סיכום הפגישה היום בכנסייה

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

סיכום הפגישה היום בכנסייה

שליחה על ידי גולן »

שלום לכולם,
הגענו היום בשעה 9 לפגישה. במקום נכחו מספר גולשים חרוצים שנכנסו למים אולם הרוח היתה מאוד חלשה.
לפתע הגיע רכב מנהלים ומתוכו יצא הנהג - ראש העיר לבוש חולצה ומכנסיים שחורים ובנוסף צעיר גברתן - 2.00 מטר להערכתי עם מבט רציני. בהתחלה קצת
נלחצתי כי חשבתי שהם באים לסגור חשבון אבל אז נזכרתי שיש תקשורת עמי.
החלטנו קודם לפגישה למקד את הדיון בחוף ובפיתוח בלי לנסות לקפוץ גבוה מדי כדי שיהיו הישגים. החלטנו להימנע מדיון בנושא המרינה כיון שאנו מבינים כי לא נשמע שום דבר חדש ויהב יצליח בכל אופן למרוח אותנו - כי בזה הוא מצויין.
העלנו בקשה מאוד עינינית לגבי ניקוי ספוט הכנסייה. הגדרנו את התוכנית ככזאת שזהו שלב ראשון שלאחריו נרצה גם את הדשא והפרגולה. ראש העיר אמר שמצידו הוא היה רוצה לשים פרגולה אבל הוא לא יכול בגלל חוק החופים. (ממש)
גיל אשבל - ראש מנהל תברואה שנכח במקום ובעצם אחראי על העבודות (לדעתי האישית האיש הזה הוא רציני ורוצה מאוד לעזור) אמר כי ראש העיר נתן את אישורו והכלים יגיעו מייד בהתחלת יולי. סוכם כי הכלים ינקו את כל המפגעים במקום. כרגע מדובר רק על הספוט של הכנסייה. אנו מאמינים כי בהמשך נצליח לדאוג גם לאזור שבין הכנסייה למועדון.
יהב אפילו העלה רעיון להעביר את החול שמתפנה בסוף יולי אחרי פסטיבל הארמונות בחול אל הכנסייה אולם אחד התושבים במקום התנגד ואמר שברוחות צפוניות כל החול הזה יעוף להם על הבתים. אנחנו מבחינתנו חושבים שכדאי מאוד לנצל את ההצעה הזאת וצריך לחשוב מה בדיוק עושים עם החול הזה.
ראש העיר הכריז כי הגולשים הם חבורה מדהימה שעוסקת בספורט מדהים. הוא אף הפגין בקיאות וקרא לקייט "רחף" ואמר שזהו דבר חדש שמתפתח.
מי שהיה קצת מאוכזב היה רדיו חיפה אשר ציפה לראות דם. אני מבחינתי הייתי מאוד מנומס בתשובות שלי אליהם והם די התאכזבו (מאוחר יותר הם אמרו - "הגולשים האלה - ההר הוליד עכבר או במקרה שלהם - הים הוליד שלולית")
ציפי אילן (הכתבת האגדית - שימו לב לסרט נוסף באתר בשעות הקרובות) היתה ישירה ביותר ושאלה את יהב אודות המרינה והוא כמובן מרח אותה שהוא בודק את זה.
מוטי סלבין ייצג את הפלג הניצי של הגולשים ותקף את יהב על הבטחותיו (אבל זה היה לקראת הסוף)
לדעתי זה יצא טוב כיון שכך יש לנו שני צדדים - המנומס והתוקפני.
לאחר שנגמרה הפגישה יהב הלך לשכן ממול (איפה שמותקנת המצלמה) ישב על כיסא הנדנדה ושתה קפה שחור. כשחזר אחרי חצי שעה הוא אמר לי בהתלהבות "איזה יופי פה. הצעתי להם לפתוח פה צימרים".
הסברתי לו שבגלל שמוקדם אין הרבה גולשים ושיבוא לקראת הצהריים. יהב אמר שהוא נמצא שם הרבה פעמים אבל אנחנו לא רואים אותו.

לסיכום: לדעתי במהלך השבועות הקרובים יושלם הישג שהוא ניקיון בחוף כפי שלא נערך בו שנים. אני חושב שעלינו להיות מעורבים במהלך ימי הניקיון כדי להראות מעורבות ואפילו להשפיע על השינויים במקום.
אני מאמין שצריך ואפשר להמשיך וללחוץ וכך נגיע להישגים נוספים.
לדעתי כשהחוף יהיה נקי יותר אנשים יגיעו.
ככל שיש יותר אנשים מעמדנו במקום מתחזק.

