storm rider 2009

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
צביקה

storm rider 2009

שליחה על ידי צביקה »

היום תוך כדי זיפזופ בטלויזיה בשעה 19:40
בערוץ ספורט 5+ בכבלים פתאום אני רואה את הסרט של storm rider 2009
איזה מגניב
:D
מעניין מתי השידור החוזר
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

סוף סוף.

ואחרי אין סוף מגבלות וקשיים אין סופיים הצלחנו להכניס את הסרט של "תחרות הסטורם ריידר2009 לערוץ 5פלוס.
קצת על הסרט ,הסרט הוא ברמה גבוהה ביותר של צילום מוזיקה ורעיונות עם הגולשים הבכירים והמשתתפים ומשקף את האופי של התחרות ואת המשמעות של להיות גולש רוח ולגלוש בתנאים קיצוניים,עם לא היתה לנו בעיה עם הזכויות על המוזיקה הסרט היה מזמן משודר ומופץ ברבים,אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא,אני מעריך שכל מי שראה את הסרט נשאר עם פה פעור לגמרי, ואני חושב שזה יעשה להרבה אנשים שלא מכירים את הספורט חשק להכנס לתחום.אנחנו מתארגנים השבוע על דיוידי לכל הספונסרים והמשתתפים בעזרתו של גולן,אז כל מי שחיכה זה באמת בתחנה הסופית.רציתי גם להציע למי שלא לקח חלק בתחרות ורוצה שיהיה לו את הסרט בבית להראות לחברים ולמשפחה כי הסרט באמת מזוהה עם כל אחד ואחת שגולש בבת גלים ,מוזמן ליצור איתי קשר ב 0503564545 ולרכוש את הסרט במחיר עלות מצחיק של 20 ש"ח.הכולל את הדיוידי+ והצילומים מהתחרות.
סמל אישי של משתמש
בוננזה

שליחה על ידי בוננזה »

אחלה, אבל למה אין קישור להורדה באתר לחברים :?: :?
טוב, נוריד באימיול :lol:
סמל אישי של משתמש
zorkin
יצירת קשר:

שליחה על ידי zorkin »

פלקקקקקקקקההה חבל לא אמרת זה בטלויזיה הינו מארגנים הקרנה על מסך בפאב, אצלנו כל סיבה ולו הקטנה ביותר = מסיבה.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

ערוץ 5 פלוס משדר את הסרט באופן לא מסודר בגלל לוח המשדרים הקבוע והמתוכנן מראש של הערוץ זו אחת הסיבות שהיה קשה להכניס אותו לשידור הם התפוצצו שראו אותו אבל היה להם קשה למצוא לו מקום,צריך לעקוב אחר לוח המשדרים מידי פעם או להתקשר לערוץ ושאולמתי הוא יופיע שוב.

בוננזה אורך הסרט כ 18 דקות עם יש לך רעיון איך לעלות אותו ולאכסן אותו אשמח מאוד להעזר בך.
סמל אישי של משתמש
zvig

שליחה על ידי zvig »

עפ"י לוח השידורים
ה- storm rider ישודר היום ב- 17:50 בערוץ 5.
שלח תגובה