גופת אדם נפלטה בחוף בצת
- carbon fiber
גופת אדם נפלטה בחוף בצת
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html
כרגע ראיתי בוווינט
כרגע ראיתי בוווינט
הודעה מצערת
הודעה מצערת אבל צפוייה.
אי אפשר לעבור כל כך הרבה זמן בים בתקופת החורף ולהישאר בחיים.
אי אפשר לעבור כל כך הרבה זמן בים בתקופת החורף ולהישאר בחיים.
- carbon fiber
זו הידיעה מוואלה :
גופת גולש נמצאה בחוף בצת בנהריה
יום שבת, 21 בפברואר 2009, 7:56 מאת: קובי מנדל, מערכת וואלה! חדשות
גופת אדם בשנות השלושים לחייו, לבוש בחליפת גלישה, נמצאה הבוקר (שבת) בחוף בצת צפונית לנהריה. צוות מגן דוד אדום שהוזעק למקום קבע את מותו. כמו כן, הגיעו למקום טכנאי מעבדה לזיהוי פלילי של המשטרה. במשטרה בודקים האם מדובר בגופת הגולש, תושב נשר בן 34, שנעדר מיום חמישי לאחר שיצא לגלוש בחוף בת גלים בחיפה.
גופת גולש נמצאה בחוף בצת בנהריה
יום שבת, 21 בפברואר 2009, 7:56 מאת: קובי מנדל, מערכת וואלה! חדשות
גופת אדם בשנות השלושים לחייו, לבוש בחליפת גלישה, נמצאה הבוקר (שבת) בחוף בצת צפונית לנהריה. צוות מגן דוד אדום שהוזעק למקום קבע את מותו. כמו כן, הגיעו למקום טכנאי מעבדה לזיהוי פלילי של המשטרה. במשטרה בודקים האם מדובר בגופת הגולש, תושב נשר בן 34, שנעדר מיום חמישי לאחר שיצא לגלוש בחוף בת גלים בחיפה.
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
אכן זה הבחור, נורא מצער.
חשוב מאוד ללמוד לקחים מאירועים שכאלה על מנת למנוע את האסון הבא.
אסור להכנס לגלוש אם אין מישהו שיודע על זה ומסתכל על השעון מדי פעם על מנת לוודא שהכל בסדר, לדוגמא שחבר שלי נכנס לגלוש בבת גלים וני לא מגיע הוא מתקשר ומיידע אותי שהוא נכנס למים. אני מדי פעם מסתכל על השעון ומחכה לטלפון שלו שהוא ייצא מהמים.
אתמול היו דיבורים על לוח שבו כל גולש ירשום את עצמו לפני כניסה וימחק את עצמו ביציאה מהמים, רעיון טוב, צריך שיהיה רשום גם פלאפון ומס' טלפון של איש קשר במידה ויהיה מקרה חירום.
אני מוכן להתארגן על הלוח הזה רק צריך לקבל אישור וסרף פויינט.
חשוב מאוד ללמוד לקחים מאירועים שכאלה על מנת למנוע את האסון הבא.
אסור להכנס לגלוש אם אין מישהו שיודע על זה ומסתכל על השעון מדי פעם על מנת לוודא שהכל בסדר, לדוגמא שחבר שלי נכנס לגלוש בבת גלים וני לא מגיע הוא מתקשר ומיידע אותי שהוא נכנס למים. אני מדי פעם מסתכל על השעון ומחכה לטלפון שלו שהוא ייצא מהמים.
אתמול היו דיבורים על לוח שבו כל גולש ירשום את עצמו לפני כניסה וימחק את עצמו ביציאה מהמים, רעיון טוב, צריך שיהיה רשום גם פלאפון ומס' טלפון של איש קשר במידה ויהיה מקרה חירום.
אני מוכן להתארגן על הלוח הזה רק צריך לקבל אישור וסרף פויינט.
קבוצת קד"מ פרסום ושיווק בע"מ.
הפקות דפוס, שילוט, דגלים, ביגוד, שמשוניות, פלריגים, מדבקות, מוצרי פרסום, עצי ריח, צלונים לרכב, בניית אתרים, עיצוב גרפי, מיתוג, יח"צ ואירועים
טל':077-5030059, נייד: 052-6556554
www.kdm4u.com
הפקות דפוס, שילוט, דגלים, ביגוד, שמשוניות, פלריגים, מדבקות, מוצרי פרסום, עצי ריח, צלונים לרכב, בניית אתרים, עיצוב גרפי, מיתוג, יח"צ ואירועים
טל':077-5030059, נייד: 052-6556554
www.kdm4u.com
איום ונורא!
איזה מוות אכזרי!!!
אני שולח את תנחומיי למשפחתו ומכריו.
המזרחית היא רוח מתעתעת, במיוחד למי שלא כל כך מנוסה ומבין. הים שטוח, ובחוף לא קולטים את העוצמה שיש בעומק (ואת הגלים!!!). לדעתי זו הרוח הכי מסוכנת!!!
אני לא גולש בכלל במזרחיות, והיום הייתי מוכן לגלוש רק אם הייתי יודע שיש חילוץ בהיכון, ויודעים עלי. אבל אני פשוט מוותר.
אם יש תקלה אתה נסחף ללב ים!!! אם יש פציעה מי יעזור לך?
אלוהים ישמור...
איזה מוות אכזרי!!!
אני שולח את תנחומיי למשפחתו ומכריו.
המזרחית היא רוח מתעתעת, במיוחד למי שלא כל כך מנוסה ומבין. הים שטוח, ובחוף לא קולטים את העוצמה שיש בעומק (ואת הגלים!!!). לדעתי זו הרוח הכי מסוכנת!!!
אני לא גולש בכלל במזרחיות, והיום הייתי מוכן לגלוש רק אם הייתי יודע שיש חילוץ בהיכון, ויודעים עלי. אבל אני פשוט מוותר.
אם יש תקלה אתה נסחף ללב ים!!! אם יש פציעה מי יעזור לך?
אלוהים ישמור...
- Gil Hurvitz
משתתפים בצער המשפחה
אני רושם בשמי ובשם גולשים וחברים מאינטל רבים שהתקשרו, דאגו, הציעו עזרה ולבסוף עם הסיום הקשה של המקרה הביעו זעזוע וצער עמוק.
כולנו משתתפים בצער משפחתו של עמיאל יהי זכרו ברוך.
אני אדאג יחד עם גולן לפרסם מבעוד מועד את מועד ההלוויה בפורום.
כולנו משתתפים בצער משפחתו של עמיאל יהי זכרו ברוך.
אני אדאג יחד עם גולן לפרסם מבעוד מועד את מועד ההלוויה בפורום.