כרמי -אתה ישן? מה קורה עם התחזית שלנו?
אני רואה שקע יפפה שנכנס ביום שישי בלילה~20 קשר ומושך עד יום שבת ב11 :
אם הים לא יעלה למכבסה -ממליץ להיות במים ב8 :
סערה -יום שבת בבוקר!
סערה -יום שבת בבוקר!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
זורקין אחי
אני גם נשוי ואב לילד בן שנה וחצי ראיתי את התחזיק כבר מיום שלישי ומאותו רגע מה שאישתי רוצה היא מקבלת אתמול שכנעתי אותה לצאת עם חברות ככה שביום שבת בשעה 07:00 שהיא תסתובב לצד שלי במיטה היא תראה שחסר שם מישהו
אני לא יודע מה עם קובי אבל אני נשוי למרוקאית שרוצה שאני אהיה צמוד אליה 24/7
אני גם נשוי ואב לילד בן שנה וחצי ראיתי את התחזיק כבר מיום שלישי ומאותו רגע מה שאישתי רוצה היא מקבלת אתמול שכנעתי אותה לצאת עם חברות ככה שביום שבת בשעה 07:00 שהיא תסתובב לצד שלי במיטה היא תראה שחסר שם מישהו
אני לא יודע מה עם קובי אבל אני נשוי למרוקאית שרוצה שאני אהיה צמוד אליה 24/7
קבוצת קד"מ פרסום ושיווק בע"מ.
הפקות דפוס, שילוט, דגלים, ביגוד, שמשוניות, פלריגים, מדבקות, מוצרי פרסום, עצי ריח, צלונים לרכב, בניית אתרים, עיצוב גרפי, מיתוג, יח"צ ואירועים
טל':077-5030059, נייד: 052-6556554
www.kdm4u.com
הפקות דפוס, שילוט, דגלים, ביגוד, שמשוניות, פלריגים, מדבקות, מוצרי פרסום, עצי ריח, צלונים לרכב, בניית אתרים, עיצוב גרפי, מיתוג, יח"צ ואירועים
www.kdm4u.com
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
שבת נראה טוב לאורך כל היום.
המערכת תתחיל בלילה שבין שישי לשבת
המערכת תתחיל בלילה שבין שישי לשבת
נערך לאחרונה על ידי carmicarmi ב 14 מרץ 2009, 01:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
h
אל תיתן לאישה..!!!
להורס לך תגלישה....!!!
להורס לך תגלישה....!!!
חבר'ה כל מה שכתבתי לעיל הוא בהומור, בתור אחד שהוא עצמאי שגם גולש וגם עושה אופניים( לאחרונה באינטנסיביות רבה), אני חייב להודות שיש לי תמיכה רבה מהאישה. בקיצור הכל בהומור
קבוצת קד"מ פרסום ושיווק בע"מ.
www.kdm4u.com
www.kdm4u.com