עמית מקל - השתלחויות באנשים הפועלים למען הגולשים

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
motisl

עמית מקל - השתלחויות באנשים הפועלים למען הגולשים

שליחה על ידי motisl »

עמית מקל
מעניין שמכל הסיטואציה אני הוא זה שעבר את הגבול.
שכל אחד יעשה את החשבון נפש שלו, אני מרגיש נוח מאוד עם מה שכתבתי ויכולתי לכתוב עוד הרבה.
אל תשכח שעל כל אחד כמוך (וכנראה שאין הרבה) יש עשרים עם מטען כבד.
לא לחינם הם הרוויחו את היחס שהם מקבלים.

לבוא ולהציג במצגת שהם לא הניחו סלעים במים זה פשוט יריקה בפרצוף - מה הם חושבים שאנחנו מטומטים? אני ראיתי את הסלעים בעיני, יש תמונות המעידות על כך והובא גם טרקטור שהיה אמור לפנות אותם.
להוציא בתפוצת נאטו מצגת שכותרתה הגולשים מנהלים את העירייה זה פגיעה חמורה במאבק שלנו על החוף וזה עוד יפגע בנו בהמשך.

לגבי: "אבל כאשר יושבים מספר של אנשים ורק מלכלכים כל הזמן למי יש חשק להשקיע. " - אל מה אתה מדבר? עשר שנים הם פה, מי לכלך? מי הפריע להם לפתח את המקום? לדעתי הם התקבלו כאן בהמון אהדה מכל מיני אנשים שלא הכירו אותם ולמדו להכירם עם השנים (בינהם גם דוכס).
היה פה מאבק ארוך ועיקש נגד המרינה - במה הם תרמו למאבק?

לעצם העניין אני אישית ניסיתי לקיים שיחה עם המסעדן בשלבים מאוד מוקדמים של הפרויקט והוא שלח אותי לחפש...
שיהיה לך ברור אני לא נגד מסעדה במקום! (עדיף אם אפשר שלא תמשוך למקום בעלי אופנועי ים וערמות של ערסים).
חבל לי שאנשים כאן (כולל אותך) פוגעים באנשים שסחבו את המאבק נגד המרינה על הכתפים שלהם, אנשים שגם היום פועלים כשמה שמנחה אותם זה טובת החוף והגולשים (ואני לא מדבר עלי, אני לא פעיל במאבק הנוכחי).
עוד נכונו לנו מאבקים רבים על הריף הקטן שלנו, אחד מהם כבר מגיע עם התוכניות להרחבת הטיילת.
אז בוא נתמקד במה שחשוב באמת ונזכור לא לפגוע באותם אנשים שבזכותם יש לנו איפה לגלוש.
בברכה
מוטי.
נערך לאחרונה על ידי motisl ב 18 נובמבר 2009, 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
דורון
יצירת קשר:

מוטי

שליחה על ידי דורון »

XXXXX
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
סמל אישי של משתמש
דורון
יצירת קשר:

מוטי

שליחה על ידי דורון »

בניגוד אליך,דעתי היא,שהיא אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה
ואולי יניב עמית זה עמית מקל ואולי לא אבל אולי כן,ומעבר לזה,אמת זה לא לכלוכים,
וכמו שגולן כתב זה פורום אינטימי,אז שבא משהו שמכיר את כל הגולשים והם מכירים אותו ואת "שמו הטוב לכאורה אתה אף פעם לא תאבק עד הסוף,ותשאיר לאחרים את העבודה,אתה מנסה לצאת דיפלומט מכל שיחה,לפני יומיים החלטתה לדבר אחרי שתיקה ארוכה,ולא מובנת,העדפת לראות טופיקים חשובים ולמכור מפרשים ולא להתייחס,תודה שבסוף כן פתחת את הפה,אבל לשאלתך באחד הטופיקים אם משהו כיר את עמית יניב,מראה שאין לך מושג בהתנהלות טרולים בנט,ואם אני וגולן וכו
לא היינו ממדרים אותם היה כאן שישו ושמחו,למה אתה לא שואל את מקל לה הוא מלכלך עליך,מוטי,או שהוכלים עד השוף או שלא הולכים,ולכלוכים זה בטח לא,מציאות של אנשים פאטתיים
תהנה מהיום שאחרי
דוכס
הזהר במחשבותיך - הן הופכות למילותיך , הזהר במילותיך - הן הופכות למעשיך , הזהר במעשיך - הם הופכים להרגליך , הזהר בהרגליך - הם הופכים לאישיותך , הזהר מאישיותך - היא הופכת לגורלך
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

