כוסאמו המדינה הזו......
כוסאמו המדינה הזו......
למה ?למה ?למי הקשבתי איזה דביל אני .היום יום ראשון הגענו למרוציוס דן ואני ,אחרי יום הכי מסריח בעולם ביוהנסבורג שמי שלא יודע כולם גנבים ורוצחים שם.ומה חיכה לנו כאן גל של 2.5 מטר ומעלה בלי רוח הבכלל ציוד מסריח של מיסטראל ונורסייל.לא להגיע לפה בלי ציוד פרטי א.ב כמו שזה נראה לא לגיע בכלל.רצינו לגלוש גלים במקום ואז הסבירו לנו בעדינות שהמקומיים שנקראים((גולשי המכנסיים הלבנים שזה סוג של צרפתים))יקרעו לנו תצורה אם ניכנס למים .אלוהים ישמור .בקיצור אין כמו בת גלים .מחכים כבר לחורף בבית ולחזור בהקדם לצפוניות...או לגס אחרון בכינמת .רון .גיל .ירוני. רון לביא.צרו קשר במייל אנחנו אבודים כוסאמק המדינה הזו...is0001@walla.com
- carbon fiber
רון ויניבי תמשיכו להיות איתנו בקשר,אין לכם מושג איך התרגשנו לקרוא את ההודעות שלכם מרוב שיעמום קראנו אותם שוב ושוב.יניבי תביא טלפונים לא סיפורים .אגב אני יושב פה בבריכה כן בבריכה אם המציל .כוס רבאק אם מיזרון הים שהבאתי מהארץ למצבי חירום.ומנסה לדוג איזה כבשה בודדה שהגיעה לבד אתמול ,תמונות החל ממחר.דן עצבני ולא מוכן שאני אזכיר אותו בכלל.הוא כנראה חוזר לארץ .היום או מחרברוח גבית תוך יומים הוא בנמל בחיפה.
תתחילו להרגיע גלשנו עד עכשיו בטירוף .104 ליטר של סירחון ו5.7 אייס מגעיל עם תורן פצצתי בקוטר 7 ס"מ הגענו עד לגלי העל של ירוני (מנואה שזה בעיברית בקלוואה).היה גל נדיר 1.5 מטר עד 2 רוח לא יציבה בכלל וגאסטים מטורפים של 5 קשרים .בקיצור אני בחוף משתזף ודן נעלם בעומק אל חשש החילוץ בדרך אליו.ד"ש חם בקרוב תמונות של חופים יפים מים צלולים ועצי קוקוס.
- carbon fiber
- doron_hackam
חברה תודה על העידוד והתמיכה ,באמת קשה פה ,אבל דברים התחילו להסתדר קצת ,דן גלש אתמול לקראת ערב "בבקלאוה"על גל של 2 מטר + ,+30 חרמנים נוספים שפשוט נלחמו על כל גל .ומעבר להם היו שם עוד כ 10 קייטים חביבים.בקיצור שעתיים גלישה =4 גלים שווים ביותר,ריב קולני אם גולש רוח אחד, ושרירים מנופצים מהחידוד למעלה ולמטה.אני לעומת זאת .תפסתי קצת אומץ וחתרתי כ 20 דקות תנחשו לאן לפאקינג (one eye)ריף לגלישת גלים .מי שלא יודע עומק המים בשבירה שם הוא כ 50 ס"מ והולך ונהיה רדוד ככל שהגל מתקדם בקיצור פחד מוווות +כמה ארסים מקומיים ,למזלי היה שם איזה דרום אפריקאי אקס מקומי (סטייל אברגל שלנו)שהיה חביב ואמר לי לשבת לידו.שעתיים גלישה =20 גלים שכל אחד יותר פצצה מהשני, 2 צינורות מהסרטים וכמה שפריצים לפנים של המקומיים המסריחים.מיותר לציין שבאחד הרגעים ירדתי גל והתכוננתי להכנס לצינור כאשר אחד המקומיים החליט לרדת לי לתוך הגל ולהשאיר אותי על הריף המסריח בעומק 20 ס"מ.בדרך חזרה הוא כבר הגיע אם חבר והציע לי לצאת מהמים ומהר לפני שהוא יעשה בלאגן.שיחקתי אותה חרש בסימניי ידיים ונימלטתי מהמקום בחתירות קצובות.לחברי החדש סטפאן אברגיל.זהו נשתמע.....תמשיכו לכתוב ודורון לא ראינו עוד מועדון בסביבה ואיפה לעזאזל נמצא פה הצפון.
