הערכות סטורם ריידר מחודשת.

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

שבת 23 לינואר קבלת החלטה ליום ראשון ה24 לינואר.

ע"פ התחזיות מחר החל משעות הצהרים המאוחרות 1400 ומעלה תתחיל לנשב רוח דר מערבית באיזור המועודון .

תנאים כאלה מאפשרים לנו לנצל את השעות הספורות עד החושך ליום אימון נוסף שזו בהחלט מתנה.
אני מאמין שיהיו גלים שלפחות מטר עד 2 לכן כדאי להגיע .
ראשון אמור להיות קצת גשום בשעות האלה לכן נעזר בסבלנות וננסה לתפוס מה שיותר זמן במים.
בנינו אחרי יום האמון הקודם נשארנו ארנון ואני עם הרבה טעם של עוד אז הלוואי שיתכנס פצצה שלפחות שעתיים.

בקשר לשני """יש סיכוי """ לסטורם ריפים"" מאחורי מסעדת מקסים ,באופן אישי (אמן שזה יקרה זו יכולה להיות חוויה לא נורמאלית לכולנו........)

שימו לב לעדכונים של הרגע האחרון.

בברכה פלאקה.
סמל אישי של משתמש
KillerLoop

שליחה על ידי KillerLoop »

הודעה מפלקה:
יום האימון מתחיל, הם על קו המים מוכנים לפעולה.
כל המתחרים מוזמנים לבוא ולהצטרף, כנראה הזדמנות אחרונה לחמם את העצמות לפני היום הגדול.
תנו בראש!!!
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

יום אימוווווון גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל היה היום פשוט כזה כיף לא היה הרבה זמן.

רוח בריאה של 25 קשר יציבה רוב הזמן .מיידי פעם היא קפצה ל35 אבל היה פשוט כיוון מדהים.גל של 1.5 עד 2.5 מטר בהתקפות הגדולות.עשה לכולם חשק לפרררררררררררררררררררררררררררררקקקקקקקקקקקקק. את הים לרסיסים.

היו המון גולשים במים ולפרקים אפשר להגיד שהיה עמוס אבל זה לא הפריע לרון נוי להכנס למים עם צלע שבורה ולתת פרונט בגובהה של 4 מטר.חשבתי שאני מת שראיתי את זה.....

אבל אחרי חצי שעה זומר הגיע אחרי שייט שבוע מחול ונתן לי פרונט בגובהה של תורן וחצי ישר לתוך הפרצוף.....

אלוהיייםםםםםםםםםםםםם מה יהייה מחר....................................
שלח תגובה