נמרוד משיח זכה במדליית כסף באליפות העולם

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

נמרוד משיח זכה במדליית כסף באליפות העולם

שליחה על ידי גולן »

כתבה מתוך ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3775172,00.html

חורף הבא מפגש בסטורם ריידר בין משיח לשחר צוברי ?
זה כבר תלוי בפלקה וארנון :lol:
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

אבא של נמרוד הוא שמשון משיח (איש ים ותיק) אשר נולד וגדל בשכונת בת גלים.
דני משיח בן דודו של שמשון מציל בכיר בעיריית חיפה היום אחראי חוף הרחצה ה"בק דור".
אמא של נמרוד נפטרה מסרטן לפני כמה שנים .
בתחילת שנות השמונים גרו שמשון ואשתו (הולנדית במקור) בבית שמול הבק דור.
היינו אז כמה חברה שגלשנו בלגונה של הבק דור ,אמא של נמרוד היתה אחת מהם. אני זוכר אותה מלאת חיים ואוהבת בטרוף את הים.
אגב כבר אז ניהלנו מאבקים מול העירייה שלא איפשרה לנו לגלוש שם בטענה שזה מפריע למתרחצים ובעצם אפשר לאמר שהמאבק ההוא הוליד מאוחר יותר את המועדון של אורי רחין.
אם לא נדע הסטוריה לא יהיה לנו עתיד.
כבוד לנמרוד משיח על התואר ועכשיו אנחנו מחכים לך בבק דור לכמה רגעים של נוסטלגיה.
משיח דניאל

סגן אלוף העולם

שליחה על ידי משיח דניאל »

יש לי את הכבוד המשפחתי והשכונתי כבן הדוד של רב חובל שמשון משיח אבא של נמרוד סגן אלוף העולם הטרי בגלשני ניל פרייד !
נמרוד כמו שמשון וכמוני "ינק" מי ים כבר מגיל צעיר בזכות הוריו חולי הים .אימו אוולין ז"ל הייתה מדריכת גלשני רוח מה שהיווה בסיס להצלחה של נמרוד בתוספת הווינריות של אלופים.
אתמול ערב הזכייה של נמרוד במדלית הכסף באליפות העולם התקשרתי לשמשון וברכתי אותו . שמשון ענה לי בהתרגשות של שמחה מהולה בעצב " חבל שאמא של נמרוד לא זכתה לראות את בנה בגדולתו ! "
אני שולח לנמרוד ברכות לרגל הזכייה ומאחל לו בשם תושבי שכונת בת-גלים שבתחרות הבאה יקח מקום אחד יותר גבוה....
מדליית הכסף לנמרוד משיח והגאווה לשכונה !!!
נוסדתי בינואר 1952 ברמב"ם ועדיין קשור בחבל הטבור לשכונה !
סמל אישי של משתמש
adizomer

שליחה על ידי adizomer »

כל הכבוד לנמרוד!
:ks1:
אין ספק שישראל זה מקום מיוחד מבחינת גלישת רוח. למרות שאין לנו הרבה תנאים כמו מדינות אחרות אנחנו מצליחים לנצח תחרויות ולייצר גולשים מעולים. חוץ מהמדליות המכובדות של הגולשים האולמפיים יש לנו גם נציגות מכובדת במאווי - בירת הגלישה העולמית.
זה לא מפתיע שנמרוד גדל בסביבה שתוארה כאן על ידי אקי, מי שגדל עם אהבה כזאת לים מביא בסוף הישגים.
לדעתי צריך שיהיו כתבות והרבה הד תקשורתי שיציין את המקום שבו גדל נמרוד ועל הדרך לציין שגם ממש עכשיו מנסים להרוס אותו עם סלעים ומסעדות למינהן.
הגיע הזמן שהאנשים שבשלטון יבינו שאת המעט שיש לנו חייבים לפתח ולשמור יותר מהכל. שיבינו שלא הכל בחיים זה נדל''ן וכסף ועוד מסעדה או עוד מרינה - יש גם ספורט ויש גלישה והיא עושה הכי טוב!!!
ולראיה - עוד אלוף צומח פה.
יאללה נמרוד רוצים לראות אותך בחורף בבת גלים!
hoffman10

משיח בא

שליחה על ידי hoffman10 »

ברכות חמות למשפחת משיח על ההישגים של הזאטוט.
יש לנו שני תותחי גלישה בארץ. אחד לרוחות החלשות והשני לבינוניות-חזקות.
למי שלא עקב, צוברי לקח בשני מקצים מקום ראשון אבל הים סידר לו רוח שלא מתאימה לו. נמרוד קיבל מה שהוא אוהב ומתאים לו וגם נראה שמר פרידמן הוא מאמן טוב שלא עושה הנחות וזה גם גורם שמביא הישגים.
אני נזכר כשעשיתי את המסטר על הסלעים במכמורת בקיץ לפני כ 5-6 שנים והגיעו הצפוניות הייתי יוצא ממעגן הסירות ביחד עם ה"ילדים" ועושה דאונווינד לחוף הכי יפה של ישראל כמה עשרות מטרים משפך נחל אלכסנדר ושם היה גם נער רזה עם שיער ארוך מאד מאד מאד :wink: שאהב לתת בראש.
אז הנה יש שוב הישגים בספורט היחידי שנותן באמת כבוד למדינה. אם המדינה היתה משקיעה בו את מה שהיא משקיעה בג'ודו שנמצא בדעיכה (יחסית למה שהיה) היו פה עוד הרבה גולשים צעירים.
ונמרוד אם אתה קורא
שמפו :lol:
סמל אישי של משתמש
הדר

שליחה על ידי הדר »

נמרוד - כל הכבוד ! מי יתן ותמשיך להצליח כך בעולם הגלישה ותביא כבוד גדול לנו, הגולשים, ולכל מדינת ישראל.

ענף הגלישה בארץ מוזנח מאד מבחינת השקעת המדינה במחשבה ובתקציבים.
למרות כל ההישגים בשייט ובגלישה, שספורטאים ישראלים הצליחו להשיג, מתעקשת המדינה ונבחריה, להתעלם מהענף שמביא כבוד ענק למדינה.

חובתנו , כגולשים , לתבוע מהמדינה, שתפקח עיניה, ותתחיל לפתח ולהשקיע ממיטב כספה בגידול דור חדש של גולשים.

חיפה היא העיר שבה יש את התנאים הטובים ביותר לגלישה בארץ.
אך טבעי הוא, שרשויות הספורט יבינו זאת, וש"ירד להם האסימון" סוף סוף, כדי שיהפכו את חוף בת-גלים לחוף גלישה רציני ומקצועי לתפארת מדינת ישראל.

הספורטאים המצטיינים, שהצליחו לזכות בהישגים הגבוהים ביותר, צריכים, לדעתי, להוביל את הקמפיין של בניית ענף הגלישה ופיתוחו בארץ בכלל ובחיפה/בת-גלים בפרט.

זה צריך להיות חלום, שכולנו ביחד חייבים לחתור ללא לאות להגשמתו.
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
---------------------------------------

משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
דיויד מרגוליס

ברכות לסגן אלוףעולם.

שליחה על ידי דיויד מרגוליס »

לכל הגולשים שלום.
ברצוני למסור את ברכותי לנימרוד משיח על זכיתו האחרונה בסגנות אלוף עולם אין זה התואר הראשון של הנער בענף הנוככי ואני מקווה כי זה גם לא התואר האחרון
ומי יתן ובאולמפידה הבאה תביא את הזהב כמו כן כל הגולשים בהזדמנות זו
קבלו צרור ברכות לקראת השנה החדשה הבאה עלינו לטובה
שלכם דיויד מרגוליס מרגלית.
hoffman10

נכון

שליחה על ידי hoffman10 »

הדר כרמי וגולן
זה המוטו שצריך להיות לוועד שלכם.
שהאלוף הבא של ישראל באולימפיאדה בעוד 8-12 שנים יבוא ממועדון חדש בחיפה ששוכן בחוף בת גלים. זה צריך לתפוש מקום מרכזי בפרופגנדה שלכם ומול העירייה.
שיהב ירצה לעמוד ליד הפודיום כשיחלקו מדליות לגולש בן חיפה.
לדעתי כך יהיה לכם קל יותר למכור את הרעיונות שלכם לעירייה ולאנשי עסקים שיתרמו ויספנסרו.
כרמל נאוה

ברכות בשם תושבי בת-גלים לדורותיה

שליחה על ידי כרמל נאוה »

לנמרוד משיח

ברכות ואיחולים בשם "פורום בת-גלים" ושוחרי בת-גלים לדורותיה.

מקווים שבעקבותיך ילדים ונערים רבים יתחילו לגלוש ושמבת-גלים
יצאו אלופים רבים.

הננו תמיד שמחים וגאים בהצלחות של בני השכונה.

כה לחי.

נאוה כרמל.
עליזה שקולניק ואני הננו העורכות של עיתון שכונת בת-גלים "עושים גלים". תושבי בת-גלים המעוניינים לכתוב לעיתון נושאים הקשורים לשכונה מוזמנים לשלוח כתבות למייל: carnav05@gmail.com או להשאיר הודעה במענה הקולי בטלפון: 04-8536697 בצרוף שם ומס' טלפון.
hoffman10

תראו ותשמעו את זה

שליחה על ידי hoffman10 »

שלח תגובה