יום מפתיע ביותר....בבת גלים.
יום מפתיע ביותר....בבת גלים.
יום ראשון ה 28 חג פורים.
איזה יום מפתיע קיבלנו היום בבת גלים למרות כל התחזיות ,""הקודרות"" שדיברו על סופה אכזרית גשם אין סופי וגלי ענק ,למרות הכל היה יום גדול בבת גלים השמש זרחה רוב הזמן,היה חם יחסית ,הרוח היתה דרומית מערבית חזקה ללא ספק,הרוח היתה למפרשים שנעו בגודל של 5מ"ר וירדו ל עד ל4 מ"ר,היה גאסטי. אבל היו גלים ממש יפים ולא גבוהים במיוחד בין 2 ל 3 מטר במקסימום,היה ים פתוח ומסודר מאוד כך שהיה ממש קל לתזמן ולעבור את "הסטים" שהגיעו בשבירה מסודרת משמאל לימין.
נראה לי שהתחזית החליטה להתחפש למפלצת ובסוף נתנה מתנה לכל 20 גולשי הרוח שהעיזו להגיע אל הים היום וללא ספק נהנו מאחד הימים הטובים השנה.
אני הגעתי למסקנה ,"נחרצת" השנה וניראה לי שהיא נכונה.
גם אם יש תחזית שמדברת על טונות של גשם, אבל במקביל יש תחזית של רוח חזקה שווה להגיע לבת גלים ,הגשם לא יורד אף פעם כל היום צריך פשוט לחכות בסבלנות ואז לתפוס שעה שעתיים טובות שזה בהחלט מספיק בחורף.
בקיצור יום גדול ומפתיע מתי הפעם הבאה.....??????!!!!!
איזה יום מפתיע קיבלנו היום בבת גלים למרות כל התחזיות ,""הקודרות"" שדיברו על סופה אכזרית גשם אין סופי וגלי ענק ,למרות הכל היה יום גדול בבת גלים השמש זרחה רוב הזמן,היה חם יחסית ,הרוח היתה דרומית מערבית חזקה ללא ספק,הרוח היתה למפרשים שנעו בגודל של 5מ"ר וירדו ל עד ל4 מ"ר,היה גאסטי. אבל היו גלים ממש יפים ולא גבוהים במיוחד בין 2 ל 3 מטר במקסימום,היה ים פתוח ומסודר מאוד כך שהיה ממש קל לתזמן ולעבור את "הסטים" שהגיעו בשבירה מסודרת משמאל לימין.
נראה לי שהתחזית החליטה להתחפש למפלצת ובסוף נתנה מתנה לכל 20 גולשי הרוח שהעיזו להגיע אל הים היום וללא ספק נהנו מאחד הימים הטובים השנה.
אני הגעתי למסקנה ,"נחרצת" השנה וניראה לי שהיא נכונה.
גם אם יש תחזית שמדברת על טונות של גשם, אבל במקביל יש תחזית של רוח חזקה שווה להגיע לבת גלים ,הגשם לא יורד אף פעם כל היום צריך פשוט לחכות בסבלנות ואז לתפוס שעה שעתיים טובות שזה בהחלט מספיק בחורף.
בקיצור יום גדול ומפתיע מתי הפעם הבאה.....??????!!!!!
אנחנו תפסנו את הפיצוץ של הבוקר
גלשנו ארבעה: מיקי, לבב אורי ואני מבערך שמונה עד 9+ בבוקר לפני שהיא נפלה (ולעלתה חזרה אחרי חצי שעה).
היה מצוין רוח של 30-35 קשר (לפני זה היה סביב הארבעים) סייד אוף שור. תנאים מעולים.
כן ירבו ימים כאלו.
אין כמו להתחיל את היום עם סשן גלישה לפני העבודה
היה מצוין רוח של 30-35 קשר (לפני זה היה סביב הארבעים) סייד אוף שור. תנאים מעולים.
כן ירבו ימים כאלו.
אין כמו להתחיל את היום עם סשן גלישה לפני העבודה
מזל שלך שאני אוהב אותך -אחרת הייתי משחרר את הכול הפרות
זורקין חבר יקר
מזלך שאני אוהב אותך -אחרת הייתי בא עם כל האחים שלי -ומשחרר את הכול הפרות ביום רביעי!!תן לפרות חופש! -על חלב חופש שמעת? (אם יש ביצי חופש אז למה לא....?? )
למה רביעי? -כי אמור להיות יום נחמד בבת גלים!(ואל תשכח את הסנפיר )
מזלך שאני אוהב אותך -אחרת הייתי בא עם כל האחים שלי -ומשחרר את הכול הפרות ביום רביעי!!תן לפרות חופש! -על חלב חופש שמעת? (אם יש ביצי חופש אז למה לא....?? )
למה רביעי? -כי אמור להיות יום נחמד בבת גלים!(ואל תשכח את הסנפיר )
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
ומה לגבי הרעיון הגאוני שלי?
ומה לגבי הרעיון הגאוני שלי?
יש מי שקונה ביצי חופש במחיר כפול ממחיר של בצים רגילות!!
אז יללה תריץ את הרעיון של חלב חופש!!
תנו לפרות לרעות!
יש מי שקונה ביצי חופש במחיר כפול ממחיר של בצים רגילות!!
אז יללה תריץ את הרעיון של חלב חופש!!
תנו לפרות לרעות!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי