בוא חבוב בוא תלמד אותי לגלושnaty כתב:הופמן יש לך כנראה בעיה להבין כי רוחות חלשות ווחזקות לא קובעותhoffman10 כתב:אם כל ההערכה שלי לצוברי שהוא תותח על ברוחות חלשות התחרות הקובעת היא האולימפיאדה ושם תהיה רוח טובה כל יום. לא פימפומים אלא ממש פליינינג ולפעמים באוברפאוור. הוא יכול לקחת 10 אליפויות אירופה ברוחות החלשות וכשנגיע ללונדון לא יגיע אפילו לארד. מקווה שהתחרויות יהיו בתנאים הרבה יותר מאתגרים בשבילו ושייקח גם אותן.
הקובע הוא האיסטרטגיה , והממוצע של הרוחות .
צוברי איסטרטג מצויין מכיר את החולשות שלו ומספיק טוב ברוח חזקה כדי לשמור מיקום טוב בתחרות כללית .
בגדול פלמה לא נחשב למקום בו הרוחות חלשות .
זה יכול להיות מצחיק מאד לכל מי שיבוא לראות.
איך אמר פה הדר? עדיף גרם אחד של גלישה מאשר טונה תיאוריה (תסלח לי הדר ששיבשתי פתגם סיאמנגי עתיק).
בשיוטים הראשונים אין בכלל טקטיקה אלא עבודה מעשית.
כל אחד נותן מה שיש לו ומקווה שהתנאים יהיו יותר טובים בשבילו לעומת המתחרים.
רק בשלבים המאוחרים יותר, מדברים על טקטיקה. ואתה לא יכול ללמד אותי מהתיאוריה אלא אם התנסית והיית קרוב בכלל לגלוש.
לגבי שחר. טקטיקה שמקטיקה. ברוחות חלשות הוא טוב ושם הוא יכול לעשות שמקטיקה. כשהרוח עולה גם הארד בסכנה פה ולא משנה שהוא לקח 3 פעמים מקום ראשון.
אז מה צריך? יותר מזל משכל.
מקווה שנקבל רק שיוטים ברוחות חלשות עד סיום התחרות.
בכל מקרה לא נראה שנמרוד משיח מסכן כרגע את שחר למרות שעלה למקום השמיני כך שכל עוד לא ישתתפו בתחרות ברוח חזקה לשחר אין בעייה לגבור על משיח.
שחר. ממך אני כן יכול ללמוד אבל תהיה קצת צנוע ותלמד אותי תרגילים בפריסטייל ולא תנסה להסביר לי שמה שחשוב זה להיות באולימפיאדה כי לשם אני כבר לא אגיע.
חחחחחחחחחחחחחחחחח