" נראה לי לא כל כך מתאים למחוק את בוננזה ולהשאיר את כרמי לפרק אותו ללא תגובה. לא הוגן.
גולן - יש ויכוח שלא מתאים לך בין שני אנשים אני מציע שתמחק את שניהם לא רק אחד כי זה ממש מעצבן.לשיקולך.
אני חושב שאני מבין על מה בונזזה ואילן מדברים - לא כדי להכנס לפאניקה ולנפח את נושא הסכנה שבגלישה למימדים לא נכונים. כמובן שהמקרה הוא נוראי, מעצבן,כואב וכל אחד מאיתנו בטוח דמיין לעצמו מה המסכן הזה עבר שם... כמובן שכדאי להסיק מסקנות ולנסות למנוע בכל מחיר מוות או אפילו פציעה קטנה, אבל הרבה אנשים פה מדברים הרבה שטויות בלי הבחנה, אז גם שאתה רוצה לתרום מהניסיון שלך לפתע מתווספות מאה אלף תגובות שחלקם סתמיות ומה שרצית לומר ולהעביר מיטשטש בשטויות, נעלם ולבסוף אף אחד לא מבין מה צריך לעשות במקרה חירום.
אני מציע שנכתוב בנושאים הדביקים שנשארים למעלה כל הזמן את עשרת הדברות של הבטיחות לגולש המתחיל והמנוסה כאחד.
אני מציע להשתמש בדעותיהם של הגולשים הותיקים והמנוסים בבת גלים כמו סלוין,מקל,אורי אני וכ"ו, אנשים שעברו כבר הכל עשרים שנה, גם פה וגם בחו"ל. נכתוב, נפרסם במקומות אחרים ככל שנוכל ונגמר הסיפור.
ארנון. "
תודה ואני שמח שסוף סוף מישהו מבין למה הייתה הכוונה שלי.
ולגבי המחיקה, אני מחקתי כי פשוט נמאס לי להתווכח עם כרמי וראיתי שזה מוביל למקומות לא נכונים ומושך אש מיותרת.
ביי
אלון