בתאריכים 17-21 השתתפתי בשיוט ערים מחיפה לתל אביב והמשיך לאשקלון.
היציאה היתה מול מכון חקר ימים ב9 בבוקר ברוח של 3 קשרים (זין אטומי)
לא זזים בכלל ורק קללות אוכל ואלכוהול.
במהלך הדרך מול חדרה ותחנת הכוח קיבלנו רוח צפונית סבירה שהצליחה להפיח רוח במפרשים וזזנו יותר טוב במהירות ממוצעת של 6 קשרים שזה נחמד.
בערב לאחר שעות רצופות בים הגענו למרינה בתל אביב ,שם חיכתה לנו הפקה של מסיבה יוונית עם זמר ונגן,ומי שמכיר אותי יודע שאני אוהב ברדק יווני
אחד מצוות הספינה השתכר רצח וזה היה לא נעים כי הוא ההגאי שלנו
למחרת נערכה תחרות מצופים מול חופי תל אביב ברוח צפונית של 25-28 קשר שזה פצצה!!!!!!!
ואני כולי אש, מת לגלוש, מותח מפרשים, מניף ספיניקרים ,ומוריד חלוצים.............מפליג בתחרות, אבל מה, הלחץ ,האוירה,הים הכל שונה .
חוויה מדהימה!
וחייב לציין את לילך ועדי המדהימים שאירחו אותי ואיתמר הנפלא שקיבל מסאג
(לא הצלחתי לברר את השם של השוקולד)
אתם נהדרים.
ביום השיוטים בתל אביב זכינו במקום השלישי בקטגוריה שלנו שזה מכובד מאוד בהתחשב ביאכטות המדהימות שהשתתפו בתחרות.
יום למחרת הפלגנו לאשקלון ברוח צפונית מערבית מתונה (והים יהיה נוח עד גלי)סתאםםםםם ציטוט.........
בשיוט הזה זכינו במקום שני היותר מכובד!!!!!!!
בערב נערכה מסיבה במארינה באשקלון והיה פשוט נהדר ......אוכל אוירה אנשים יפים סירות והכל פשוט מאורגן להפליא
ראש העיר שלנו צריך לאמץ את הגישה של ראש עיריית אשקלון ביחס לגולשים ולמנף את האוירה שהספורט מכניס לחיפה ובכלל .באותו ערב יצאנו להפלגת לילה ישירות לחיפה במשך 13 שעות במהירות איטית של 5 קשרים על מנוע ,תענוג עילאי לראות את כל קו החוף מהים בלילה חולף לו לאיטו ,אבל הכי כייף לראות את חיפה מתקרבת ורק אז מרגישים בבית.
אפשר לראות את כל התמונות כאן כאשר היאכטה איתה הפלגתי נקראת "סינטר"
http://picasaweb.google.com/AlexP606/Sh ... 008Picassa#
אני מקווה לעוד אירועים כאלו בחיפה זה פשוט מדהים וכייף לטייל עם כל הבית
תהנו
משט ערים 2008
- carbon fiber
משט ערים 2008
נערך לאחרונה על ידי carbon fiber ב 26 אוקטובר 2008, 09:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- doron_hackam
- carbon fiber