תודה לכל מי שהגיע

גולן
סמל אישי של משתמש
יוסי

שליחה על ידי יוסי »

כל הכבוד :!:
צריך להדגיש את בקשת השכן לא להתפשט מול ביתו, ולא לקפל קייטים בשטח הכנסייה.
כדאי לשמור על יחסים טובים עימו, קודם כל כי זה תמיד טוב, ודבר שני כי על בית השכן ממוקמים מד הרוח והמצלמה.
סמל אישי של משתמש
הדר

נ

שליחה על ידי הדר »

זה הסיכום וההתרשמות שלי מהפגישה :
הפגישה עם יהב היתה מוצלחת.
אסור להתייחס יותר מידי לגינונים. ראש העיר היה, ראה ואישר את העבודות שהצענו לבצע בחוף הכנסיה. אלו הדברים החשובים. מעבר לזה, לדעתי הכל בלה בלה.
עכשיו נראה אם ההבטחות והסיכומים בעניין העבודות בחוף אכן יתבצעו ע"י העיריה.
עוד דבר חשוב ששכחתי : מועד תחילת העבודות יהיה ע"פ ההבטחה בשבוע הראשון של חודש יולי, דהיינו עוד כשבוע עד שבועיים מהיום.
תוכן הסיכום ופרוט העבודות (בקצרה ובאופן כללי) :
1. יגיע ציוד כבד של העיריה, הכולל טרקטור מחפרון ואולי עוד כלי או שניים, ויסלקו את כל המפגעים הגדולים ברצועה המתוכננת (אבנים גדולות, ברזלים, פסולת בניין וכו'.
2.לאחר מכן ינוקה חוף הים ממפגעים דומים.
3.הטרקטור אמור ליישר ולגלח את כל הצמחיה והקוצים לאחר פינוי המפגעים.
4.מתנדבים מטעמנו יעבדו בשטח ויבצעו נקיון סופי בידיים, את כל מה שטרקטורים לא יכולים לנקות.
הסבר נוסף לגבי העבודות :
התכנית לפיתוח החוף כוללת עבודות נוספות ש ל א יבוצעו בשלב זה. זאת מכיוון שעדיין לא הצלחנו להוציא אישור מהעיריה לביצוע עבודות אלו. לאחר סט העבודות הראשוניות המתוכננות כעט, נמשיך לפעול במרץ לקבלת אישור ונכונות מהעיריה להמשיך ולהשלים את החסר (דשאים, ספסלים, שביל אופניים, פרגולה ועוד)
בסוף יהיה יפה או שיהב לא יהיה ! :wink:
ילד-של-ים

שליחה על ידי ילד-של-ים »

כל הכבוד לכולכם!
אני שמח שאתם יוצאים עם הרגשה חיובית מהפגישה.
ידעתי שאפילו שאני לא מגיע, אני משאיר את יונה יהב בידיים טובות :wink: -
סתם, כל ראשי הפל"א וכולם בכלל- אתם הגדולים מכולם! תודה רבה רבה על כל מה שאתם עושים!
גם אני גולש בבת-גלים!
יהודה
יצירת קשר:

שליחה על ידי יהודה »

נא לא לשכוח !!!!
אנחנו נקבל את החול באהבה.
בחוף יהודה........
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

יהודה שלום רב וברוך הבא לפורום,
כמובן שנרצה לטפל גם בחוף יהודה - יש שם ליכלוך שלדעתי אפשר להוציא תוך כמה שעות ולקבל שם גישה מצוינת לגולשי רוח שיותר נוח להם שם מאשר במועדון.
הניקיון הוגדר לאזור הכנסייה ע"י העירייה אבל אנחנו נבקש גם את הטיפול הקטן הזה שלדעתי יכול לקרות בקלות.
שאלה שרבים שואלים היא מתי נזכה לראות בחוף יהודה את הרכב הצהוב המקורי ?
האם תוכל לענות לנו על כך? :roll:
יהודה
יצירת קשר:

שליחה על ידי יהודה »

גולן שלום.
אנחנו כרגע נמצאים בכנרת חזרה לחוף יהודה בספטמבר.
כל שנה באו מהעיריה ונקו לנו את החוף, השכנים והמבקרים מלכלכים לנו את החוף כל הזמן.
אוטו צהוב , אוטו צהוב - חולה אין חלקי חילוף ... הילד בין 20 שנה...
נקווה לרכב חדש.
ודרך אגב קיבלנו משלוח של כיסוים לגלשנים במחירים מצחקים.....
שלח תגובה