היום אני יושב עם חבר טוב פעיל מרכזי בשכונת בת גלים שמספר לי
שבימים האחרונים הטלפון בביתו מצלצל יותר מבשגרה.
על הקו אנשים ומכרים מהשכונה שמספרים שהם היו בחוף הגולשים
ופגשו שני אנשים נחמדים מאוד אחד מהם שמו ערן כנראה לפי מה שהם זוכרים.
הכל כמובן לפי מה שהחבר מספר: האנשים בחוף הסבירו להם שהם פתחו פה מקום לרווחת האנשים וזו הדרך
להחיות את המקום. חלקם אפילו התרשמו שמדובר על ציונות.
ואני נזכר במשפט של המפעיל שנרשם במקורות:
"נעננו לאתגר והפכנו אתר פסולת בלב שכונת מצוקה לאתר גלישה ..."
בהמשך אני שומע ממקור נוסף שחברנו מהפורום אברהם מגיע לחוף ומייד נשאל ע"י המפעיל מדוע הוא אינו תומך ביוזמות החדשות בחוף.
בקיצור אני אומר חשוב שכל הגולשים יבינו שהמפעיל מנסה להצדיק את פעולותיו ולהכין לצורך כך אנשים שביום הדין (למשל דיון בבית המשפט בשבוע הבא) יטענו שפעולותיו חיוביות.
אני פונה בזאת לכל הגולשים להיות קשובים וערוכים לפניותנו הקרובות לגבי כתיבת מכתבים ונוכחות מסיבית בדיונים.
זאת על מנת שאנו שחיים את המקום יום יום לא נהיה מופתעים לגלות אחרים המצודדים בפעילות שאינה מקובלת עלינו ועל גורמי החוק בעיריית חיפה.
מסתבר שענבר מספר שהוא פועל לטובת החוף והשכונה
מה שהיה אתמול
ערן טען שאני אמרתי שבמצב הנוכחי אין גישה למקלחות. מה שאני אמרתי הוא שבעתיד יש סכנה שלא תהיה גישה למיקלחות . כרגע אין בעיה.
דעתי בכל אופן:
1) בניגוד למה שערן טוען שהמסעדה אמורה לשרת את הגולשים, לפי איך שזה נראה לא סביר שקהל היעד של המסעדה יהיה ציבור הגולשים. ברור שהדק מעץ שנבנה שם הוא לא כדי שיהיה לגולשים יותר נוח לסחוב את הציוד... יש סכנה שהמקום יתרחב ועוד יהפוך ל"אולם ארועים" וציבור הגולשים רק "יפריע" לעסק הזה...חשש גדול שבעתיד יחסם החוף הזה כליל לגולשים.
2) המסעדה גוזלת שטח גדול שהיה מיועד להרכבת וטיפול בציוד , במקום לנצל את השטח הזה למטרות של ספורט ימי (גם מועדון צלילה) כמו הרחבת שטחי האכסון ( למשל גם לשים שם את העגלות ...), נבנה שם עסק שלא קשור כלל לספורט הגלישה.
גם הגישה לחוף מהצד המערבי נחסמה כליל על ידי המסעדה ביחוד לכאלו שאינם מאחסנים וצריכים להעביר את הציוד דרך שטח המסעדה ( ערן טוען שמצד שני כעת השער פתוח כל הזמן ).
ביום של מספר מועט של גולשים אז אין בכלל בעיה אבל מה יקרה ביום טוב של רוח בסוף שבוע שיבואו מעל 40 גולשים .
האם אפשר לקים שם תחרויות רשמיות במצב הנתון?
3) לדעתי חשוב שיהיה מועדון גלישה שנותן שרותי איכסון, מיקלחות , חנות עם ציוד, תמיכה טכנית בגולשים, מישהו שיכול לטפל\להזעיק עזרה במיקרי חרום (למשל היסחפות ברוח מיזרחית ) מהבחינה הזו אין לי שום טענות לערן לגבי הניהול של המועדון, הוא עוזר ונותן שירות לכל מי שיש לו בעיה טכנית עם הציוד או כל דבר אחר.
הוא גם שיפץ את המועדון \המיקלחות, המחסן כעת יותר נקי ונוספו ארוניות ( צריך עוד לתקן את המדרגות ), המועדון שלא כמו בעבר פתוח 7 ימים בשבוע וזה גם חשוב.
דעתי בכל אופן:
1) בניגוד למה שערן טוען שהמסעדה אמורה לשרת את הגולשים, לפי איך שזה נראה לא סביר שקהל היעד של המסעדה יהיה ציבור הגולשים. ברור שהדק מעץ שנבנה שם הוא לא כדי שיהיה לגולשים יותר נוח לסחוב את הציוד... יש סכנה שהמקום יתרחב ועוד יהפוך ל"אולם ארועים" וציבור הגולשים רק "יפריע" לעסק הזה...חשש גדול שבעתיד יחסם החוף הזה כליל לגולשים.
2) המסעדה גוזלת שטח גדול שהיה מיועד להרכבת וטיפול בציוד , במקום לנצל את השטח הזה למטרות של ספורט ימי (גם מועדון צלילה) כמו הרחבת שטחי האכסון ( למשל גם לשים שם את העגלות ...), נבנה שם עסק שלא קשור כלל לספורט הגלישה.
גם הגישה לחוף מהצד המערבי נחסמה כליל על ידי המסעדה ביחוד לכאלו שאינם מאחסנים וצריכים להעביר את הציוד דרך שטח המסעדה ( ערן טוען שמצד שני כעת השער פתוח כל הזמן ).
ביום של מספר מועט של גולשים אז אין בכלל בעיה אבל מה יקרה ביום טוב של רוח בסוף שבוע שיבואו מעל 40 גולשים .
האם אפשר לקים שם תחרויות רשמיות במצב הנתון?
3) לדעתי חשוב שיהיה מועדון גלישה שנותן שרותי איכסון, מיקלחות , חנות עם ציוד, תמיכה טכנית בגולשים, מישהו שיכול לטפל\להזעיק עזרה במיקרי חרום (למשל היסחפות ברוח מיזרחית ) מהבחינה הזו אין לי שום טענות לערן לגבי הניהול של המועדון, הוא עוזר ונותן שירות לכל מי שיש לו בעיה טכנית עם הציוד או כל דבר אחר.
הוא גם שיפץ את המועדון \המיקלחות, המחסן כעת יותר נקי ונוספו ארוניות ( צריך עוד לתקן את המדרגות ), המועדון שלא כמו בעבר פתוח 7 ימים בשבוע וזה גם חשוב.
-
מסעדה => אולם אירועים => במקום אחר
לא בבת גלים!!!!
מספיק עם הדיבורים !!!! כבר ביקשנו מזמן!!!
לא בבת גלים!!!!
מספיק עם הדיבורים !!!! כבר ביקשנו מזמן!!!
נערך לאחרונה על ידי tirosh_sk8er ב 09 ספטמבר 2009, 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
המסעדה
לדעתי המסעדה לא תגיע לחורף ואם כן זה יהיה אסון.
יותר חשוב זה לפנות את השפך שיש למטה ולדאוג שיפנו משם את כל מה שהביאו.
לא פחות חשוב שיביאו חול ויכסו את השאריות אחרת אנשים עוד יפצעו שם.
ע.ע. אם אתה קורא, תזיז תתחת ותתחילו לטפל ברצינות במה שהרסתם.
יותר חשוב זה לפנות את השפך שיש למטה ולדאוג שיפנו משם את כל מה שהביאו.
לא פחות חשוב שיביאו חול ויכסו את השאריות אחרת אנשים עוד יפצעו שם.
ע.ע. אם אתה קורא, תזיז תתחת ותתחילו לטפל ברצינות במה שהרסתם.