מערכת הצדק והמשפט בארץ תמיד הצטיירה בעיניי מן איזה שהוא גוף שתפקידו מוגדר לשמור על האינטרסים של כול אחד ואחד מאיתנו לא משנה אם הוא עני או עשיר חכם או טיפש,,,,,,הלכה למעשה תמיד נתקלנו בפרשיות ובסיפורים מכול הסוגים והמינים שידם על העליונה היתה של אלו בעלי הממון, הקשרים והכוח.
בעקבות כך ובמשך השנים הטשטשה דמותה ההרואית של מערכת הצדק והנני משוכנע שתחושות אלו כפי שאני חש הופיעו ועדיין קיימות אצל רבים אחרים שחשו כך גם כן. בעקבות תחושה זו פחדו לעמוד על זכויתיהם במקרים רבים,שכן חששו שהצדק לא ייצא לאור ולא יהיה בכוחם להמשיך ולהאבק הן מבחינת הממון והן מבחינת הכוחות הנפשיים הדרושים.
כולי גאווה לראות הכיצד גלגלי הצדק בכול זאת פועלים, חשיפת האמת מרגשת אותי ואני מרגיש הזדהות ותמיכה עם אלו השואפים לאמת ורודפי הצדק ורוצה בהזדמנות זו לחזק את ידיהם של העוסקים במלאכה.
סופם של צדיקים בד"כ על פי ההסטוריה הוא לסבול, להתייסר ואולי אף לשלם מחיר כבד מאד בנפשם, אני חש כי אנחנו עומדים לפני תמונת מצב דומה ואני מרגיש אפילו מפה באוסטרליה הרחוקה את הסכנה, אני קורא לכולם לפקוח עיניים ולדווח על כול צעד חשוד,או פיסת מידע היכולה להועיל.
לגולן וכרמי: אני תומך בעמדתו של דורון חכם שיש לדרוש חובת הזדהות מכול מי שנמצא וכותב באתר "הסתה היא דבר פלילי ומסוכן"
דרישת שלום חמה מאוסטרליה
גלגלי הצדק וסופם של צדיקים
אילן יקירי אשר באוסטרליה
לא יכול להתאפק, ומביא ציטוט מדבריך לאמור :
" כולי גאווה לראות הכיצד גלגלי הצדק בכול זאת פועלים, חשיפת האמת מרגשת אותי ואני מרגיש הזדהות ותמיכה עם אלו השואפים לאמת ורודפי הצדק ורוצה בהזדמנות זו לחזק את ידיהם של העוסקים במלאכה. "
צר לי לגרום לך אכזבה.
הדרך אל הצדק עוד ארוכה מאד. הרבה יותר ארוכה ממה שחושבים אנשים רבים העוסקים במלאכה.
גלגלי הצדק בארץ האבות טוחנים לאט.
תקרא שוב את המשפט האחרון ותתעכב בבקשה על המילה האחרונה.
לאט.
ספר לנו איך זה עובד באוסטרליה. מהר יותר ?
לא יכול להתאפק, ומביא ציטוט מדבריך לאמור :
" כולי גאווה לראות הכיצד גלגלי הצדק בכול זאת פועלים, חשיפת האמת מרגשת אותי ואני מרגיש הזדהות ותמיכה עם אלו השואפים לאמת ורודפי הצדק ורוצה בהזדמנות זו לחזק את ידיהם של העוסקים במלאכה. "
צר לי לגרום לך אכזבה.
הדרך אל הצדק עוד ארוכה מאד. הרבה יותר ארוכה ממה שחושבים אנשים רבים העוסקים במלאכה.
גלגלי הצדק בארץ האבות טוחנים לאט.
תקרא שוב את המשפט האחרון ותתעכב בבקשה על המילה האחרונה.
לאט.
ספר לנו איך זה עובד באוסטרליה. מהר יותר ?
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"