שבת בצהריים,חוף שדות ים וצפונית נחמדה זה שילוב מעולה!
שבת בצהריים,חוף שדות ים וצפונית נחמדה זה שילוב מעולה!
כל החוף הצפוני היה מלא סירות(היה להם איזה תחרות לפי מה שהבנתי) אז יצאתי מתחת לחנות גלישה של מתי פרידמן(דוד של גל פרידמן) בעומק היו גלים טובים(בינוניים) והיה ים טוב לפריסטייל (אפילו קפצתי קצת ועשיתי תרגיליםXD )עם רוח צפונית 20-25 קשר.
אני הרבה זמן לא גלשתי והייתי קצת 'חלוד' אבל תוך 10 דקות האינסטיקטים חזרו אליי והתעשתתי.
היו כל מיני חברה עם גלשני סטארבוארד ונייש 80 ליטר חדשים שמהר מאוד היית יכול לראות שהם לא יודעים להתחיל בwater start ולא מצליחים להכנס לפלנינג גם עם הציוד 'סוף הדרך' שלהם שדי עצבנו אותי (וזה מאוד מסוכן )
טוב לדעת שגם אם אתה לא יכול להגיע לחוף כמו בת גלים או ליסוע לכנרת
יש את חוף שדות ים הקרוב ![/b]
אני הרבה זמן לא גלשתי והייתי קצת 'חלוד' אבל תוך 10 דקות האינסטיקטים חזרו אליי והתעשתתי.
היו כל מיני חברה עם גלשני סטארבוארד ונייש 80 ליטר חדשים שמהר מאוד היית יכול לראות שהם לא יודעים להתחיל בwater start ולא מצליחים להכנס לפלנינג גם עם הציוד 'סוף הדרך' שלהם שדי עצבנו אותי (וזה מאוד מסוכן )
טוב לדעת שגם אם אתה לא יכול להגיע לחוף כמו בת גלים או ליסוע לכנרת
יש את חוף שדות ים הקרוב ![/b]
נערך לאחרונה על ידי almog ב 10 פברואר 2009, 18:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היתה צפונית 20-25 קשר
היתה צפונית 20-25 קשר
חוץ מזה 'גאיס', אין לי ציוד ענתיקה:
יש לי גלשן פאנטיק פריוויב 2007
תורן פווארקס ומנור נורד סייל חדשים עם90% קארבון ופשוט המפרש שעד עכשיו הייתי משתמש בו נקרע לי בחורף טוטאל הוס ואני מחפש מפרש זמני עד שאקנה אחד חדש וטוב
חוץ מזה 'גאיס', אין לי ציוד ענתיקה:
יש לי גלשן פאנטיק פריוויב 2007
תורן פווארקס ומנור נורד סייל חדשים עם90% קארבון ופשוט המפרש שעד עכשיו הייתי משתמש בו נקרע לי בחורף טוטאל הוס ואני מחפש מפרש זמני עד שאקנה אחד חדש וטוב
נערך לאחרונה על ידי almog ב 10 פברואר 2009, 18:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שמע יניב!
שמע יניב!
בעברי הייתי שייט מתחרה על אופטימיסט ו420 והייתי רגיל לשוט גם ב+30 קשר אז עד היום שאני אומר בינונית זה אומר חזקה ושאני אומר חזקה זה אומר ממש חזקה! אז תתרגל!
בעברי הייתי שייט מתחרה על אופטימיסט ו420 והייתי רגיל לשוט גם ב+30 קשר אז עד היום שאני אומר בינונית זה אומר חזקה ושאני אומר חזקה זה אומר ממש חזקה! אז תתרגל!
לא
יניב,
לא הפלגתי בלייזר מכיוון שאחרי שלב האופטימיסט פיבר נערך מיון וחלק נשלחים להפליג בלייזר לבד וחלק נשלחים להפליג ב420 בזוג.הקריטריונים הם אופי והתנהגות,שיתוף פעולה ,מבנה הגוף וכישורים.
אני נשלחתי להיות איש צוות ב420.
לא הפלגתי בלייזר מכיוון שאחרי שלב האופטימיסט פיבר נערך מיון וחלק נשלחים להפליג בלייזר לבד וחלק נשלחים להפליג ב420 בזוג.הקריטריונים הם אופי והתנהגות,שיתוף פעולה ,מבנה הגוף וכישורים.
אני נשלחתי להיות איש צוות ב420.