דורון חכם - אתה ממש חולה
-
-
- doron_hackam
תודה רבה בראש ובראשונה לניצן סולומונוב, השותף שגרר אותי אל הגל וחילץ אותי בצ'אנל טיפ טיפה לפני שהגל הבא נשבר (את זה התמונה לא מספרת וגם לא את הפעמים שנכנסנו לגל והחלטנו לצאת ברגע הקצת לפני האחרון כי היה מפחיד או מוזר או לא בכיוון מוצלח או משהו).
הגענו לשבירה בשש וחצי בבוקר, קצת אחרי אור ראשון וישבנו להסתכל בצ'אנל למעלה משעתיים!!! כי לא כל כך אהבנו את מה שראינו. חלק מהגלים היו סגורים, שני זוגות נועזים שירדו אותם היו וירטואוזים מקצוענים (אני ממש לא ברמה הזו - שלא יהיו ספקות) ונכנסו לצינורות או קצעים שמאוד לא הייתי רוצה להיות בהם. אחרי שעתיים קים (שגלש עם ריי) החליט שאפשר להיכנס וקצת קיבלנו אומץ.
אחרי שלושה גלים, השתנה קצת הים, לא לטובה, והחלטנו לא להתגרות עוד במזל, בגורל ובסטטיסטיקה.
תודה לבת אל על התמונות. התייבשה שעות על הצוק והוציאה לכמה גולשים תמונות של החיים.
תודה לכם על התגובות המפרגנות. לא אכחיש שזה מחמם את הלב ומשמח.
תודה לשי כספי, לגיורא, לקים האדיר שמכיר ויודע ומתמצא ואני לומד ממנו בלי הרף.
הגענו לשבירה בשש וחצי בבוקר, קצת אחרי אור ראשון וישבנו להסתכל בצ'אנל למעלה משעתיים!!! כי לא כל כך אהבנו את מה שראינו. חלק מהגלים היו סגורים, שני זוגות נועזים שירדו אותם היו וירטואוזים מקצוענים (אני ממש לא ברמה הזו - שלא יהיו ספקות) ונכנסו לצינורות או קצעים שמאוד לא הייתי רוצה להיות בהם. אחרי שעתיים קים (שגלש עם ריי) החליט שאפשר להיכנס וקצת קיבלנו אומץ.
אחרי שלושה גלים, השתנה קצת הים, לא לטובה, והחלטנו לא להתגרות עוד במזל, בגורל ובסטטיסטיקה.
תודה לבת אל על התמונות. התייבשה שעות על הצוק והוציאה לכמה גולשים תמונות של החיים.
תודה לכם על התגובות המפרגנות. לא אכחיש שזה מחמם את הלב ומשמח.
תודה לשי כספי, לגיורא, לקים האדיר שמכיר ויודע ומתמצא ואני לומד ממנו בלי הרף.
- doron_hackam
דורון, אין מילים, בשבילי זו מהות הגלישה בעיניי , לרדת דרופ של גל גדול זה הטופ שבטופ, יותר מכל ביצוע וירטואוזי על הגל, פשוט לרכב על מפלצת זה משהו שבלתי ניתן לתאור.
בדר' אפריקה יצא לי לרדת כמה גלים גדולים (עם גלשן גלים + קייט), לא גדולים כאלה אבל בהחלט מכובדים, הייתי באופוריה ואני רק יכול לנסות ולדמיין קצת את מה שעבר לך בראש, מצד אחד אתה יודע שטעות אחת מספיקה כדי להיכנס לסכנת חיים אמיתית, מצד שני כשאתה שם על הגל, בשליטה, מרגיש שאף אחד בעולם לא יכול להיות מאושר יותר ממך ברגעים האלה, משהו כמו פסגת האוורסט, החיוך לא יורד ממך גם שעות אחרי.
בקיצור, קצת נסחפתי, מנסה להרגיש קצת ממש שאתה הרגשת, מקנא בך בצורה החיובית, באמת כיף לראות אותך קורע את העולם, "עושה שטויות" אבל בצורה מאד מחושבת, מלך !!.
בדר' אפריקה יצא לי לרדת כמה גלים גדולים (עם גלשן גלים + קייט), לא גדולים כאלה אבל בהחלט מכובדים, הייתי באופוריה ואני רק יכול לנסות ולדמיין קצת את מה שעבר לך בראש, מצד אחד אתה יודע שטעות אחת מספיקה כדי להיכנס לסכנת חיים אמיתית, מצד שני כשאתה שם על הגל, בשליטה, מרגיש שאף אחד בעולם לא יכול להיות מאושר יותר ממך ברגעים האלה, משהו כמו פסגת האוורסט, החיוך לא יורד ממך גם שעות אחרי.
בקיצור, קצת נסחפתי, מנסה להרגיש קצת ממש שאתה הרגשת, מקנא בך בצורה החיובית, באמת כיף לראות אותך קורע את העולם, "עושה שטויות" אבל בצורה מאד מחושבת, מלך !!.
כשראיתי את התמונה, חשבתי שזה בדיחה.
עאלק דורון חכם על הגל !
אבל כשאני מבין שזה רציני, שזה אתה ?
פאק !
זה גל ענק !
