גלשני גלים 2009 של קברינה כבר כאן
גלשני גלים 2009 של קברינה כבר כאן
הם כבר כאן ...
בחנות .
לכל אותם מהירי החלטה שהזמינו תתחדשו !!!
גלשני גלים 2009 של קברינה בסניף אצל אורן אפשטיין.ניר !!! מתאים לך
בסופו של דבר לא תיהיה לי ברירה גם אני אלך על זה .
בחנות .
לכל אותם מהירי החלטה שהזמינו תתחדשו !!!
גלשני גלים 2009 של קברינה בסניף אצל אורן אפשטיין.ניר !!! מתאים לך
בסופו של דבר לא תיהיה לי ברירה גם אני אלך על זה .
since1981[img]http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/m/_/g/a/l/5/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200603172339494748/200612200756569015/hatima.jpg[/img]אקי פלקסר0523715696
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
- hadaryuval
חברה חברה!!
איפה הצרכנים הנבונים שהיו פעם בודקים ומשווים, איפה הם?
אהרון, לפעמים גם עצה שווה זהב, אני יודע שאתה בחור ביתי שאוהב רק האוכל בבית, אבל, גולן בחור טוב רק מציע לך לזכור שהארץ גדולה ורחבה, ומלאה בסוחרים חביבים עם סחורה איכותית שמביאים ציודים הרבה וטוב ולפעמים גם צופר יוצא בזול
ואת השמות הזכיר חברי - פה למעלה בטפיק ויש גם מחירון לוי יובקה.
אז בינתיים אתה מאושר בבית אנחנו יודעים אבל פקח עין חוזה. שלא יבוא מישהו עירני ויקפוץ שם מעל בשמיים ואראלה יגיד - מי שם? מי זה פה קופץ ככה כמו משוגע מעלי? ובעצם לא ידע שזהו ציוד חדש שהגיע ארצה אך טרם אובחן ע"י ארלה.
שבת שלום
אהרון, לפעמים גם עצה שווה זהב, אני יודע שאתה בחור ביתי שאוהב רק האוכל בבית, אבל, גולן בחור טוב רק מציע לך לזכור שהארץ גדולה ורחבה, ומלאה בסוחרים חביבים עם סחורה איכותית שמביאים ציודים הרבה וטוב ולפעמים גם צופר יוצא בזול
ואת השמות הזכיר חברי - פה למעלה בטפיק ויש גם מחירון לוי יובקה.
אז בינתיים אתה מאושר בבית אנחנו יודעים אבל פקח עין חוזה. שלא יבוא מישהו עירני ויקפוץ שם מעל בשמיים ואראלה יגיד - מי שם? מי זה פה קופץ ככה כמו משוגע מעלי? ובעצם לא ידע שזהו ציוד חדש שהגיע ארצה אך טרם אובחן ע"י ארלה.
שבת שלום
יובק'ה - 0544-982999
יש לך למכירה ציוד משומש ? אל תהיה נואש!
לפורום המשומשים של יובק'ה פנית? את הציוד יותר לא ראית
לכל שאלה או בקשה תשובה:
hadar.yuval@gmail.com
-------------------------------------------
יש לך למכירה ציוד משומש ? אל תהיה נואש!
לפורום המשומשים של יובק'ה פנית? את הציוד יותר לא ראית
לכל שאלה או בקשה תשובה:
hadar.yuval@gmail.com
-------------------------------------------
- salta flick
- carmicarmi
- salta flick
יש לי 5.5 ואחרי כמה נסיונות על כל הגדלים הבנתי שהוא קטן לי.
בשביל בורד קטן צריך רוח טובה וגל מכובד.
גלשתי על בורד 6+ תקופה וכשחזרתי ל 5.5 הבנתי איזה בורד אחוז תזזית הוא וכמה קשה ליצב אותו על הגל (אני לא מוכר אותו אבל חייב שהשיג בורד 6+ וזה עוד לפני קייט).
לזכות הקצרים אני אומר שהם הרבה יותר נעימים לבירכיים ואפשר לקפוץ איתם.
אני גולש בד"כ בלי רצועות ואז הגלישה על גלשן ארוך הופכת למשהו יותר מעניין.
(ניר....6.1 זה אחלה גודל..חייב סיבוב)
בשביל בורד קטן צריך רוח טובה וגל מכובד.
גלשתי על בורד 6+ תקופה וכשחזרתי ל 5.5 הבנתי איזה בורד אחוז תזזית הוא וכמה קשה ליצב אותו על הגל (אני לא מוכר אותו אבל חייב שהשיג בורד 6+ וזה עוד לפני קייט).
לזכות הקצרים אני אומר שהם הרבה יותר נעימים לבירכיים ואפשר לקפוץ איתם.
אני גולש בד"כ בלי רצועות ואז הגלישה על גלשן ארוך הופכת למשהו יותר מעניין.
(ניר....6.1 זה אחלה גודל..חייב סיבוב)
גולש לשם שמים.
- carmicarmi
סלטה, זה תלוי מה תכנית הגלישה שלך.
לעניות דעתי 6 זה בורד שמתאים לך רק לגלים נמוכים ורוח קלה יחסית, כלומר תנאים של יום קיץ ממוצע.
בגל של 2 מטרים ומעלה ורוח של מעל 20...זה יכול להיות לא נעים, כי הגל מהיר ואתה מאבד שליטה די בקלות בנפח הזה.
הבאסה זה להתפוצץ באובר פאואר בדיוק כשהתנאים הם הכי אטרקטיביים והבורדים הקטנים עובדים חזק.
לעניות דעתי 6 זה בורד שמתאים לך רק לגלים נמוכים ורוח קלה יחסית, כלומר תנאים של יום קיץ ממוצע.
בגל של 2 מטרים ומעלה ורוח של מעל 20...זה יכול להיות לא נעים, כי הגל מהיר ואתה מאבד שליטה די בקלות בנפח הזה.
הבאסה זה להתפוצץ באובר פאואר בדיוק כשהתנאים הם הכי אטרקטיביים והבורדים הקטנים עובדים חזק.
סלטה אחי , אני אגלוש על ה 5.7 , מה שמיחד אותו זה הרוחב שלו (47) , אתה צריך לדעת שהרוחב יתן לך יותר מהאורך , אני יכול לתת לך לנסות גם 5.9 , וגם 5.7 , ותרגיש בעצמך................
באמת הגיעה משלוח גדול ש 90% שלו כבר מכור מראש , למהירי החלטה נשארו בודדים..........
באמת הגיעה משלוח גדול ש 90% שלו כבר מכור מראש , למהירי החלטה נשארו בודדים..........
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]