כרמי, מה היה בפגישה?

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
adizomer

כרמי, מה היה בפגישה?

שליחה על ידי adizomer »

תעדכן אותנו בבקשה
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

גדול, צריך להביא הפעם - 11 בנובמבר - בבחירות העירוניות, את המהפכה הירוקה.

הסרטים והעיתונים עשו בשבילנו את רוב העבודה. אין אחד שלא יודע למה כדאי וצריך להצביע לירוקים. פרט לכאלה שיש להם מחוייבויות משפחתיות לאיזו מפלגה אנכרוניסטית, שלא ברור בכלל מה הקשר בין המצע שלה שכולו חוץ בטחון לבין סדר היום העירוני, כל אחד אחר ישמח להצביע ירוקים.

המטרה - להביא לידיעתם של כל מי שיש איתו קשר, גולשים, לא גולשים ובני משפחותיהם, מחיפה ומיתר הערים -שב- 11 בנובמבר מתקיימות בחירות לעיריות ואנחנו (כלומר הירוקים) הולכים לכבוש את המדינה ולזכות לייצוג הולם והמוני במועצות הערים השונות.

אגב, מי שרוצה להצביע למשל לחולדאי (או ליונה יהב...), יכול לעשות זאת אבל לשים את פתק הירוקים במעטפה של הרשימה למועצת העיר.

כל אחד מאיתנו יכול לרתום ולגייס לפחות תריסר "סוכנים" שתפקידם יהיה להזכיר לחבריהם ומשפחותיהם את יום הבחירות, ולדאוג שאמנם יצאו מביתם להצביע לירוקים בקלפי בעירם.

זה בגדול מה שהיה בפגישה.

נהיה ירוקים יום אחד ב- 11 בנובמבר ולא נצטרך לבוא להפגנות להצלת החופים כי הנציגים שלנו יהיו במועצות הערים, בהנהלות החברות העירוניות (אפילו בחברה הכלכלית לחיפה...)

זה יהיה עולם אחר וזה ממש בהישג ידנו...
hoffman10

זה בכלל לא פשוט

שליחה על ידי hoffman10 »

דורון
לא הכל וורוד כמו שאתה אומר.
אופטימיות זה טוב אבל.. אחרי הבחירות תראה שלא הכל טוב.
אני מקווה שהירוק ינצח אבל ריאלית מי שיהיה ראש העיר הבא זה ראש הדלעת הזה יונה יהב. אני לא רואה שום מועמד שיצליח לתת בעיטה מספיק חזקה אצלו בתחת ולהעיף אותו מהדלת שאותה הוא סותם.
הוא פוליטיקקי מהזן המשופשף ביותר ומאלו שמורידים אותנו לקיבינימט.
פה צריך המון יחסי ציבור ותחת פוליטי מספיק עשיר ורחב על מנת שיהיה סיכוי לפייט.
הלוואי שאני טועה.
לגבי חולדאיכס? השושלת נמשכת. מה שיוציא אותו מהעיר זה רק בולדוזר ענק.
הוא יהיה בלתי נסבל עוד כמה קדנציות עד שיימאס לו ואז יבוא הטייס, פוליטיקאי לשעבר או נקניק אחר עם יחסי ציבור וכסף ויתישב מול כיכר מלכי ישראל (רבין).
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

רזי, ראש העיר הנבחר זה לא כל הסיפור.
אנחנו עובדים חזק על מועצת העיר.
כשיהיה לי קצת זמן אפרט כאן יותר. מי שהגיע לכנס קיבל סקירה מפורטת על התכניות.
זה גם קצת בעייתי להסביר הכל בפורום ציבורי בגלל שיש אלמנטים של סודיות לגבי התכניות שלנו.
בקיצור, חבל שלא באת. היתה נוכחות מרשימה של גולשים.
כבוד לאלה שהגיעו !!!!!
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

ראש העיר זו פונקציה מאוד חשובה אבל לא הפונקציה היחידה. ייצוג משמעותי לירוקים במועצה - זו המשימה שלנו ולנו כגולשים יש אינטרס ראשון במעלה וגם יכולת לא מבוטל לתרום.

רזי - התפקיד שלך זה לגרום שכל החברים שלך בעבודה שם, ידעו על הבחירות, יודיעו למשפחות שלהם ולחברים שלהם, ויפצירו בהם להצביע ירוקים למועצה. כמו שאתה וערן גרנרוט הגעתם להפגנה בככר האם בכרמל, ומצאתם שם את כל העולם , מאילת ומאשדוד, ככה נוכל להביא את החיפאים לקלפיות שלהם ואת התל אביבים לשלהם. פה תהיה מהפכה. לגבי ראש העיר - אני ממליץ על שמוליק גלבהרט, אבל כל אחד חפשי כמובן להצביע כהבנתו.
שלח תגובה