דם חדש
דם חדש
השנה כמו בעבר לצד העבודה הרגילה שלי בהדרכת גלישה אני עושה גם חוג גלישה לילדי האזור הפעילות מתקיימת בקיבוץ גינוסר ומיועדת לילדים מהישובים הסמוכים ומגינוסר . כדי לאפשר להרבה ילדים להחשף לספורט אני גובה מחירים נמוכים מאוד שבעיקר מכסים את תחזוקת הציוד הביטוח והעליות הנוספות אני גם מלווה את הילדים בהמשך דרכם בגלישה ושמחה להגיד שכבר רואים דור חדש של גולשים
במידה ויש למישהו ציוד המתאים לילדים שאינו בשימוש אשמח מאוד לקבל אותו .
תודה יעל
במידה ויש למישהו ציוד המתאים לילדים שאינו בשימוש אשמח מאוד לקבל אותו .
תודה יעל
- startpointclub
- יצירת קשר:
תודה
עדי אדם פלאקה תודה
חזרתי עכשיו מיום עבודה במים והרווח הגדול הוא ההנאה של התלמידים וההתלהבות וההרגשה שעזרתי לעוד שני אנשים היום להכיר את הדבר הנפלא הזה שנקרא גלישת רוח .
אז שוב תודה וגם לך אדם בהצלחה והמון תלמידים
יעל
חזרתי עכשיו מיום עבודה במים והרווח הגדול הוא ההנאה של התלמידים וההתלהבות וההרגשה שעזרתי לעוד שני אנשים היום להכיר את הדבר הנפלא הזה שנקרא גלישת רוח .
אז שוב תודה וגם לך אדם בהצלחה והמון תלמידים
יעל
כל הכבוד
יעל אדם אלון וכל מי שמלמד גלישת רוח, אני יודע כמה שזה קשה ללמד כל היום בשמש בחום ובקור, אבל את הסיפוק לראות כל כך הרבה גולשים שמתקדמים וגדלים להיות מה שהם בזכות אותו הלימוד, אי אפשר לתאר.
יש לציין גם את המרכזים הימיים הגדולים שמחזיקים קבוצות ילדים גדולות ומגדלים דורות של גולשים.
לאחרונה הייתי באילת ושם יש כמויות גדולות מאד של גולשים צעירים בגילאים של 10 עד 15, שגולשים ברמה גבוהה מאד (כ 100 גולשים)- זאת בזכות אחד הגולשים הותיקים במדינה, רוני מאירשמנהל את המקום והמדריכים שלו - להיות שם להסתכל מהצד ולראות את העוצמה הזאת, חוויה.
ישר כח וכל הכבוד.
יש לציין גם את המרכזים הימיים הגדולים שמחזיקים קבוצות ילדים גדולות ומגדלים דורות של גולשים.
לאחרונה הייתי באילת ושם יש כמויות גדולות מאד של גולשים צעירים בגילאים של 10 עד 15, שגולשים ברמה גבוהה מאד (כ 100 גולשים)- זאת בזכות אחד הגולשים הותיקים במדינה, רוני מאירשמנהל את המקום והמדריכים שלו - להיות שם להסתכל מהצד ולראות את העוצמה הזאת, חוויה.
ישר כח וכל הכבוד.
Maty Frydman
Freegull Sea Sports LTD
מרכז ימי קיסריה
Phone: 04-6270831 04-6364605
Car Phone: 052-2852030
mail: freegull@wind.co.il
Site: www.wind.co.il
Freegull Sea Sports LTD
מרכז ימי קיסריה
Phone: 04-6270831 04-6364605
Car Phone: 052-2852030