gperry כתב:ביום ראשון היינו בשדות ים. כשיצאתי החוצה לעבור את הגלים מול האולם אירועים התפוצץ מולי גל וכיבס אותי. אחרי דקה יוסי לין מגיע אליי ואומר לי
"גולן אני ממש מצטער כמעט הורדתי אותך עם הקייט. זה עבר ס"מ ממך".
האמת שבכלל לא ראיתי אותו או את הקייט ולא בגלל זה נפלתי. אבל הקייט של יוסי
עשה "קייטלופ" או איך שקוראים לזה ליד המים וכמעט ריסק אותי בלי שאני ארגיש.
זו רק דוגמא שגם מישהו רציני ואחראי שאפילו לא השתולל שם יכל היה לפגוע בגולש רוח שנמצא ממש לידו.
ההפרדה חייבת להיות גם אם אנשים לא קופצים או משתוללים . . .
גולן, כל מה שאתה אומר נכון, רק לפעמים תלוי איך מספרים את הסיפור.
לא ניכנס פה לשאלה מי אשם אבל שים לב שאתה לא היית מודע לכל הסיפור, כלומר לא ראית אותי ולא התייחסת אליי.
אני כמובן שביקשתי ממך סליחה, כי מבחינתי זה לא משנה מי אשם, אם כמעט פגעתי בך וזה נכון, אז אני אבוא להתנצל (כשבאתי להתנצל לא ידעתי שזה בכלל אתה),
ולגבי הקייט לופ אני אמרתי לך שעשית אותו על מנת לא לפגוע בך ואכן הקייט עבר מעליך, עשיתי אותו כי החוטים שלי היו רפויים ואם לא הייתי עושה את הקייט לופ, הקייט היה נופל למים בדיוק שאתה נכנסת מתחת לרוח בטווח גלישה שלי כשאני על הגלים, והחוטים היו עלולים ליפול עליך.
דווקא המקרה שלנו מוכיח כי תמיד נוח להפיל את התיק על הקייטיונר אבל גם גולש הרוח צריך לשים לב לגולש הקייט בייחוד שהוא על הגל וכיוון הגלישה שלו ברור.
לגבי הנושא עצמו, הפרדה זה מצויין אבל ספציפית לחוף בת גלים אין מה לעשות האזור מול המועדון זה האזור הטוב ביותר על הגלים הרבה יותר מהכנסיה,
לדורון חכם ושאר גולשי הרוח נוח להעיף את גולשי הקייט לכנסייה ולתת נימוקים מלומדים, אבל נימוקים תמיד יש לפה ולפה כמו שסלטה כתב, עכשיו השאלה היא האם אותם גולשי הרוח שתומכים בהפרדה מוכנים להפרדה כאשר הם יהיו באזור הכנסייה וגולשי הקייט מול המועדון ?
לכן יש רצוי ויש מצוי, כמו בהרבה תחומים בחיים, ולכן חובה להקפיד על הבנת הגלישה, פינוי דרך, לוותר על גל שצריך, לקפוץ רק כשהאזור מתחת לרוח פנוי, ועוד חוקים של שכל ישר.