כוסאמו המדינה הזו......

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

אחי אחי אחי תן לי לרכז לך את השבוע המאופש הזה.
מהטופ לזבלה וחזרה אז ככה .מנואה זה הריף הכי פצצתי כאן גל מושלם ולא מסוכן רק רחוק מהחוף.one eye מחוץ לתחום מסוכן אבל בן זונה.ויש את הריף הפנימי הקטן.
1 יום ראשון מזבלה עירונית 17 קשר בקושי גלים גורנישט.
2 יום שני רק בסוף היום דן גלש שעתיים שזה יפה במנואה גלים 2.5 -3.5 מטר.
3 יום שלישי פול כל היום במנואה 2.5-4 מטר סוף הדרך.
4 יום רביעי לא היה כלום גלשתי גלים אבל היה 7 מטר בחוף של הגלישת רוח.
5 יום חמישי 7 מטר לא נותנים לצאת בכלל לגלים בסוף היום היה און שור גלשנו שעתיים בים של 2.5 עד 3 מטר בריף הפנימי.
6 יום שישי 7 מטר לא יוצאים החוצה גלשנו מעל הריף הקטן בלי רשות גל של עד 3 מטר אבל זה כמו בת גלים כיוון טוב.
7 שבת 4 מטר ואין רוח ואין כח יותר לכלום.
גלים יש פה וזו לא הבעיה הים כל הזמן גבוהה לא פחות מ2 מטר אבל רוח אין.זה מקום מעולה לקייטים הם חוגגים כאן כל יום וכל היום.זה גם מקום מעולה לגלישת גלים.וזה גם מקום סוף הדרך לגולף וטניס אם אתה מבין לאן אני חותר .אחרי כל זה אם בא לך קצת לגלוש אז תטוס לפה .בקיצר זה לא זה, זה מקום לעצלנים .זוגות וכל מיני גולשי ""לוקש""למי שבאמת מחפש נטו גלישה יום יום בתנאים טובים.נראה לי רק "נאלו"או דרום לבן אפריקה למרות שממש מפחיד שם כרגע כולם בפחד רציני.ומה שהכי כואב לי זה שהיום גלשו בבת גלים.בקיצור זין על הכל,דן כבר מתפוצץ פה מעצבים.אתמול ראיתי אותו רב אם תמרור עצור באחד הרחובות..מסכן נצתרך לממן לו פסיכולוג שנחזור הביתה ,וזה בלי עניין הספארי עוד אין לי אומץ.יאללה נשיקות.
סמל אישי של משתמש
גולן
איזה_גולש_אתה: גולש חספקה
יצירת קשר:

שליחה על ידי גולן »

פלקה רק רציתי לספר לך שזה היום השני שאני רואה מהחלון שיש רוח,
שותה קפה מהחלב שנתת לי מתנה לפני שנסעת, מרכיב ציוד פה על הדשא
וגולש בפלנינג עם 5.8. היום אפילו היה איזה גל קטנצ'יק בסוף היום.
אני חייב להגיד לך שרון לביא מרוב שלא נעים לו ממך ומדן אפילו לא מגיע לחוף
ובטח שלא הולך לאכול חומוס.
נראה לי שגם מחר תהיה רוח והים קצת עולה. לכרמי אין הסבר מה קורה לחודש הזה.
סמל אישי של משתמש
יניבי26

מחפש מידע על מאוריציוס

שליחה על ידי יניבי26 »

?
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

אחי דמעות חונקות את גרוני אני עצבבבבבבבבבבבני של החיים.טוב תעשו חיים.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