עשיתי חשבון לפי גובה הגולש והגעתי לגובה גל של 10 מ' ! ! !
זה חתיכת בן בן בן זונה של גל !
איזה אומץ !
איזה כיף !
תמונה של החיים. חוויה של החיים .
אין מצב בעולם שאני מנסה דבר כזה !
אלוף העולם ! פשוט אלוף העולם !
עאלק דורון חכם על הגל !
אבל כשאני מבין שזה רציני, שזה אתה ?
פאק !
זה גל ענק !
עשיתי חשבון לפי גובה הגולש והגעתי לגובה גל של 10 מ' ! ! !
זה חתיכת בן בן בן זונה של גל !
איזה אומץ !
איזה כיף !
תמונה של החיים. חוויה של החיים .
אין מצב בעולם שאני מנסה דבר כזה !
אלוף העולם ! פשוט אלוף העולם !
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
דורונוש
דורונוש
שכחת שאתה כבר אבא?
מדהים, אחלה תמונה, אני מתאר לעצמי שהחוויה שעברת בלתי נתנת לתאור מילולי.
כל הכבוד.
שכחת שאתה כבר אבא?
מדהים, אחלה תמונה, אני מתאר לעצמי שהחוויה שעברת בלתי נתנת לתאור מילולי.
כל הכבוד.
חייבים
לזה התכוונת שאמרת תמיד חייבים???
מלא כבוד!!! התמונות שלך מופצות לכל הכיוונים והתגובה הממוצעת זה פוטושופ...
שמור על עצמך . ענק.
מלא כבוד!!! התמונות שלך מופצות לכל הכיוונים והתגובה הממוצעת זה פוטושופ...
שמור על עצמך . ענק.
- doron_hackam
- Trade Winds
-
- יצירת קשר:
- doron_hackam
שי כספי ירד גלים אדירים - בבק סייד שלו (הוא גופי) ומומלץ שיעלה תמונות לאתר.
אתמול, בפעם הראשונה ראיתי אותו לא צוחק.
נכבה להם האופנוע בריפ החיצוני של ספרקס, איפה שנשברו כמה גלים נכבדים, עם סנפירים (שיש למקרה חירום באופנוע) הוא וגיורא קורן (עוד דמות ענקית במיתולוגית הגלישה בארץ ובמאווי) גררו את האופנוע בשחייה מאומצת לצ'אנל ולמעלה מהשבירות, כלומר לעומק, אבל אזהתחילה רוח און שור, שכל הזמן דחפה אותם חזרה לשבירות. אני מדבר על מפלצות, כן?
לקים (דמות נכבדה, ואולי בכיר הגולשים מבין הישראלים) ולי לקח איזה שעתיים להגיע אליהם עם האופנוע שלי ומטען/מצבר וכשהגענו פגשתי לראשונה שי כספי לא צוחק. ממש כאב לי הלב. בסוף הם הצליחו להניע ולהגיע לנמל מבטחים. וקים ואני נשארנו לבד לגלוש שם עוד איזה שלוש שעות נהדרות.
חוויה מדהימה לרדת בגלי ענק פתוחים ויפים, עם הפריבילגיה של גרירת האופנוע, וכמו ששחר כתב למעלה, מי שמצליח לרדת גלים כאלה בחתירה נטו באמת ראוי לכל הערצה.
אתמול, בפעם הראשונה ראיתי אותו לא צוחק.
נכבה להם האופנוע בריפ החיצוני של ספרקס, איפה שנשברו כמה גלים נכבדים, עם סנפירים (שיש למקרה חירום באופנוע) הוא וגיורא קורן (עוד דמות ענקית במיתולוגית הגלישה בארץ ובמאווי) גררו את האופנוע בשחייה מאומצת לצ'אנל ולמעלה מהשבירות, כלומר לעומק, אבל אזהתחילה רוח און שור, שכל הזמן דחפה אותם חזרה לשבירות. אני מדבר על מפלצות, כן?
לקים (דמות נכבדה, ואולי בכיר הגולשים מבין הישראלים) ולי לקח איזה שעתיים להגיע אליהם עם האופנוע שלי ומטען/מצבר וכשהגענו פגשתי לראשונה שי כספי לא צוחק. ממש כאב לי הלב. בסוף הם הצליחו להניע ולהגיע לנמל מבטחים. וקים ואני נשארנו לבד לגלוש שם עוד איזה שלוש שעות נהדרות.
חוויה מדהימה לרדת בגלי ענק פתוחים ויפים, עם הפריבילגיה של גרירת האופנוע, וכמו ששחר כתב למעלה, מי שמצליח לרדת גלים כאלה בחתירה נטו באמת ראוי לכל הערצה.
דורון
גם אנחנו במערבי רואים ומעריכים...
על אף שהיו לנו כמה ימים טובים לאחרונה ב "Corners" (שם החיבה לספוט שמול המסעדה) זה לא מגרד את הגל שלך.
מתגעגעים, תחזור מהר ובשלום!
על אף שהיו לנו כמה ימים טובים לאחרונה ב "Corners" (שם החיבה לספוט שמול המסעדה) זה לא מגרד את הגל שלך.
מתגעגעים, תחזור מהר ובשלום!
-
- יצירת קשר: