שישבת?
שישבת?
בוקר טוב.
מישהו יכול לפרט קצת מה יהיה? שישי גליש? שבת? תודה מראש.
מישהו יכול לפרט קצת מה יהיה? שישי גליש? שבת? תודה מראש.
שישי -שבת
שישי
דרומית קלסית - רוח 15 עד 18 גל יפה ונקי -מאד מומלץ להכנס במכון (כל מי שנכנס לכנסיה\יהודה עושה טעות).
שבת - רוח בעוצמה 20 עד 25 -הים כנראה כבר יהיה מכבסה עם הרבה גשם.
יום כזה אני ממליץ על גלישה לאורך החוף - חיפה: חוף הקמל
שדות ים נתניה וכדומה (בגלל הגשמים יהיו חורים ברוח -בגלישה במקביל לחוף קל מאד לצאת מהמים כל פעם שיש חור או גשם זלעפות)
דרומית קלסית - רוח 15 עד 18 גל יפה ונקי -מאד מומלץ להכנס במכון (כל מי שנכנס לכנסיה\יהודה עושה טעות).
שבת - רוח בעוצמה 20 עד 25 -הים כנראה כבר יהיה מכבסה עם הרבה גשם.
יום כזה אני ממליץ על גלישה לאורך החוף - חיפה: חוף הקמל
שדות ים נתניה וכדומה (בגלל הגשמים יהיו חורים ברוח -בגלישה במקביל לחוף קל מאד לצאת מהמים כל פעם שיש חור או גשם זלעפות)
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
חוף סירונית -בחלק הצפוני ("קונטיקי")
במערביות מומלץ לגלוש בחוף סירונית -בחלק הצפוני -בפי הגולשים מכונה חוף "קונטיקי" -הגלישה ממנו לכיוון צפון (בלו ביי)
בשום פנים לא לגלוש מאחורי שובר הגלים! (אסור לחדד לעומק)
למי שמפחד מהקצף -יכול לגלוש בין מציל שני לשלישי (הלגונה בין השוברים).
קובי
קובי
הערה בונה ל"בוננזה"
הערה בונה ל"בוננזה":lol:
בימים שבת גלים מכבסה ויש הרבה חורים עם גשם -כולם גולשים בבריכה (ושוברים ימבה של ציוד)
אני ממליץ לנסות גלישה לאורך החוף!
כשגולשים מצפון לדרום המפנה הוא כמו בצפונית עם גלים ואפשר לבצע קפיצות מרהיבות מאד קרוב לחוף!
נכנסים עם הגלשן לעומק של לפחות 40 ס"מ ויללה חגיגה!
חשוב לברוח מהקצף!! לא לנסות להיכנס בו כשהוא גבוהה או כשהגלשן לא בפלנינג עם המון עוצמה. כאשר מחליטים לעבור קצף יש לבצע הפניה חדה של הגלשן כמעט ב 90 מעלות ומיד לאחר המעבר לישר (אחרת ספין האוט מובטח!)
כלומר - גולשים מקביל לחוף ומחדדים כאשר ישנה "פלטה של מים שטוחה ומגוהצת" וכאשר מתקרב גל עם קצף יורדים עם הרוח במקביל אליו (להזהר שלא יתפוס אתכם!)
מי שלא ניסה לא יודע מה הוא מפסיד!!
הערה חשובה -להזהר לא לחרוש את הסנפיר במים רדודים!
בימים שבת גלים מכבסה ויש הרבה חורים עם גשם -כולם גולשים בבריכה (ושוברים ימבה של ציוד)
אני ממליץ לנסות גלישה לאורך החוף!
כשגולשים מצפון לדרום המפנה הוא כמו בצפונית עם גלים ואפשר לבצע קפיצות מרהיבות מאד קרוב לחוף!
נכנסים עם הגלשן לעומק של לפחות 40 ס"מ ויללה חגיגה!
חשוב לברוח מהקצף!! לא לנסות להיכנס בו כשהוא גבוהה או כשהגלשן לא בפלנינג עם המון עוצמה. כאשר מחליטים לעבור קצף יש לבצע הפניה חדה של הגלשן כמעט ב 90 מעלות ומיד לאחר המעבר לישר (אחרת ספין האוט מובטח!)
כלומר - גולשים מקביל לחוף ומחדדים כאשר ישנה "פלטה של מים שטוחה ומגוהצת" וכאשר מתקרב גל עם קצף יורדים עם הרוח במקביל אליו (להזהר שלא יתפוס אתכם!)
מי שלא ניסה לא יודע מה הוא מפסיד!!
הערה חשובה -להזהר לא לחרוש את הסנפיר במים רדודים!
קובי
קובי
Re: חוף סירונית -בחלק הצפוני ("קונטיקי")
היו ימים בנתניה...קובי כתב:במערביות מומלץ לגלוש בחוף סירונית -בחלק הצפוני -בפי הגולשים מכונה חוף "קונטיקי" -הגלישה ממנו לכיוון צפון (בלו ביי)
קובי, אני כבר לא זוכר איך נראים החופים שגדלנו בהם, צריך לעשות איזה מפגש לזכר ימים עברו.