שפריצים מהקזינו - תמונות מהחג (השני) בקזינו
שפריצים מהקזינו - תמונות מהחג (השני) בקזינו
בבוקר מקל גלש לבד בקזינו; אח"כ סלוין בא לעזור ודי מהר הצטרפו עוד גולשים - להצגה שלא נגמרת. מזל שהזכרון במצלמה נגמר
כשיצאתי בערב מבת-גלים - סלוין ומקל היו עדיין במים לא מוותרים לאף גל...
כשיצאתי בערב מבת-גלים - סלוין ומקל היו עדיין במים לא מוותרים לאף גל...
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
כרמי-קודם כל תודה על הפירגון.
אני מסתכל על התמונות של כולם והדבר היחיד שאני מרגיש זה "עצב",חבל יומים כאלה כמו שעברו עלינו באים רק פעם ב.....ועד שסוף סוף כולם מתים לתת בראש ולהשתפר כמו שצריך העונה עוברת וכל מה שנשאר לנו זה לחכות כמה חודשים לקיץ לעוד כמה ימים נוספים בקזינו ואז המתנה ארוכה לחורף.זה הספורט הכי כייפי והכי מתסכל בעולם.
בכל אופן קניתי לא מזמן סט מפרשים חדש מסוג נייל פרריד "קומבאט"חדשים והם ממש נוחים וקלים לתמרון.
קניתי גם גלשן חדש גיי פי "רייל אורלד 82 ליטר אווויב 2009החדש"
אני לא גולש ותיק כמו כל השועלים הכבדים בענף ואפילו די טרי בבת גלים אבל אני ממש שמח עם הציוד החדש ואני ממש ממליץ לאנשים כן להשקיע בציודים חדשים כי החברות מאוד מתאמצות להוציא גלשנים ומפרשים טובים יותר בכל פעם מחדש,ואת התוצאות אפשר ממש להרגיש במים.
צריך לדעת מה רוצים ואז לבחור את הציוד המתאים.אם משהו רוצה לנסות את הציוד שלי שאני בים אין לי בעיה לתת לאנשים סיבוב חופשי כדי להתנסות.
ניפגש במים נראה לי מחר צפונית חזקה אחרי צוהרים.
אני מסתכל על התמונות של כולם והדבר היחיד שאני מרגיש זה "עצב",חבל יומים כאלה כמו שעברו עלינו באים רק פעם ב.....ועד שסוף סוף כולם מתים לתת בראש ולהשתפר כמו שצריך העונה עוברת וכל מה שנשאר לנו זה לחכות כמה חודשים לקיץ לעוד כמה ימים נוספים בקזינו ואז המתנה ארוכה לחורף.זה הספורט הכי כייפי והכי מתסכל בעולם.
בכל אופן קניתי לא מזמן סט מפרשים חדש מסוג נייל פרריד "קומבאט"חדשים והם ממש נוחים וקלים לתמרון.
קניתי גם גלשן חדש גיי פי "רייל אורלד 82 ליטר אווויב 2009החדש"
אני לא גולש ותיק כמו כל השועלים הכבדים בענף ואפילו די טרי בבת גלים אבל אני ממש שמח עם הציוד החדש ואני ממש ממליץ לאנשים כן להשקיע בציודים חדשים כי החברות מאוד מתאמצות להוציא גלשנים ומפרשים טובים יותר בכל פעם מחדש,ואת התוצאות אפשר ממש להרגיש במים.
צריך לדעת מה רוצים ואז לבחור את הציוד המתאים.אם משהו רוצה לנסות את הציוד שלי שאני בים אין לי בעיה לתת לאנשים סיבוב חופשי כדי להתנסות.
ניפגש במים נראה לי מחר צפונית חזקה אחרי צוהרים.
לפלקה
אני לא יודע מי אתה אבל אתה נראה גולש מבטיח ואני אשמח לנסות את הציודים שלך בצפונית הקרובה ואם לא יתאפשר אז בכנרת או במזרחיות, אתה גם היבואן?
אני שני בתור
אני מקוה שמחלקים מספרים כמו הקופת חולים ,אחרת יהיה בלאגן.
אני אחרי גיל לנסות את הציודים.אם זה יעיף אותי ככה באויר ...
אני אחרי גיל לנסות את הציודים.אם זה יעיף אותי ככה באויר ...
איזה גולשים מעולים !
התמונות יפות, אבל קשה (לי) לזהות מי זה מי. (לא מכיר את הציודים - ואת הפנים לא רואים)
היחידי שזיהיתי בברור זה את שחר , עם הציוד החדש והצבעוני.
יצא לי לגלוש ליד מקל וליד סלבין.
פשוט תענוג לעבור לידם במים, ולהסתכל עליהם גולשים.
שני "רקדנים" על גלים.
שאפו -
התמונות יפות, אבל קשה (לי) לזהות מי זה מי. (לא מכיר את הציודים - ואת הפנים לא רואים)
היחידי שזיהיתי בברור זה את שחר , עם הציוד החדש והצבעוני.
יצא לי לגלוש ליד מקל וליד סלבין.
פשוט תענוג לעבור לידם במים, ולהסתכל עליהם גולשים.
שני "רקדנים" על גלים.
שאפו -
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
- doron_hackam
נגה - כל הכבוד
יופי של תמונות נגה, כל הכבוד!
נראה לי שכדאי לקנות לך כרטיס זכרון גדול יותר.
באמת היה יום נחמד ולמחרת היה ממש נחמד.
הדר - תענוג גם לראות אותך, תודה על הפרגון.
נראה לי שכדאי לקנות לך כרטיס זכרון גדול יותר.
באמת היה יום נחמד ולמחרת היה ממש נחמד.
הדר - תענוג גם לראות אותך, תודה על הפרגון.