קצת עיניניי גלישה לשם שינוי
קצת עיניניי גלישה לשם שינוי
לאחרונה יש שמועה שיש קצת גל במאווי, אני גולש קבוע לבלוג של האיטלקי, זה מה שגיליתי שם...
חכם - איך היה?
ולגולשי הקייט שביננו - הנה שיטה נהדרת (וחשובה מאד) לחזור לחוף כשהרוח נופלת. ללמוד ולהעביר הלאה.
חכם - איך היה?
ולגולשי הקייט שביננו - הנה שיטה נהדרת (וחשובה מאד) לחזור לחוף כשהרוח נופלת. ללמוד ולהעביר הלאה.
יוסי - התמונה הזאת אולי משעשעת אבל תאמין לי שזאת אחת הנפילות היותר קשות.
כשאתה נופל בגל גדול אתה רוצה לחדור לתוך המים ולתת לגל לעבור אותך.
במקרה שלו - הוא לא הצליח. הוא התגלגל על ה face עד שהליפ תפס אותו וזרק אותו בחזרה over the falls...
נראה לי טירוף!!!
חוץ מזה אני תוהה - מה זה הרוחב העצום הזה בין הרצועה הקידמית לאחורית???
כשאתה נופל בגל גדול אתה רוצה לחדור לתוך המים ולתת לגל לעבור אותך.
במקרה שלו - הוא לא הצליח. הוא התגלגל על ה face עד שהליפ תפס אותו וזרק אותו בחזרה over the falls...
נראה לי טירוף!!!
חוץ מזה אני תוהה - מה זה הרוחב העצום הזה בין הרצועה הקידמית לאחורית???
- doron_hackam
שעה אחריו ירדתי שם עם שי כספי. היה די מפחיד בסטים הגדולים. הרבה יותר גבוה ממה שגלשנו שם לפני שנה. חיכינו קצת בצ'אנל, היו מלא גולשי רוח עם הציוד מקופל על הסלד של הג'ט סקיס והם חיכו לרוח (שהגיעה מאורח יותר). המנוע אכל קצת עשב ים ולא היתה סחיבה אבל אחרי כמה דקות סיבובים זה עבר והחלטתי ללכת על זה. בסיבוב הראשון ממש אחרי תחילת הירידה ראיתי קיר עצום הולך להיסגר לי בפנים אז יצאתי מהגל. היתה ראות לא כל כך טובה ולא ממש ראיתי איזה גל אנחנו בסט (טעות שאסור לחזור עליה ולפעמים אי אפשר לחזורעליה...) למזלי זה היה הגל הגבוה של הסט כך שזה שבא אחריו לא נשבר עלי ושי הוציא אותי משם. סיבוב שני ירדתי גל שאני מעריך שהוא היה עצום מימדים. המהירות היא מטורפת והרגשתי שכל צ'ופ הכי קטן יכול לגרום לי התקשרות רבתי (לעיניהם של כל צמרת גולשי הרוח העולמית שחיכתה בסבלנות בצ'אנל). למזלי הצלחתי לרדת את כל הגל - וזה כנראה גם היה נראה טוב - כך העירו לייותר מאוחר. אבל הרגשתי שזה היה יות רמדי מזל ולא רציתי לחזור על ההישג ולנסות עוד גל. אז התחלפנו ואני הורדתי את שי על גל גם כן לא קטן מאחורי הגל אי אפשר היה לראות כלום בגלל הספריי הענק ולכן נסעתי בזהירות מגשש ומסתכל אחורה והצידה אולי הראש שלו יבצבץ מתוך הקצף, אבל בסוף ראיתי אותו ואת גלשנו האדום מחייכים אלי מהצ'אנל נשמנו לרווחה, ונמלטנו משם לפני שהים יתחרט. היה מרשים ואנחנו מחפשים עכשיו אם יש איזה צלמיפשהנציחו את הרגעים האלה. פרט לכך השמועות נכונות. הים כאן די גלי ואף רוחני על כל המשתמע מכך. נשיקות לאיתמר וללילך ולך
דורון החכם!
דורון החכם!
אל תהיה חכם בלילה!
אל תעשה שטויות -אתה אבאלה!
מעריץ את האומץ הבלתי נלאה שלך!
יללה תחזרו הבייתה בשלום!
אל תהיה חכם בלילה!
אל תעשה שטויות -אתה אבאלה!
מעריץ את האומץ הבלתי נלאה שלך!
יללה תחזרו הבייתה בשלום!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי