טוב מספיק - בת-גלים היא לגולשים - ההפגנה יוצאת לדרך !!!!
-
טוב מספיק - בת-גלים היא לגולשים - ההפגנה יוצאת לדרך !!!!
עריכה: שימו לב: לאחר התייעצות עם גורמים במטה המאבק ועם דוכס,
השבוע הזה אינו מתאים להפעלת נשק ההפגנה, שימו לב,
במידה והמפעיל לא עוזב את המקום בזמן הקרוב, ההפגנה תתקיים במועד שייקבע כאן בפורום
לכן אני מבקש מכולם להישאר דרוכים וערניים מעכשיו וקדימה, ובנוסף להתחיל לחלחל את נושא ההפגנה הממשמשת ובאה לחבריכם
=============================================
חברים,
טוב זהו, ניסיתי להשאר שקט עד עכשיו, אבל שוב קשה לי מאד!!!
(טופיק זה מועתק מאתר קייטסייט - שם אני מנסה לאסוף עוד חברים!!!)
בואו נראה את גולשי הרוח בהמוניהם !!!!!!
זהו מספיק עם הדיבורים
אני מבקש מכל מי שיכול ועכשיו בשיא הרצינות - אנחנו רוצים להתחיל הפגנה
לפי דעתי הפגנה מסודרת בכניסה למועדון צמוד ליוטבתה
אין לי הבנה בסידור של הפגנה ואני חושב שצריך לתאם עם המשטרה
עכשיו תורכם
1. למי יש את הידע הנדרש
2. שמישהו יתאם עם המשטרה
3. כל הגולשים באשר הם ואני מבקש את כולם - אני בוחר את יום רביעי ליום ההפגנה, נותן שלושה ימים לאנשים להתאפס כאן
השעה המדוייקת תשלח בקרוב
לכל מי שאכפת לו מהים ומבת גלים בפרט - הכינו שלטים, הכינו בגדים, הוציאו את הטרוף מהארון כמו שרק אנחנו יודעים
ובואו ניפגש עם דגלים לבקש את יציאת המפעיל במיידי מהמקום
ולמי שתוהה לעצמו - לא זה לא קשור לצד המשפטי - אבל צריכים גם להראות נוכחות אמיתית במקום, היינו צריכים להפגין כבר מזמן
אני מחכה לתגובות
בואו נתחיל
מי מצטרף
גולן - שים בבקשה את הטופיק בסטיקי!
השבוע הזה אינו מתאים להפעלת נשק ההפגנה, שימו לב,
במידה והמפעיל לא עוזב את המקום בזמן הקרוב, ההפגנה תתקיים במועד שייקבע כאן בפורום
לכן אני מבקש מכולם להישאר דרוכים וערניים מעכשיו וקדימה, ובנוסף להתחיל לחלחל את נושא ההפגנה הממשמשת ובאה לחבריכם
=============================================
חברים,
טוב זהו, ניסיתי להשאר שקט עד עכשיו, אבל שוב קשה לי מאד!!!
(טופיק זה מועתק מאתר קייטסייט - שם אני מנסה לאסוף עוד חברים!!!)
בואו נראה את גולשי הרוח בהמוניהם !!!!!!
זהו מספיק עם הדיבורים
אני מבקש מכל מי שיכול ועכשיו בשיא הרצינות - אנחנו רוצים להתחיל הפגנה
לפי דעתי הפגנה מסודרת בכניסה למועדון צמוד ליוטבתה
אין לי הבנה בסידור של הפגנה ואני חושב שצריך לתאם עם המשטרה
עכשיו תורכם
1. למי יש את הידע הנדרש
2. שמישהו יתאם עם המשטרה
3. כל הגולשים באשר הם ואני מבקש את כולם - אני בוחר את יום רביעי ליום ההפגנה, נותן שלושה ימים לאנשים להתאפס כאן
השעה המדוייקת תשלח בקרוב
לכל מי שאכפת לו מהים ומבת גלים בפרט - הכינו שלטים, הכינו בגדים, הוציאו את הטרוף מהארון כמו שרק אנחנו יודעים
ובואו ניפגש עם דגלים לבקש את יציאת המפעיל במיידי מהמקום
ולמי שתוהה לעצמו - לא זה לא קשור לצד המשפטי - אבל צריכים גם להראות נוכחות אמיתית במקום, היינו צריכים להפגין כבר מזמן
אני מחכה לתגובות
בואו נתחיל
מי מצטרף
גולן - שים בבקשה את הטופיק בסטיקי!
נערך לאחרונה על ידי tirosh_sk8er ב 07 ספטמבר 2009, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Arnon Dagan
- יצירת קשר:
-
הפגנה
אני לא בטוחה שאפשר לארגן הפגנה "ספונטנית" כזו.
נכון, צריך הפגנה. אבל צריך גם שיהיה לה משקל. ולכן, לדעתי, צריך יותר מ-4 ימים. אין לי מושג איך מארגנים הפגנה בימינו. אבל לבטח יש צורך באישור משטרתי וזה בוודאי מצריך בירוקרטיה כלשהי. אם אתה גולש - נסה לברר עם החבר'ה - מי גם גולש וגם עו"ד ורתום אותו לעניין. ברגע שיהיה אישור משטרתי - ניתן יהיה לגייס מפגינים. אולי יום שישי הוא יום יותר נוח, היות והרבה אנשים לא עובדים בימי ו'. וכך נוכל לגייס גולשים מכל הארץ. יהיה לזה משקל גדול יותר. כמו כן, חייבים להביא עיתונאים. אין כמו כתבה בעיתון בשביל לעורר את הבירוקרטים ממזגנם ומכסאם.
מי מוכן להרים את הכפפה ולעזור בנושא הבירוקרטיה?
אני בפנים, למרות שאני לא גולשת. ואביא איתי תומכים שאינם גולשים ואינם תושבי השכונה. מוכנה גם לכתוב כרזות.
נכון, צריך הפגנה. אבל צריך גם שיהיה לה משקל. ולכן, לדעתי, צריך יותר מ-4 ימים. אין לי מושג איך מארגנים הפגנה בימינו. אבל לבטח יש צורך באישור משטרתי וזה בוודאי מצריך בירוקרטיה כלשהי. אם אתה גולש - נסה לברר עם החבר'ה - מי גם גולש וגם עו"ד ורתום אותו לעניין. ברגע שיהיה אישור משטרתי - ניתן יהיה לגייס מפגינים. אולי יום שישי הוא יום יותר נוח, היות והרבה אנשים לא עובדים בימי ו'. וכך נוכל לגייס גולשים מכל הארץ. יהיה לזה משקל גדול יותר. כמו כן, חייבים להביא עיתונאים. אין כמו כתבה בעיתון בשביל לעורר את הבירוקרטים ממזגנם ומכסאם.
מי מוכן להרים את הכפפה ולעזור בנושא הבירוקרטיה?
אני בפנים, למרות שאני לא גולשת. ואביא איתי תומכים שאינם גולשים ואינם תושבי השכונה. מוכנה גם לכתוב כרזות.
-
- doron_hackam