ההמלצה שלי... נובילה T5... לפנים !

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
metoo
איזה_גולש_אתה: גולש קייט
יצירת קשר:

ההמלצה שלי... נובילה T5... לפנים !

שליחה על ידי metoo »

באחרונה החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בעפיפון חדש.
לאחר שבשבועות האחרונים ניסיתי מספר עפיפונים, ביום שישי האחרון קרה משהו קסום... לקחתי עפיפון לבדיקה וכל-כך אהבתי אותו, שלא החזרתי אותו עד השקיעה!

והעפיפון המדובר הוא... נובילה T5 בגודל 10 מטר.

והרי הסיפור:
בחודשים האחרונים שמתי לב כי בחוף הולכת וגדלה קהילת הגולשים שגולשים על עפיפוני נובילה, החלטתי גם אני לבדוק את העפיפון ופגשתי את סער מקייט קלאב ביום שישי האחרון ולקחתי את הנובילה T5 10M .

העפיפון בנוי מ-3 בידונים ואחד מרכזי ומערכת One Pump כך שתוך שניות כבר העפיפון היה מנופח, פריסה קלה של החוטים, ויאללה למים. גלישה 2 דקות, יציאה לכיוון נוסף של החוטים וחזרה למים וכאן התחילה החגיגה.

הרוח היתה בסביבות ה-18 עד 20 קשר והעפיפון הגיב מעולה.
כבר בהתחלה שמתי לב שהלחץ באר מאוד נמוך אך עדיין נותן תחושה טובה לכוח העפיפון... וכוח לא חסר לו. משיכה פנימה של הבאר וכבר מרגישה איך העפיפון מקבל כוח. גם הבאר בנוי טוב בצורה ארגונומית.

מאוד קל לחדד איתו והוא מושך בצורה טובה למדי במעלה הרוח, גם ההנפה מהמים קלילה, משיכה באחד החוטים החיצויים והעפיפון באויר.

העפיפון מאוד זריז, לקח לי מספר דקות להתרגל למהירות אבל מיד התחלתי לנצל זאת לקייט-לופים מהירים ועצבניים.
עוד יתרון של העפיפון הוא שבסיבוב הוא לא מאבד כוח ולמעשה מייצר כוח כמעט לכל אורך טווח הגלישה.

אבל מה שבאמת אהבתי זה האייר טיים, העפיפון מעיף אותך גבוה והתחושה מדהימה.

אחרי שעה החלטתי להוסיף עוד משתנה לחוויה, נגן MP3 עמיד במים, והכיף היה במיטבו.

נחמד לתזמן קפיצות בדיוק לפי הביטים של השירים.

אחרי שעתיים הרוח ירדה לאיזור ה-15-16 קשר והעפיפון עדיין משך יפה ואיפשר לי לבצע קצת פרונטים ובקים.

בקיצור... כל-כך נהינתי שמיד קניתי לי אחד.

אז ההמלצה שלי... נובילה T5 !!!!!

יאללה, שרק ימשיכו הצפוניות...
המשחק הכי ממכר בעולם - באבלס!
http://www.mgames.co.il
שלח תגובה