דבר ראשון ארנון כל הכבוד על האירגון והמאמץ, נראה כאילו הולכת להיות תחרות מדהימה השנה (אני מקווה שאהיה בארץ לבוא לראות).
דרך אגב אם אתה עדיין זקוק לעזרה כספית דבר איתי.
לגבי היבואנים,
מה קרה לכם איפה נעלמתם? פעם היו בין 3-5 תחרויות בשנה שארגנתם והוים כלום!
אני חושב שזו הדרך היחידה באמת לחשוף את הספורט הזה לקהל הרחב ולאנשים חדשים לתחום, אני זוכר בתור יחד שכל תחרות הייתה כמו פסטיבל בשבילנו וחיכינו להיות חלק ממאורע כזה- אלו חלק מהדברים שמחזיקים אנשים בספורט הזה.
אני חושב שכמו שהתכנסתם להחליט לא לתרום לתחרות הזו, אתם צריכים להחליט על שיתוף פעולה הפוך, אם הייתם לוקחים על עצמכם לקיים אפילו רק שתי תחרויות בשנה (סטורם ריידר ותחרות פריסטייל בקיץ במשאבות/בת גלים/אילת) הדבר היה מקדם מאד את כולכם במכירות, בפיתוח הענף והגדלתו ואותנו כקהילת גולשים.
אני חושב שרוב היבואנים בארץ הם אנשים מצויינים שרוצים בטובת הספורט הזה ומעוניינים לקדם אותו אז ככה שזו לא צריכה להיות בעיה לקדם כזה פרויקט.
אם כל הכבוד לארנון, ויש הרבה כבוד, הוא צריך להתעסק במקצוע שלו שזה לגלוש ולייצג אותנו בכבוד בחו"ל ולא באירגון תחריויות גלישה. אבל אם היבואנים לא ירימו את הכפפה, ארנון, אני מציע שאנחנו נתארגן נקים איזשהו צוות ונדאג מראש לכך שייתקיימו תחריויות בארץ באופן קבוע ולא ברגע האחרון כמו שאני רואה שקורה כמעט בכל שנה.
חי