אני יודע שאתם צמאים לעוד ,דם לכן אני אמשיך להזרים אותו אליכם ,ככה אתמול היה זבל שבזבלים גלים בערך בגובה של 2 מטר עד 3 מטר מושלמים.לגלישת גלים ב one eye בערך שעה וחצי עד שהגיעו כמה מקומיים מסריחים והיה בלאגן.משם בדילוגים קלים חברתי לדן שכבר הרכיב ויצא עם 5.5 עם חברו החדש "אלכס" למנואה לגלישת ערב.אני העדפתי לגלוש רק עוד שעה וחצי בזבל של 1.5 עד 2 מטר בריף הקטן.
היום יום שני היה אפילו יותר גרוע מאתמול. אנחנו כה מאוכזבים שזה ממש כואב ,רוח ל 5.2 וגלים של 1.5 עד 2 ולפעמיים יותר גלשנו רק 3 שעות.כי לי כבר התחילה דלקת בכתף.ודן כבר התחיל לעבוד קשה על איזו (פרוציקי)) בחוף.היא מוזמנת לארוחת אצלינו בדירה כמובן ((שבואה לשלום ,וצאתה בחלום))ערב טוב לכולם.נראה שהמקום המסריח הזה יעבוד כל השבוע .אמא הכתף כואבת לי .ה צ י לו.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

אני יודע שאתם צמאים לעוד ,דם לכן אני אמשיך להזרים אותו אליכם ,ככה אתמול היה זבל שבזבלים גלים בערך בגובה של 2 מטר עד 3 מטר מושלמים.לגלישת גלים ב one eye בערך שעה וחצי עד שהגיעו כמה מקומיים מסריחים והיה בלאגן.משם בדילוגים קלים חברתי לדן שכבר הרכיב ויצא עם 5.5 עם חברו החדש "אלכס" למנואה לגלישת ערב.אני העדפתי לגלוש רק עוד שעה וחצי בזבל של 1.5 עד 2 מטר בריף הקטן.
היום יום שני היה אפילו יותר גרוע מאתמול. אנחנו כה מאוכזבים שזה ממש כואב ,רוח ל 5.2 וגלים של 1.5 עד 2 ולפעמיים יותר גלשנו רק 3 שעות.כי לי כבר התחילה דלקת בכתף.ודן כבר התחיל לעבוד קשה על איזו (פרוציקי)) בחוף.היא מוזמנת לארוחת אצלינו בדירה כמובן ((שבואה לשלום ,וצאתה בחלום))ערב טוב לכולם.נראה שהמקום המסריח הזה יעבוד כל השבוע .אמא הכתף כואבת לי .ה צ י לו.
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

ושוב אני .עכשיו אנחנו מרגישים ממש מפגרים פתאום נראה לנו שסתם איבדנו כל פרופורציה לגבי השבוע שעבר וההינו סתם חמוצים יותר מידיי ושכחנו שאנחנו כותבים 2 מטר 3 מטר 3.5 מטר ורוח טובה סהכ גלשנו כבר כל שבוע הנוכחי על גלים של 1.5 מטר ומעלה.כל גל חבל על הזמן.ונראה שהחגיגה תמשיך עד לסוף שבוע שהים אמור רק לעלות עד ל 3 מטר ויותר.ככה שנגלוש מתוך 14 ימים 11 ימים האמת יצאנו מפגרים.אבל דבר אחד דן אומר שאת "נאלו"הוא לא מחליף בשום אופן.אני רק חושב שההיתי מביא את הציוד הפרטי שלי וכן גולש בריפים שאסור one eye ו shmoa a יש שם אחלה תנאים רק אם מים רדודים דבר שלא מרתיע אותי באופן אישי.שהגל שם יעבור את 2.5 מטר תמיד אפשר לעבור למנואה יותר בטוח ויותר גדול.תעשו חיים.
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

באמת נראה שאיבדתם את הפרופורציה.
נמצאים באחד המקומות הכי יפים והכי נחשקים בעולם
חשופים לתנאי-על בכל קנה מידה
פנויים
ערוכים
דרוכים
כמה זמן עוד תהיו שם?
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

חכמי !!הכל תלוי בך אם אתה מגיע אני נשאר עוד שבוע איתך.אם לא אז עד יום ראשון .שמע המקום הזה מ מ מ מ ט ט ט ט ו ו ו ר ףףףףף.ואנחנו בעננים.חבלז.
סמל אישי של משתמש
ilay
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי ilay »

