשימת קשר ולידע אנשים בהתראה קצרה בSMS.
תגיד לי יניב ?
איזה סטלן תל אביבי נוסע כל הדרך מתל אביב לחיפה בשביל מסיבה
כשכל המסיבות הטובות הן גם ככה במרכז ?
ובכל מקרה 30 גולשים חסונים שניצבים בפתח של מסיבה ואומרים לאנשים לא להיכנס זה יוצר מצב של אי נעימות. ורוב האנשים מעדיפים לצאת בשביל לבלות ולהמנע ממצבים של אי נעימות.
ככה שגם אם יכנסו למסיבה, בפעם הבאה הם ישקלו אם הם לא מעדיפים לצאת למקום אחר שאין בו בלאגנים, ואחרי שתעשה את זה מספר פעמים הליין הזה פשוט ימות.
איזה סטלן תל אביבי נוסע כל הדרך מתל אביב לחיפה בשביל מסיבה
כשכל המסיבות הטובות הן גם ככה במרכז ?
ובכל מקרה 30 גולשים חסונים שניצבים בפתח של מסיבה ואומרים לאנשים לא להיכנס זה יוצר מצב של אי נעימות. ורוב האנשים מעדיפים לצאת בשביל לבלות ולהמנע ממצבים של אי נעימות.
ככה שגם אם יכנסו למסיבה, בפעם הבאה הם ישקלו אם הם לא מעדיפים לצאת למקום אחר שאין בו בלאגנים, ואחרי שתעשה את זה מספר פעמים הליין הזה פשוט ימות.
טוב דיברנוו הרבה.
לדעתי צריך לעבור לשלב המעשים, לא בטוח שלבוא בערב של מסיבה ולפוצץ אותה זה להיט גדול, אבל אם עושים את זה בשקט זה לפחות מראה שיש פה מתנגדים.
כמו שנראה לי צריך לארגן איזו תלונה מסודרת, שכל אחד יגיש אותה למישטרה.
במצב כזה נראה לי שיהיו חייבים להתיחס לעיניין ברצינות (כש 100 איש מגישים תלונה על אותו נושא זה חייב להזיז משהו)!!
בנוסף צריך להחליט שכל פעם שמתקימית בחוף פעילות לא חוקית כלשהיא, מגיעים כמה שיותר גולשים ופשוט יושבים בחוף כמותר בחוק . שיזמינו משטרה אדרבא ואדרבא.
אני מגוייס ומי שאוכל להביא איתי!
לדעתי צריך לעבור לשלב המעשים, לא בטוח שלבוא בערב של מסיבה ולפוצץ אותה זה להיט גדול, אבל אם עושים את זה בשקט זה לפחות מראה שיש פה מתנגדים.
כמו שנראה לי צריך לארגן איזו תלונה מסודרת, שכל אחד יגיש אותה למישטרה.
במצב כזה נראה לי שיהיו חייבים להתיחס לעיניין ברצינות (כש 100 איש מגישים תלונה על אותו נושא זה חייב להזיז משהו)!!
בנוסף צריך להחליט שכל פעם שמתקימית בחוף פעילות לא חוקית כלשהיא, מגיעים כמה שיותר גולשים ופשוט יושבים בחוף כמותר בחוק . שיזמינו משטרה אדרבא ואדרבא.
אני מגוייס ומי שאוכל להביא איתי!
תגובת העיריה
הועתק מחי-פה
עבור: חי פה
הסכם ההפעלה בין העירייה לזכיינים בוטל בעקבות הפרות בוטות של ההסכם מצד הזכיינים ועבירות על חוק התכנון והבנייה שבוצעו במקום.
כנגד הזכיינים ננקטו הליכים משפטים שהובילו לסגירת המסעדה שפעלה במקום.
כיום מנוהלת כנגד הזכיינים תביעת פינוי ועיריית חיפה תמשיך לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותה לאכיפת החוק ולהמשך השמירה על החוף.
הועתק מחי-פה
עבור: חי פה
הסכם ההפעלה בין העירייה לזכיינים בוטל בעקבות הפרות בוטות של ההסכם מצד הזכיינים ועבירות על חוק התכנון והבנייה שבוצעו במקום.
כנגד הזכיינים ננקטו הליכים משפטים שהובילו לסגירת המסעדה שפעלה במקום.
כיום מנוהלת כנגד הזכיינים תביעת פינוי ועיריית חיפה תמשיך לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותה לאכיפת החוק ולהמשך השמירה על החוף.
Re: עומר היקר
לא מבין. לא היה אישור משטרה, החוף הוא חוף ציבורי, שוטרים הוזמנו למקום ולא הפסיקו את המסיבה?. איפה היתה המשטרה כאן?. דוכס, נראה שהשוטרים לא שמו על הקריאה שלך.דורון כתב:לא היה אישור ולא נעליים
דורון דוכס
משה ובוננזה
לא זכור לי שאני עובד אצלכם
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
- אלמוג אמיר
- יצירת קשר:
Re: משה ובוננזה
מה הקשר?. כל מה שאמרתי זה שדיווחת ונראה שלא שמו לא עליך ולא עלינו.דורון כתב:לא זכור לי שאני עובד אצלכם
- doron_hackam