מאוי בסוף ספטמבר
מאוי בסוף ספטמבר
נוצר לי חלון הזדמנויות ואני בוחן את האפשרות לנסוע.
מישהו מצטרף?
מישהו מצטרף?
אני חושב שאולי אצטרף
אבל אני צריך חוות דעת אם אני מספיק טוב בכדי לגלוש שם
התחלתי לגלוש לפני כשנה ואני כבר לא רע. אני כבר מצליח להרים חבל כמעט בכל רוח, אפילו בכנרת עכשיו. מחדד לא רע וחוזר כמעט לאותו מקום ממנו יצאתי. נסחף אולי 30-40 מטר אבל לא יותר
אם זה מספיק בכדי לגלוש שם אז אני בא בכיף.
העלות לא כל כך משנה לי, הדולר לטובתינו לאחרונה
אז מה דעתך ?
אבל אני צריך חוות דעת אם אני מספיק טוב בכדי לגלוש שם
התחלתי לגלוש לפני כשנה ואני כבר לא רע. אני כבר מצליח להרים חבל כמעט בכל רוח, אפילו בכנרת עכשיו. מחדד לא רע וחוזר כמעט לאותו מקום ממנו יצאתי. נסחף אולי 30-40 מטר אבל לא יותר
אם זה מספיק בכדי לגלוש שם אז אני בא בכיף.
העלות לא כל כך משנה לי, הדולר לטובתינו לאחרונה
אז מה דעתך ?
- doron_hackam
אני מצטרף לדעתו של גולן. לא שווה לך ליסוע למאווי ובטח לא באוקטובר. יש מקומות אחרים קרובים שבקיץ הרוח דופקת ללא הרף. כולל כינרת. למאווי שווה ליסוע אם מחפשים גלים - החל מאוקטובר ואם לא מחפשים גלים, אז בקיץ.
יותם, אני רואה שאתה מכוון לחגים. אם יש לך אפשרות, תמתין לדקה האחרונה עם קביעת המועד. באמצע ספטמבר אפשר לקבל ים שטוח למדי. צריך לראות מתי מתחילות הסערות לרדת מצפון האוקיאנוס.
תתחיל להציץ במפות של הנייבי fnmoc.navy.mil על הרוחות והגלים האוקיאנוס השקט, ותראה מתחילת ספטמבר אם מתחילות כבר להיווצר סערות. אם כן, יהיו גלים ואם עדיין לא - אז צריך לחכות. לפעמים עד תחילת אוקטובר ואפילו טיפה אחר כך.
יותם, אני רואה שאתה מכוון לחגים. אם יש לך אפשרות, תמתין לדקה האחרונה עם קביעת המועד. באמצע ספטמבר אפשר לקבל ים שטוח למדי. צריך לראות מתי מתחילות הסערות לרדת מצפון האוקיאנוס.
תתחיל להציץ במפות של הנייבי fnmoc.navy.mil על הרוחות והגלים האוקיאנוס השקט, ותראה מתחילת ספטמבר אם מתחילות כבר להיווצר סערות. אם כן, יהיו גלים ואם עדיין לא - אז צריך לחכות. לפעמים עד תחילת אוקטובר ואפילו טיפה אחר כך.
כן כן
זה המשמעות של "חלון הזדמנויות"- שנפתח לקראת סוף ספטמבר ומסתיים עם תום החגים. אגב, הויזה שלי פגה ב-15 לאוקטובר, האם מישהו יודע אם ניתן להאריך/ להוציא ויזה חדשה לפני שהישנה פגה?
- doron_hackam
ליותם, צריך לפחות שנה של ויזה בכדיי שיתנו לך להכנס לארה"ב.מכיוון שיש אפשרות להארכת השהיה בארה"ב (אחריי שנכנסת) של עוד 6 חודשים, כך שבסך הכל תוכל להיות בארה"ב שנה, חייבת להיות לך ויזה לפחות לשנה, לפי ידיעתי, אבל תבדוק אולי אני צודק.
דורון, יאלה תעמיס את טליה ותבואו. האוכל מתקרר. מתגעגעים.
נ.ב : לא שתיתי מיץ קוקוס מאז שעזבתם. תזדרזו.
שי ומרים.
דורון, יאלה תעמיס את טליה ותבואו. האוכל מתקרר. מתגעגעים.
נ.ב : לא שתיתי מיץ קוקוס מאז שעזבתם. תזדרזו.
שי ומרים.
- doron_hackam