דוח מתקן.קודם כל אני מקווה שאתם מרוצים מהעדכונים היומיים,שנעשים מידי בוקר במועדון קלאב מיסטראל ליד בריכת השחיה על כוס קפה יקר 12 ש"ח.(לכוס קטנה).אני יודע שזה היה נשמע הכי רע שיכול להיות אבל אתמול היה פה יום לפנים בקנה מידה לא מובן בכלל .גלישת רוח בגלים שנעו בסדר גודל של 2.5 עד כמעט תורן ,מושלללללמים בטירוף ,הגודל לא מרתיע בכלל בגלל שלא מתמודדים עם העליה לפיק אל מול הגלים ,עולים מהצד שהכל שטוח ואז ניכנסים לגל.שמי שאמר שאפשר להדליק עליו סיגריה ולגמור אותה בסיום צדק ,אבל גם טעה ,כי מהרגע שאתה כבר על הגל כל מה שאתה רוצה לעשות זה לחפש את "הבוטם טרן"הכי נמוך ורחוק שאפשר מהגל ואז פשוט לפוצץ את הליפ בכל הכוח.היה יום מדהים 5.5 ו80 ליטר הספיק בלי בעיה על גל חלק ,לא היו הרבה גולשים בערך 15 והיה סדר מה עוד שרובם קצת חוששים לרדת את הגל מהפיק הגבוהה שלו מול הסלעים.סה"כ 3 שעות גלישה ובלי סוף גלים .מסקנה 1 גל 1 במאורציוס שווה ל 5 גלים בפלאטבום שווה 15 גלים בקאזינו.שווה ל100 שנה בגינו......יום טוב אנחנו מרוצים.
כיף לשמוע שאתם נהנים.
אני יושב ובוכה מהזכרונות. מה שאתה מתאר זה יום ממוצע לעונה.
אני מאחל לכם לכמה ימים של סוול חזק, 4-5 מטר ב one eye,קצת יותר במנואה,25 קשר ושמש.קחו צלם על סירה למנואה ותזכרו כל החיים
ביום כזה נטו על הגלים יותר מאשר עונה בבת גלים
ופה אפשר להציץ
http://www.club-mistral.com/en/destinat ... ebcamlarge
אני יושב ובוכה מהזכרונות. מה שאתה מתאר זה יום ממוצע לעונה.
אני מאחל לכם לכמה ימים של סוול חזק, 4-5 מטר ב one eye,קצת יותר במנואה,25 קשר ושמש.קחו צלם על סירה למנואה ותזכרו כל החיים
ביום כזה נטו על הגלים יותר מאשר עונה בבת גלים
ופה אפשר להציץ
http://www.club-mistral.com/en/destinat ... ebcamlarge
היי גולן איליי מה קורה ???אני ממש מופתע מדברייך היילי כי בסה"כ אנחנו די מואכזבים מהמקום אנחנו פה כבר 5 ימים והיה רק יום אחד שלם של חלום ,ולא לשם כך הגענו ,נכון סבבה חופש, רגוע, לא בית, גלישת גלים ,בחורות יפות בטירוף.קצת אוירה אבל מעט מאוד מיצוי.אתמול היתה פה סערה של 6-8 מטר גלים ואף אחד לא נכנס לגלים וגם לא הרשו לצאת היה מטורף.אז גלשנו גלים "בטמרין" מחוז האנטיפטים.ממש כיף.!!!תכלס באנו לגלוש רוח ולהנות בפועל יש רוח כמעט בכל הימים אבל גלישה בגלים אין .בשבילי לחצות חצי עולם בשביל יום או יומים טובים בשבוע זה באסה.אם היו 3 עד 4 ימים ההיתי שמח מאוד.כמו שזה נראה כרגע יומים בשבוע זה גם יותר מידיי.נקווה שהמקום יפתיע ויארגן לנו כמה ימי גלישה טובים ורצופים ,בקשר לתמונות גם דן וגם אני לא הבאנו חיבורים למחשב אז אין לנו איך להעביר,דבר שני תמונות גלישה אין לנו בגלל שריף מנאוה נמצא 1.5 ק"מ מהחוף.אז צריך סירה וצלם עובדים על זה.והריף של גלישת הגילם one eyeכ 250 300 מטר מהחוף בקיצור זין גם אם התמונות.בקשר לחומוס.שאני חוזר אני נוהג ישר לשאקר לטחון .האוכל פה בלשון המקומית הוא "קומסי קומסה"ומזל שאני פה אם אלוף "נאלו"בבישול אוסטרלי דן דה פאקינג שף ליברמן.שעכשיו לומד מולי לגלוש על הפדאל בורד.נראה חביב.יום טוב.ואל תמכרו את בת גלים תמורת אף סכום.
מה קורה אני מבין שהתנאים חרה כמו שאמרתי ושאני לא אתחיל לצוטט את ירוני כאן יש רוח כל יום אני מקווה שיהיה לך פיצוי בדרום אפריקה עם ההאמר הצהובה ןהוילה והמשרתים אני ועומר כרגע הסתכלנו במצלמות וראינו שיש ים טוב רק אף אחד לא יוצא החוצה אתה יכול להסביר לי מה קורה במקום המוזר הזה?
גם ג'ייסון איזה יום הסתכל עם עומר וקילל בקיצר אתה יכול להחזיר תשובה או למייל או לאתר של בת גלים.
ד"ש לדן יש כוסיות לפחות ברפובליקת הבננות הזאת?
גם ג'ייסון איזה יום הסתכל עם עומר וקילל בקיצר אתה יכול להחזיר תשובה או למייל או לאתר של בת גלים.
ד"ש לדן יש כוסיות לפחות ברפובליקת הבננות הזאת?