קצת עזרה לכרמי_
קצת עזרה לכרמי_
אז ככה נראה שסוף סוף מתחילה עונת הדרומיות מערביות בבת גלים-(וגם הרוח היציבה בכינרת)על פי כל הניתוחים שביצעתי עם גיל נוי באתרים (זיזי טריפו ת"א-חתול והכלב ת"א-פינגויין ת"א-והקלרה ת"א)נראה כי ביום רבעי ע"פ המפות וההצלבות שביצענו תיכנס רוח לסבב של עד 4 ימים כלומר עד יום ראשון כולל.והצפי הוא כזה-
רבעי-טוב לקייטים (מעולה בכינרת)
חמישי -טוב לקייטים אולי גם לגלשנים גדולים או לאנשים קלים(מעולה בכינרת)
שישי-טוב לכולם (מעולה לכינרת)
שבת-"פצצות לגבות" מפרש 5 ובטח הקייטים יברחו הביתה (מעולה בכינרת)
ראשון-מי סופר למי יהיה כוח (אולי לגילי סקיני)
שמח לעזור "פלקי" אגב כרמי לא איכפת לי שתעתיק את החומר לטופיק משלך.
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
Re: קצת עזרה לכרמי_
-------------------------------------------------------------flaka כתב:אז ככה נראה שסוף סוף מתחילה עונת הדרומיות מערביות בבת גלים-(וגם הרוח היציבה בכינרת)על פי כל הניתוחים שביצעתי עם גיל נוי באתרים (זיזי טריפו ת"א-חתול והכלב ת"א-פינגויין ת"א-והקלרה ת"א)נראה כי ביום רבעי ע"פ המפות וההצלבות שביצענו תיכנס רוח לסבב של עד 4 ימים כלומר עד יום ראשון כולל.והצפי הוא כזה-
מה מקבל חזאי על הצלחה בתחזית ? ויותר מעניין : מה הוא מקבל כשהוא טועה ?
שחר, אם התחזית נכונה , אני מחזיק ממך פופאי ! -
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
- carmicarmi
אוקיי יצאתי כרגע מהחמ"ל השכונתי "פלאפל מוסא" ועל פי הכדורים זה הולך להיות סופ"ש לפנים.כרגע המפות מראות שיום רבעי מבוטל הרוח החליטה להתרחק קצת לכיוון מרוקו ,ואז לחזור בכל הכח דרך מצרים בקו החוף ללטף את מישור החוף להכנס בזווית ולרוץ על רכס הכרמל עד חיפה ואז להתפוצץ אל תוך המפרץ כל זה מתחיל מיום חמישי ,וממשיך לשישי,ושבת עשיתי את כל ההצלבות הדרושות ואני סגור על עצמי ב100 אחוז (הרוחות יהיו בעוצמה של 15 עד 22 קשר שעה ממולצת להגעה קייטים 1030 בבוקר גלשנים על השעון 1145 בקו החוף מורכבים לשעתיים בסבבה.וכל מי שמזלזל בתחנת החיזוי שלי סופו להשאר יבש מחוץ למים. נתראה במים .
- carbon fiber
עידכונים אחרונים לשבת-ככה ע"פ כל הערכות שלי ,של הגורו ,ושל הפיינדר-את סקיירון לא השגתי בטלפון והם לא ענו לי במייל.
נראה כרגע שהמערכת הכן תתחיל מחר "חמישי"עם כי תהיה רוח חלשה מאוד רק הקייטים יהנו להם.וכמובן חובבי המיים המתוקים יכולים להצפין לכינרת.
שישי שבת הרוח תהיה הרבה יותר חזקה הסיבה המערכת מתבססת באזורינו וגורמת לרוחות לנוע בצורה ""מעגלית קוסמית טרמית "ככה שכולנו נהנה מהמצב (גולשי הקייט_גושי הרוח+כל גולשי הכנרת)אגב ואת את זה אני מבסס על מצב הירח נראה לי שלשבת יעלה גם גל בגובה של מטר ואז גם גולשי הגלים יהנו מהחגיגה.
ראשון חוזרים שוב לרוחות חלשות לקייטים בלבד.
נראה כרגע שהמערכת הכן תתחיל מחר "חמישי"עם כי תהיה רוח חלשה מאוד רק הקייטים יהנו להם.וכמובן חובבי המיים המתוקים יכולים להצפין לכינרת.
שישי שבת הרוח תהיה הרבה יותר חזקה הסיבה המערכת מתבססת באזורינו וגורמת לרוחות לנוע בצורה ""מעגלית קוסמית טרמית "ככה שכולנו נהנה מהמצב (גולשי הקייט_גושי הרוח+כל גולשי הכנרת)אגב ואת את זה אני מבסס על מצב הירח נראה לי שלשבת יעלה גם גל בגובה של מטר ואז גם גולשי הגלים יהנו מהחגיגה.
ראשון חוזרים שוב לרוחות חלשות לקייטים בלבד.
- carmicarmi
- salta flick
יאללה פלאקה ...לשרוף את המים !
(אחרי הפלאפל מוסא שלך ... שזה,למי שלא יודע..תצורה של פלאפל אליפטי+ביצה+פול והכל בפיתה...והנה כדור אחד עם טחינה בשביל הדוד)
כי גולש שאוכל בפלאפל מוסא חייב לגלוש wave עם טרפז מותניים, כלומר, השארת נתיב חופשי ממתחם הקרטום ודרומה.
"טומבה" אחת טובה ואתה בפלנינג+רשף לאחור.
וגונן גוננסקי ("הגולש הפולני היפה")
מאחר וברור לי שאתה קורא את ההודעה הזאת...
אם ירשם לך חיסור,אני איתך גמרתי.
(אחרי הפלאפל מוסא שלך ... שזה,למי שלא יודע..תצורה של פלאפל אליפטי+ביצה+פול והכל בפיתה...והנה כדור אחד עם טחינה בשביל הדוד)
כי גולש שאוכל בפלאפל מוסא חייב לגלוש wave עם טרפז מותניים, כלומר, השארת נתיב חופשי ממתחם הקרטום ודרומה.
"טומבה" אחת טובה ואתה בפלנינג+רשף לאחור.
וגונן גוננסקי ("הגולש הפולני היפה")
מאחר וברור לי שאתה קורא את ההודעה הזאת...
אם ירשם לך חיסור,אני איתך גמרתי.
גולש לשם שמים.