בקול תרועה גדולה !!!
נפתחה היום בענק עונת הצפוניות נקווה שהרוח שהייתה היום היא סימן לבאות אחריה .
היום בבצת 25-35 קשר + ים גלי .
במים מ 14.00 עד 17.30 סווווווווווווף
צפונית !!!!!!
אחלה פתיחת עונת הצפוניות גם במבצר!
עד 20 קשרונים 15:00 עד 18:00 במים, עם הרבה קייטים אך נוכחות דלה של גולשי רוח (:oops: אני).
עוד גולש וגולשת שהצטרפו הצילו את כבודנו...
אגב - הקייטרים הקבועים בחוף כבר יודעים שהשכנים במבצר לא אוהבים שנכנסים להם לשטח אש, אז נא להמנע מגלסים עמוקים מדי.
חוץ מזה עדיף להכנס\לחדד כמה שיותר צפונה - באיזור המבצר הרוח חלשה יותר ופחות יציבה, מה שמשפיע במיוחד על גולשי רוח (ופחות על קייטים)
עד 20 קשרונים 15:00 עד 18:00 במים, עם הרבה קייטים אך נוכחות דלה של גולשי רוח (:oops: אני).
עוד גולש וגולשת שהצטרפו הצילו את כבודנו...
אגב - הקייטרים הקבועים בחוף כבר יודעים שהשכנים במבצר לא אוהבים שנכנסים להם לשטח אש, אז נא להמנע מגלסים עמוקים מדי.
חוץ מזה עדיף להכנס\לחדד כמה שיותר צפונה - באיזור המבצר הרוח חלשה יותר ופחות יציבה, מה שמשפיע במיוחד על גולשי רוח (ופחות על קייטים)
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
עידן,
חוץ מהקירבה לבסיס שמטריד את החיילים, יש שם עוד בעיה:
ראיתי שאתה יוצא בגאלס קרוב מאד לסלע שאחרי המבצר.
קח בחשבון שאם יש לך תקלה שם אז אתה נזרק עם הסוואל ישר על הסלע.
זה יכול להסתיים ממש רע וכבר היו תאונות רעות כאלה בחופים אחרים.
בקיצור, מציע לך שאם אתה יוצא החוצה אז תחדד כמה מאות מטרים למעלה.
חוצמזה, היעדרות גולשי הרוח היא תעודת עניות.
המבצר נותן בערך 30 אחוז יותר מאזור הנירוונה וזה ידוע כבר בערך שנתיים לכול הקייטרים.
חוץ מהקירבה לבסיס שמטריד את החיילים, יש שם עוד בעיה:
ראיתי שאתה יוצא בגאלס קרוב מאד לסלע שאחרי המבצר.
קח בחשבון שאם יש לך תקלה שם אז אתה נזרק עם הסוואל ישר על הסלע.
זה יכול להסתיים ממש רע וכבר היו תאונות רעות כאלה בחופים אחרים.
בקיצור, מציע לך שאם אתה יוצא החוצה אז תחדד כמה מאות מטרים למעלה.
חוצמזה, היעדרות גולשי הרוח היא תעודת עניות.
המבצר נותן בערך 30 אחוז יותר מאזור הנירוונה וזה ידוע כבר בערך שנתיים לכול הקייטרים.
כרמי, אני חושב שההפרש בעוצמה של הרוח מורגש יותר בקייטים;
לדעתי, במיוחד באיזור המבצר שמייצר חסימה לרוח, הרוח יותר יציבה וחזקה בגובה שהקייט נמצא בו (כ-15-25 מטר) ובגובה פני הים הרוח שמקבלים המפרשים היא יותר "מערבולתית" (turbulent), פחות יציבה ופחות חזקה.
איך שמגיעים לקו המבצר מרגישים את הרוח "מסתדרת" יותר טוב במפרש; עד לקו הסלעים באמת קצת קשה לחדד בימים של רוח חלשה וזו גם כנראה הסיבה שגולשי רוח נוטים לצאת לעומק (אני כבר נזהר!).
הבעייה העיקרית לגולשי רוח במבצר היא המנהלות - גישה לא קלה לחוף וחוזרים עם המון חול על הציוד - קשה להתחרות בחנייה הצמודה לדשא בנירוונה...
למרות זאת חוף מדהים עם אחלה שקיעות, אז יש עוד סיבות טובות להגיע
לדעתי, במיוחד באיזור המבצר שמייצר חסימה לרוח, הרוח יותר יציבה וחזקה בגובה שהקייט נמצא בו (כ-15-25 מטר) ובגובה פני הים הרוח שמקבלים המפרשים היא יותר "מערבולתית" (turbulent), פחות יציבה ופחות חזקה.
איך שמגיעים לקו המבצר מרגישים את הרוח "מסתדרת" יותר טוב במפרש; עד לקו הסלעים באמת קצת קשה לחדד בימים של רוח חלשה וזו גם כנראה הסיבה שגולשי רוח נוטים לצאת לעומק (אני כבר נזהר!).
הבעייה העיקרית לגולשי רוח במבצר היא המנהלות - גישה לא קלה לחוף וחוזרים עם המון חול על הציוד - קשה להתחרות בחנייה הצמודה לדשא בנירוונה...
למרות זאת חוף מדהים עם אחלה שקיעות, אז יש עוד סיבות טובות להגיע