לא מתאים בכלל להגיע למקום הזה שבו הגולשים רבים ביניהם.
אולי מישהו עוד ינצל את זה לטובתו.
מקל, סיב פחם, דוכס, כולנו קודם כל גולשים שרוצים פה חוף גלישה ואתם עוד הרבה לפניי.
לא רואה טעם בהמשך הדיון הזה.
זה הופך להיות אישי ולא ענייני.
motisl

בוא נעשה קצת סדר בדברים

שליחה על ידי motisl »

אני לא הגבתי בנושא עד שיצאה המצגת שלהם וזאת מסיבה פשוטה - אני לא נגד המסעדה.
לכשיצאה המצגת המעוותת שלהם, לא יכולתי להשאר אדיש .
סמל אישי של משתמש
alonkaplan
יצירת קשר:

שליחה על ידי alonkaplan »

אני מגיב בטופיק זה, מכיון שהנושא שפתח עמית מקל ננעל...
הדיון פה חזר כמה חודשים אחורה. השאלה האם מסעדה זה טוב, או האם מועדון הגלישה מקיים את תנאי המכרז בו זכה כבר לא רלבנטית. בית המשפט כבר פסק את החלטתו והעירייה כבר הוציאה צו כנגד המועדון.
ולמה זה קרה?
אני מניח שאף אחד מהגולשים לא הייה מתנגד ומזדעק אם היה נפתח במקום מזנון שהיה מקום מפגש נעים לשיחה טובה ובירה טובה עוד יותר. אני מניח שאף אחד מהגולשים לא היה עושה שום מהלך כנגד מועדון הגלישה, אם המועדון היה ממשיך בתפקידו ולא עובר להשכרת שטחי חוף לעסקים שפוגעים בחוף.
אבל, המסעדן בחר בדרך אחרת. לשפוך ערמות של סלעים למים, לתקוע עמודים המצמצמים את השטח הקטן גם ככה ושאר פעולות שניכר מהן שחוף הגלישה מעניין אותו הרבה יותר כחוף מאשר הגלישה והעוסקים בה.
המאבק כאן הוא לא אישי, למרות שלפעמים זה נראה כך.
אנחנו גולשים וחוף בת גלים הקטן והמיוחד הוא חוף חוף גלישה. כל פעולה מצד כל מי שינסה לפגוע בהגדרת וייעוד החוף כחוף גלישה תזכה להתנגדות עזה.
אנחנו יכולים להיות גאים בזה. תכניות בנייה שונות ומשונות יעלו גם בשנים הקרובות ואנחנו נמשיך להיות עירניים כדי למנוע פגיעה בחוף.
שימו לב מה קורה עכשיו בחוף פלמחים. דו"ח חמור של מבקר המדינה יעצור כנראה את תכנית הבנייה המטורפת במקום. כנראה שגם הוא הבין ש"חוף הים הוא לא נדל"ן".
ולגבי התפריט והשירות במסעדה - גם אם הם מאד טובים אני מציע למי שאכפת לו מהחוף להתאפק ולהסתפק במסעדות אחרות בעיר. ויש הרבה מצויינות כאלו.
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
hoffman10

די נמאס

שליחה על ידי hoffman10 »

גולן כמנהל פורום הגיע הזמן שתעשה כאן סדר.
אם זה לא משתנה אני עוזב ואיתי יעזבו עוד כמה שנמאס להם מהגול ים העצמיים שאנחנו בטבעיות מכניסים לעצמנו.
די כבר!!!!
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

רזי, לא הבנתי על מה אתה מלין ואיזה "סדר" אתה מצפה שיתרחש כאן.
תודה, ירון
שלח תגובה