חיליק מגיע שבוע הבא...תשארו ותשאירו לו משהו-אולי אצטרף...
חכם,אתה בא בספונטני?
סמל אישי של משתמש
flaka

שליחה על ידי flaka »

עוד יום מטורף כאן במאוריציוס.גלים של עד טורן.מדהימים יפים וארוכים מפרשי 5 ופשוט לא להאמין כמה כיף אפשר לעשות על אחד הגלים הגבוהים והלא מפחידים בעולם.........פשוט חלום.
diament

אל תשכח את מי אתה צריך לברך

שליחה על ידי diament »

צמד מרמורים כמו שניכם לא ראיתי מזמן. מזל שפיצו עדכן אותי שאתה מקשקש באתר של בת גלים שהמבוגרים לא נותנים לך ללכת לשחק בבריכה של הגדולים.

שחר ככה זה בכל מקום מחורבן בעולם - בכל חוף יש את האגדה על הלוקאלים שלא מרשים לגלוש ובסוף הנסיעה הם החברים הכי טובים שלך. תבטיח להם שלא תביא חברים ושתספר לכולם איך הם פוצצו אותך במכות ואז הם יאהבו אותך ויהיה לך אושר רב על הריף. חכה שתשמע מה מספרים על הגולשים בבת גלים . למה אתה חושב אף אחד לא מגיע מחו"ל??!?
חכה שתחזור לארץ , חודשים תחלום על לחזור לשם. איפה עוד אפשר לקחת גל כל שתי דקות מבלי שצריך לעבור מים לבנים בכלל? אפילו אין יבלות על הידיים.
אגב, גם שחשבת שאין גלים זה רק כי היית ביזון צעיר ומפוחד. אין דבר כזה שיש רוח ובמנוואה אין לפחות מטר וחצי.
ולסיום , אל תשכח לקחת כל יום גל בשבילי. אפילו על עובי התורן אתה כבר לא מקטר...אז אני מבין שהתחלת באמת להנות.
נשיקות לקטן. פיצו2.
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

עיליי, (אף פעם לא אדע איך אתה מעוניין ששמך ייכתב), בתלות בתחזיות - אשמח להפתיע. גם ירון דיאמנט בתמונה.
רק אין לי חשק להישחט - כלכלית.
סמל אישי של משתמש
ilay
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי ilay »

doron_hackam כתב:עיליי, (אף פעם לא אדע איך אתה מעוניין ששמך ייכתב), בתלות בתחזיות - אשמח להפתיע. גם ירון דיאמנט בתמונה.
רק אין לי חשק להישחט - כלכלית.
עלאי. עכשיו תדע...
רק על תחזית טובה-שבוע עד 10 ימים,נמצא דירה(3 דקות מהספוט) סד"כ 30 יורו ללילה,רכב 19 יורו ליום,טיסה כמה שעולה(1600$+-)ויאללה?נגיד לחברה לחכות לנו?
פלקה-איפה אתם ישנים?
לפ המצלמה זה יום קלאסי :lol: :lol:
אגב,דורון-אל תעיז לא להביא ציוד!!!לגלוש במאוריציוס ולא לגלוש ב-one eye זה בלתי נסלח :wink:
שלח לי טלפונים שלכם ואני אתחיל להכין את הקרקע...
מתאים בפיתה...עם תצליח לגרור את גיא-חבל"ז
diament

אל תיהיו חחחחזירים, אל תשכחו מה החברות הגדולות חושבות על זה

שליחה על ידי diament »

אל תפסלו בזינוק. צריך לטוס בספטמבר, יש דיל משובח דרך גרמניה ב1300 אירו ולא צריך אוטו ודירה כי זה ישר במלון המשובח על החוף ועוד עם אוכל חופשי כמו שמגיע לגולשים רעבים. אני בעד לטוס ב-21 לספטמבר לשבועיים.בלי נדר. אי"ה.
פיצו - חייבים...
שלח תגובה