אזהרה-גנבי רכב בחוף בת גלים
אזהרה-גנבי רכב בחוף בת גלים
שלום
שימו לב שאתם מחנים את הרכב בחוף ויוצאים לגלוש גנבי הרכב פורצים את הרכב וגונבים אותו .הם יאתרו את הטלפון שלכם ויתקשרו לאחר מספר שעות ויגידו שהם מוכנים להחזיר את הרכב בתמורה לסכום כסף בין 10000 ל5000
ב 99% הגנבים בורחים גם עם האוטו +כסף!!!!
מספר הגנבות בחודשים האחרונים שאני יודע הוא 4 רכבים כולל שלי.
ולסיכום
לא להשאיר מפתחות במחבוא מתחת לרכב -הם מסתכלים עליך בלי שתשים לב .
רצוי להוסיף קודן כדי להקשות עליהם
גם אם משארים מפתחות במועדון זה לא בטוח כי שמעתי על מקרה שהיתחזו ולקחו מפתח של אוטו .
הפיתרון שאני מצאתי זה לגלוש עם שקית אטומה ובה להניח את השלט +מפתח.
ולגלוש איתה.
שימו לב שאתם מחנים את הרכב בחוף ויוצאים לגלוש גנבי הרכב פורצים את הרכב וגונבים אותו .הם יאתרו את הטלפון שלכם ויתקשרו לאחר מספר שעות ויגידו שהם מוכנים להחזיר את הרכב בתמורה לסכום כסף בין 10000 ל5000
ב 99% הגנבים בורחים גם עם האוטו +כסף!!!!
מספר הגנבות בחודשים האחרונים שאני יודע הוא 4 רכבים כולל שלי.
ולסיכום
לא להשאיר מפתחות במחבוא מתחת לרכב -הם מסתכלים עליך בלי שתשים לב .
רצוי להוסיף קודן כדי להקשות עליהם
גם אם משארים מפתחות במועדון זה לא בטוח כי שמעתי על מקרה שהיתחזו ולקחו מפתח של אוטו .
הפיתרון שאני מצאתי זה לגלוש עם שקית אטומה ובה להניח את השלט +מפתח.
ולגלוש איתה.
הפתרון נגד גנבים
אני מצאתי לזה שיטה עוד יותר טובה - קודם כל קודן, אחכ המפתח בכיס, ואת האוטו אני שם בשקית ניילון וקושר מאחורי הגלשן. קצת קשה מול הגלים בדרך החוצה (אבל במילא אין גלים ואין רוח השנה) אבל בדרך חזרה דופקים מה זה צלחות בבוטום טורן.
יאללה שיגנבו מה שרוצים , לפחות נחסוך על הדלק
יאללה שיגנבו מה שרוצים , לפחות נחסוך על הדלק
הכי בטוח - להשאיר דוברמנית ברכב....
מי שרוצה להשאיר מפתחות...כסף...הכל בטוח !
לגבי מפתח - אפשר לשכפל מפתח רגיל ללא השלט ולהכניס לכיס.
לגבי מפתח - אפשר לשכפל מפתח רגיל ללא השלט ולהכניס לכיס.
קובי
- salta flick
אמן,אמן ואמן ... שמישהו יבוא כבר ויגנוב את האוטו ליסינג שלי.
אני שנתיים וחצי נוסע איתו בדרך כורכר בין מקסים למכון בפלנינג לפנים.
התחתית של האוטו נראית כמו התחת של גולדה מאיר.
כל היום הוא שוכב עם מפתחות בפנים וכל הלילה הוא זרוק עם חלון פתוח.
אפילו נרקומן לא מוכן להכנס ולחרבן בו.
אך...אם היו גונבים לי אותו זה היה חוסך לי הרבה כאב ראש.
אם מישהו מקבל טלפון מגנב...תגידו לו שיעשה גם איזה טלפון אלי...אני יעשה לו take away
אני שנתיים וחצי נוסע איתו בדרך כורכר בין מקסים למכון בפלנינג לפנים.
התחתית של האוטו נראית כמו התחת של גולדה מאיר.
כל היום הוא שוכב עם מפתחות בפנים וכל הלילה הוא זרוק עם חלון פתוח.
אפילו נרקומן לא מוכן להכנס ולחרבן בו.
אך...אם היו גונבים לי אותו זה היה חוסך לי הרבה כאב ראש.
אם מישהו מקבל טלפון מגנב...תגידו לו שיעשה גם איזה טלפון אלי...אני יעשה לו take away
גולש לשם שמים.
פתרון למפתח רכב
פתרון שעובד:
משכפלים את מפתח הרכב שמכיל בדרך כלל אימוביליזר ולא מומלץ להכניסו למים, למפתח רגיל ללא אימוביליזר (השיכפול זול) ובעזרת מפתח זה ניתן לפתוח רק את הדלתות.
כשמגיעים לים משאירים את מפתח הרכב המקורי בתוך הרכב (מוחבה) ונועלים את הרכב עם המפתח המשוכפל.
את המפתח המשוכפל קושרים בשרוך ומחברים לציוד. לדוגמא, במגן תורן שמחובר בתחתית התורן על הקרדן יש כיס עם לולאת אבטחה כך שניתן להכניס את המפתח לכיס ולקשור ללולאת אבטחה. לפעמים יש כיסים גם בטרפז ואם אין אז ניתן לשים את המפתח על הצאוור מתחת לחליפה עם אבטחה שלא יצא מהראש.
משכפלים את מפתח הרכב שמכיל בדרך כלל אימוביליזר ולא מומלץ להכניסו למים, למפתח רגיל ללא אימוביליזר (השיכפול זול) ובעזרת מפתח זה ניתן לפתוח רק את הדלתות.
כשמגיעים לים משאירים את מפתח הרכב המקורי בתוך הרכב (מוחבה) ונועלים את הרכב עם המפתח המשוכפל.
את המפתח המשוכפל קושרים בשרוך ומחברים לציוד. לדוגמא, במגן תורן שמחובר בתחתית התורן על הקרדן יש כיס עם לולאת אבטחה כך שניתן להכניס את המפתח לכיס ולקשור ללולאת אבטחה. לפעמים יש כיסים גם בטרפז ואם אין אז ניתן לשים את המפתח על הצאוור מתחת לחליפה עם אבטחה שלא יצא מהראש.