השבת הזו היה שיא - 7 אופנועי ים תיזזו להם במי המפרצון. היו שניים שלושה גולשים בתוך המים. לא יכולתי להבליג הפעם וחייגתי 100. ביקשתי לשלוח את משטרת החופים. כשחזרתי כעבור שעה מהסיבוב עם הכלב - המפגע עדיין היה שם. התקשרתי שוב. אבל משם המשכתי הביתה. מעניין אם קרה משהו בקשר לזה. מישהו יודע?
אגב, המסעדה עבדה יפה, עשו קופה טובה בחג ):
אופנועי ים בחוף הגולשים
Re: אופנועי ים בחוף הגולשים
המסעדה עוד שם והמפעילים ממשיכים לצפצף.jass כתב:השבת הזו היה שיא - 7 אופנועי ים תיזזו להם במי המפרצון. היו שניים שלושה גולשים בתוך המים. לא יכולתי להבליג הפעם וחייגתי 100. ביקשתי לשלוח את משטרת החופים. כשחזרתי כעבור שעה מהסיבוב עם הכלב - המפגע עדיין היה שם. התקשרתי שוב. אבל משם המשכתי הביתה. מעניין אם קרה משהו בקשר לזה. מישהו יודע?
עוד ארוכה הדרך עד שיעזבו וגם יהיה משפט באמצע כשהם ינסו להשיג פיצויים.
אפשר כבר להתכונן ליום שאחריהם
לגבי האופנועים, פשוט תזמינו משטרה כל פעם ובסוף יימאס להם.
Re: אופנועי ים בחוף הגולשים
המסעדה עוד שם והמפעילים ממשיכים לצפצף.jass כתב:השבת הזו היה שיא - 7 אופנועי ים תיזזו להם במי המפרצון. היו שניים שלושה גולשים בתוך המים. לא יכולתי להבליג הפעם וחייגתי 100. ביקשתי לשלוח את משטרת החופים. כשחזרתי כעבור שעה מהסיבוב עם הכלב - המפגע עדיין היה שם. התקשרתי שוב. אבל משם המשכתי הביתה. מעניין אם קרה משהו בקשר לזה. מישהו יודע?
עוד ארוכה הדרך עד שיעזבו וגם יהיה משפט באמצע כשהם ינסו להשיג פיצויים.
אפשר כבר להתכונן ליום שאחריהם
לגבי האופנועים, פשוט תזמינו משטרה כל פעם ובסוף יימאס להם.
היום (ראשון) - האופנועים לא היו. אבל זכיתי למפגן מרהיב ביופיו של קייט ורוח לכל אורך החוף. אפילו הכלב שלי התלהב
המסעדה עדיין מעצבנת. ומגבילה את "חניית" הקייטים אל החוף.
ירדנו מנושא ההפגנה?
בנוגע לאופנועים - אני מתכוונת להציק למשטרה בכל פעם שאראה שם אופנועים. ואני עוברת שם לפחות 4 פעמים ביום, אם לא 6 (שני טיולים עם הכלב - הלוך חזור).
המסעדה עדיין מעצבנת. ומגבילה את "חניית" הקייטים אל החוף.
ירדנו מנושא ההפגנה?
בנוגע לאופנועים - אני מתכוונת להציק למשטרה בכל פעם שאראה שם אופנועים. ואני עוברת שם לפחות 4 פעמים ביום, אם לא 6 (שני טיולים עם הכלב - הלוך חזור).