בת גלים שלישי
בת גלים שלישי
15+ קשר
גל קטן 30 סמ מול חוף יהודה
נכון ל 0944
גל קטן 30 סמ מול חוף יהודה
נכון ל 0944
היום גלשתי בבת גלים
הרוח היתה מצוינת ( מעל 15 קשר ), בין 11 ל 13 רוב הזמן הייתי בפלנינג, היו גלים נחמדים ( חצי עד מטר) מה שהוסיף לחוויה . פעם אחת נצרבתי ברגל ממדוזה , לא נורא ....
אחת הבעיות שיש לי עם מנור גבוה
הוא הקושי לצאת ולהכנס לטרפז , כשהרוח נחלשת ואני מנסה לצאת ולא מצליח ונופל , או בהתחלת הגלישה אחרי מהפך\התחלת מים כשאתה מחזיק את המפרש רק עם הידיים ומנסה נואשות להכנס לטרפז לפני שיגמר הכוח בידיים.
בדרך כלל שהרוח חזקה אני שם את המנור יותר גבוה, ושהרוח חלשה נמוך יותר, כשהתחלתי לגלוש ב 10:30 הרוח עוד היתה חלשה וכשהיא התחזקה כבר התעצלתי לנחות בחוף ולהרים אותו.
בדרך כלל שהרוח חזקה אני שם את המנור יותר גבוה, ושהרוח חלשה נמוך יותר, כשהתחלתי לגלוש ב 10:30 הרוח עוד היתה חלשה וכשהיא התחזקה כבר התעצלתי לנחות בחוף ולהרים אותו.
לא אוהב חבקים משתנים
אני ממש לא אוהב חבקים משתנים - לא מעט פעמים נתפס וו הטרפז בטבעת המתיחה של החובק -ממש לא נעים שכאתה מתחת למפרש בגלים
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
לא הבנתי איך להעזר עם האגודל
מה אני אמור לעשות עם האגודל או אצבע אחרת כדי להיקשר \להתנתק מהטרפז.
האם הכוונה להזיז את החבל עם האצבע לכיוון הטרפז בניסיון להתחבר אליו ?
האם הכוונה להזיז את החבל עם האצבע לכיוון הטרפז בניסיון להתחבר אליו ?
לא - לכוון את החבק כלפיך כך שיתקרב כלפי הוו בטרפז.
בעצם ללחוץ הבסיס הקידמי שלו (מלמעלה או מלמטה) כך שכל החבק קצת יעלה או ירד (תלוי בפוזיציה שלו כלפיך). ככה אתה בעצם מביא את החבק אליך ולא רק אתה מתקרב אליו.
שימושי בעיקר אם החבק שלך הוא קשיח יחסית ובמקשה אחת - ככה גם תנועה בבסיס תזיז אותו לכל אורכו.
זה לא פתרון לחבק קצר מידי, אבל עשוי לעזור לחיבור ובעיקר בניתוק ברוח חלשה, כשיותר קשה לעבוד עם טרפז והמפרש והמנור יחסית אליך יותר גבוהים.
בעצם ללחוץ הבסיס הקידמי שלו (מלמעלה או מלמטה) כך שכל החבק קצת יעלה או ירד (תלוי בפוזיציה שלו כלפיך). ככה אתה בעצם מביא את החבק אליך ולא רק אתה מתקרב אליו.
שימושי בעיקר אם החבק שלך הוא קשיח יחסית ובמקשה אחת - ככה גם תנועה בבסיס תזיז אותו לכל אורכו.
זה לא פתרון לחבק קצר מידי, אבל עשוי לעזור לחיבור ובעיקר בניתוק ברוח חלשה, כשיותר קשה לעבוד עם טרפז והמפרש והמנור יחסית אליך יותר גבוהים.