בפרסום בידיעות אחרונות מיום חמישי האחרון 28.1.2010
נרשם כי בכוונת עיריית חיפה להשלים את הטיילת שתחבר את בת גלים
לחופים הדרומיים של העיר.
חוף הגולשים ע"פ הכתוב יעבור שידרוג ויכלול גם מסעדות. הכוונה כנראה לפרויקט
הבינוי שמתחת לגשר.
תודה לדורון דוכס (צוקל) על הערנות והבאת הידיעה לאתר.
פרסומי עיריית חיפה בנושא עתיד חוף הגולשים !
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
נראה לי שלגולשים יש כאן עבודה לעשות על מנת לוודא שבתכנון הטיילת לא רק שלא ייפגעו הספוטים אלא שיתקיים גם שיפור והתאמה של החוף לפעילות הגלישה.
הייתי בדיון לפני שבועיים בו הציג מהנדס העיר, אריאל וטרמן את תפיסת התכנון למקטע שבין הנמל המערבי למסעדת מקסים.
התרשמתי שלעיריית חיפה אין תכנית עדיין למקטע שבין יוטבתה בעיר למכון לחקר ימים ואגמים.
התכנית היחידה מתרכזת בגשר אלנבי, כאשר החללים שמתחתיו ישמשו למועדון הגלישה העתידי.
הם לא כל כך מודעים או מבינים או מתעניינים בעובדה שיש חשיבות לכל ספוט במקטע, כולל הבק דור, הקזינו, חוף יהודה, הכנסיה והמכון.
התפקיד שלנו הוא להצליח להגיע איתם לתכנון משותף של כל המקטע הזה.
לעניות דעתי זהו אתגר חשוב לשני הצדדים, היות שתכנון איכותי של המקטע הזה עשוי להיות זרז בקידום תרבות הגלישה בחיפה וניצול הפוטנציאל הגלום בעיר הזאת.
כאשר מממשים פוטנציאל, כולם נהנים.
הייתי בדיון לפני שבועיים בו הציג מהנדס העיר, אריאל וטרמן את תפיסת התכנון למקטע שבין הנמל המערבי למסעדת מקסים.
התרשמתי שלעיריית חיפה אין תכנית עדיין למקטע שבין יוטבתה בעיר למכון לחקר ימים ואגמים.
התכנית היחידה מתרכזת בגשר אלנבי, כאשר החללים שמתחתיו ישמשו למועדון הגלישה העתידי.
הם לא כל כך מודעים או מבינים או מתעניינים בעובדה שיש חשיבות לכל ספוט במקטע, כולל הבק דור, הקזינו, חוף יהודה, הכנסיה והמכון.
התפקיד שלנו הוא להצליח להגיע איתם לתכנון משותף של כל המקטע הזה.
לעניות דעתי זהו אתגר חשוב לשני הצדדים, היות שתכנון איכותי של המקטע הזה עשוי להיות זרז בקידום תרבות הגלישה בחיפה וניצול הפוטנציאל הגלום בעיר הזאת.
כאשר מממשים פוטנציאל, כולם נהנים.
נערך לאחרונה על ידי carmicarmi ב 01 פברואר 2010, 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.