ד ה א ב ...
ד ה א ב ...
שלום .. שאלה לגבי דהב ? כמה מסוכן לרדת לשם עכשו ?
כי רוב הזמן ההתראות , לפי מה שאני מבין , הן די התראות שווא!
ויש חבר'ה שיורדים על בסיס קבוע
2. מה התקופה שאפשר להשאר שם ?
יש אפשרות להשאר שם ליותר מחודש רצוף?
יש מישהו שרוצה להצטרף לטיול גלישה בדהב בשבועות הקרובים ? יציאה גמישה
אפילו למחר .. אני פשוט לא רוצה לגלוש לבד , המטרה היא להתאמן בפריסטייל .
למעוניינים אפשר ליצור קשר איתי 0542283928 עופר
כי רוב הזמן ההתראות , לפי מה שאני מבין , הן די התראות שווא!
ויש חבר'ה שיורדים על בסיס קבוע
2. מה התקופה שאפשר להשאר שם ?
יש אפשרות להשאר שם ליותר מחודש רצוף?
יש מישהו שרוצה להצטרף לטיול גלישה בדהב בשבועות הקרובים ? יציאה גמישה
אפילו למחר .. אני פשוט לא רוצה לגלוש לבד , המטרה היא להתאמן בפריסטייל .
למעוניינים אפשר ליצור קשר איתי 0542283928 עופר
מסוכן מאד
אם זה עונה על השאלה שלך, אני חזרתי משבוע בהילטון דהב עם כל המשפחה לפני שבועיים, המנקה שלנו נסעה לשם לארבעה ימים עם בעלה, השכן שלי היה שם לפני שבוע עם חברה שלו ועוד 60000 ישראלים ביקרו בסיני במהלך הפסח.
תתקשר לנופר טיולים (תגיד להם שאני שלחתי אותך חחח) http://www.nufar4u.co.il/ ותזמין מלון כי זה יצא לך יותר זול מאשר להזמין ישירות מהמלון.
חודש נשמע לי קצת ארוך.
תהנה
תתקשר לנופר טיולים (תגיד להם שאני שלחתי אותך חחח) http://www.nufar4u.co.il/ ותזמין מלון כי זה יצא לך יותר זול מאשר להזמין ישירות מהמלון.
חודש נשמע לי קצת ארוך.
תהנה
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
סיני לא מומלצת למטיילים או גולשים או ישראלים כל עוד מסתובבות שם כנופיות מחבלים שמחפשות לחטוף ישראלים.
יש כל הזמן התראות.
כל עוד לא חטפו אותך או פוצצו אותך אין שום בעיה.
חובה להזהיר אותך שזה המצב כרגע.
לגבי פריסטייל:
חודש אפריל בשנים האחרונות היה החודש העמוס ביותר בימי רוח בשנה בים התיכון.
הצפוניות אמורות להתחיל ויש גם מערביות שהן שאריות של החורף.
כשאפריל נגמר מתחילה ב"ג לעבוד במתכונת קיץ והכנרת מתעוררת.
במילים אחרות, מעכשיו עד אוגוסט יש כאו רוח.
יש כל הזמן התראות.
כל עוד לא חטפו אותך או פוצצו אותך אין שום בעיה.
חובה להזהיר אותך שזה המצב כרגע.
לגבי פריסטייל:
חודש אפריל בשנים האחרונות היה החודש העמוס ביותר בימי רוח בשנה בים התיכון.
הצפוניות אמורות להתחיל ויש גם מערביות שהן שאריות של החורף.
כשאפריל נגמר מתחילה ב"ג לעבוד במתכונת קיץ והכנרת מתעוררת.
במילים אחרות, מעכשיו עד אוגוסט יש כאו רוח.
tpar kdkua go ekmw
האמת, כל הדרך מהגבול דהרו אחרינו כנופיה של שודדים על גמלים, מזל שהצלחנו להתחמק מהם, וגם נראה לי קצת חשוד הבחור בהארי נאס עם הווקי טוקי ואחרי שנכנסתי למים סגרו עלי שני גולשים עם רובי קלאץ' ועשו לפני אייר ג'ייב כדי לחסום אותי ובנתיים בחוף שלושה האמרים הסתערו לעבר האישה והילדים תוך כדי שהם דורסים את התיירים בצרפת.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
הכל פוליטיקה
הכל פוליטיקה ואינטרסים כלכליים.
סטטיסטית, יותר בטוח לנסוע לסיני מאשר לעלות על קו 5 בתל-אביב, ובטח שיותר מלנסוע על כביש חיפה תל-אביב.
סטטיסטית, יותר בטוח לנסוע לסיני מאשר לעלות על קו 5 בתל-אביב, ובטח שיותר מלנסוע על כביש חיפה תל-אביב.
חזרתי עכשיו משבוע בדאהב.
אין ספק שיש הרבה הפחדות לגבי הבטיחות של הנסיעה (בגבול המאבטחים בצד הישראלי חילקו פליירים על התראות לחטיפות ושדמנו בראשינו).
אכן נראה שההפחדות האלה הן לחלוטין פוליטיות כלכליות ולא מחוברות למציאות
בשטח, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.
בניגוד לחברה היותר ממומנים שישנו להם במלונות בלגונה שהיא שטח מסוגר בפני עצמו שלא נראה שיש סיכוי שיקרה שם משהו, אנחנו ישנו באכסניה באזור של הבזאר והתרעינו באוכלוסיה המקומית על ימין ועל שמאל ולא הייתה שום סיבה להרגיש לא בטוחים.
הגלישה עצמה היתה קצת פחות משהו, היום הראשון היה נהדר עם רוח מטורפת של לפחות 30 קשר שהלכה והתחזקה (התחלתי את היום עם מפרש 4.7 ועברתי בהמשך ל4.2 ) היום השני התחיל עם רוח חזקה של בערך 25 קשר שהלכה ונחלשה מהר מאוד עד שכבר לא היה הרבה מה לעשות. ביום השלישי כבר לא גלשתי אבל גם התחיל עם רוחות חלשות בבוקר שנחלשו מהר מאוד (אחרי זה כבר לא היתה רוח).
אני מקווה שעכשיו באמת מתחילה העונה ויהיו יותר ימים של רוח אבל השבוע הזה היה טיפה מאכזב מבחינת הגלישה (הצלילות והתפפננות בחוף די פיצו על זה למרות שכל שנה מאכזב לראות איך הריפים הולכים ונהרסים להם)
לגבי שהות של חודש אני לא בטוח כמה הדבר אפשרי, בויזה שאתה מקבל בגבול אתה מוגבל לשהות של שבועיים. ניתן להוציא ויזה בארץ ואז כנראה שניתן להישאר תקופה ארוכה יותר (אבל אתה צריך לבדוק בדיוק לכמה זמן היא מוגבלת) הבעיה היא שזה לוקח לפחות שבועיים התהליך של ההוצאת ויזה. אם יש לך את הזמן זה שווה כי היא גם מאפשרת לך לרדת לראס מוחמד ולעשות שם כמה צלילות נהדרות אם אתה בעניין.
אין ספק שיש הרבה הפחדות לגבי הבטיחות של הנסיעה (בגבול המאבטחים בצד הישראלי חילקו פליירים על התראות לחטיפות ושדמנו בראשינו).
אכן נראה שההפחדות האלה הן לחלוטין פוליטיות כלכליות ולא מחוברות למציאות
בשטח, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל.
בניגוד לחברה היותר ממומנים שישנו להם במלונות בלגונה שהיא שטח מסוגר בפני עצמו שלא נראה שיש סיכוי שיקרה שם משהו, אנחנו ישנו באכסניה באזור של הבזאר והתרעינו באוכלוסיה המקומית על ימין ועל שמאל ולא הייתה שום סיבה להרגיש לא בטוחים.
הגלישה עצמה היתה קצת פחות משהו, היום הראשון היה נהדר עם רוח מטורפת של לפחות 30 קשר שהלכה והתחזקה (התחלתי את היום עם מפרש 4.7 ועברתי בהמשך ל4.2 ) היום השני התחיל עם רוח חזקה של בערך 25 קשר שהלכה ונחלשה מהר מאוד עד שכבר לא היה הרבה מה לעשות. ביום השלישי כבר לא גלשתי אבל גם התחיל עם רוחות חלשות בבוקר שנחלשו מהר מאוד (אחרי זה כבר לא היתה רוח).
אני מקווה שעכשיו באמת מתחילה העונה ויהיו יותר ימים של רוח אבל השבוע הזה היה טיפה מאכזב מבחינת הגלישה (הצלילות והתפפננות בחוף די פיצו על זה למרות שכל שנה מאכזב לראות איך הריפים הולכים ונהרסים להם)
לגבי שהות של חודש אני לא בטוח כמה הדבר אפשרי, בויזה שאתה מקבל בגבול אתה מוגבל לשהות של שבועיים. ניתן להוציא ויזה בארץ ואז כנראה שניתן להישאר תקופה ארוכה יותר (אבל אתה צריך לבדוק בדיוק לכמה זמן היא מוגבלת) הבעיה היא שזה לוקח לפחות שבועיים התהליך של ההוצאת ויזה. אם יש לך את הזמן זה שווה כי היא גם מאפשרת לך לרדת לראס מוחמד ולעשות שם כמה צלילות נהדרות אם אתה בעניין.
תודה על המידע ....
תודה רבה על המידע לגבי סיני ...
אבל עדיין לא מצאתי שותף לרדת לסשן של שבועיים לפחות , אני מתאר לעצמי שיהיה בסדר אם נשמור על פרופיל נמוך ובאמת נבוא רק לגלוש
ישנה אופצייה לדעת אם יש רוח בסיני בשבוע הקרוב או שהתחזיות די שקריות שם ?
אני אחזור בשנית אם משהו מעוניין לרדת בשבועות הקרובים יציאה גמישה גם למחרתיים אני אשמח לסוע עם מישהו ..
טלפון 0542283928
אבל עדיין לא מצאתי שותף לרדת לסשן של שבועיים לפחות , אני מתאר לעצמי שיהיה בסדר אם נשמור על פרופיל נמוך ובאמת נבוא רק לגלוש
ישנה אופצייה לדעת אם יש רוח בסיני בשבוע הקרוב או שהתחזיות די שקריות שם ?
אני אחזור בשנית אם משהו מעוניין לרדת בשבועות הקרובים יציאה גמישה גם למחרתיים אני אשמח לסוע עם מישהו ..
טלפון 0542283928