שכחתי מנור על הדשא במועדון
שכחתי מנור על הדשא במועדון
מנור north sails די ישן.
אם משהו מוצא, נא להתקשר ל 0545369135
או להשאיר במועדון.
תודה מראש,
דני
אם משהו מוצא, נא להתקשר ל 0545369135
או להשאיר במועדון.
תודה מראש,
דני
כמה טיפוסי,
שני אנשים מאבדים ציוד, האחד:PROLIMIT חדש(500שח)
השני גסטרה קרוע ששוה 50 שח
הראשון מתקשר למוצא הישר עוד באותו הערב מתאם החזרה
השני נזכר אחרי 3 ימים מתקשר בשעות לא שעות כמה פעמים ביום,
מתעצל לבוא לקחת אחרי שביקש שישאירו לו אותו במועדון
ומעיז לפרסם פה הודעות בגנות המוצא הישר
אני מצידי אם מישהו יאבד ציוד אמשיך להחזיר לו ולא דני רז
לא ראיתי את המנור שלך אל תכעס שזה בטופיק שלך
אבל ככה זה שאנשים קצת חוצפנים
ואתה מיקי תמשיך להטריד אנשים אחרים אחרי שתאבד גלשן אפוקסי
שני אנשים מאבדים ציוד, האחד:PROLIMIT חדש(500שח)
השני גסטרה קרוע ששוה 50 שח
הראשון מתקשר למוצא הישר עוד באותו הערב מתאם החזרה
השני נזכר אחרי 3 ימים מתקשר בשעות לא שעות כמה פעמים ביום,
מתעצל לבוא לקחת אחרי שביקש שישאירו לו אותו במועדון
ומעיז לפרסם פה הודעות בגנות המוצא הישר
אני מצידי אם מישהו יאבד ציוד אמשיך להחזיר לו ולא דני רז
לא ראיתי את המנור שלך אל תכעס שזה בטופיק שלך
אבל ככה זה שאנשים קצת חוצפנים
ואתה מיקי תמשיך להטריד אנשים אחרים אחרי שתאבד גלשן אפוקסי
רק כדי לדייק
התקשרתי יום אחרי כדי לשמוע שהחלטת "להחביא" אותו מאחורי המועדון. כנראה שחשבת מה אפשר לעשות עם טרפז שמצאת בחוף, ובחרת באפשרות הכי טיפשית שיכולת להעלות על הדעת... או ש...
ממש לא מעניין אותי מה שיש לך להגיד
ואין לי עניין בדבר איתך בטח שלא כאן בפורום
אני לא חייב לך כלום את המירב כבר עשיתי
בן אדם שלא מתבייש על טרפז שלא שווה כלום שמצאתי פירסמתי ולפי בקשתך הבאתי למועדון להגיב ככה.
אם באו ש..
אתה רומז שהטרפז שלך אצלי אז אתה עוד יותר מסכן לחשוב שמעניין מישהו הטרפז התפור שלך
הייתי מציע לך לנסות למצוא את הטרפז שלך
לפרסם מודעה או לשאול או אפילו להזיז את עצמך
לחפש במועדון
במקום לסמוך על אחרים שיצאו מהבית בשבילך
תצליח
ואין לי עניין בדבר איתך בטח שלא כאן בפורום
אני לא חייב לך כלום את המירב כבר עשיתי
בן אדם שלא מתבייש על טרפז שלא שווה כלום שמצאתי פירסמתי ולפי בקשתך הבאתי למועדון להגיב ככה.
אם באו ש..
אתה רומז שהטרפז שלך אצלי אז אתה עוד יותר מסכן לחשוב שמעניין מישהו הטרפז התפור שלך
הייתי מציע לך לנסות למצוא את הטרפז שלך
לפרסם מודעה או לשאול או אפילו להזיז את עצמך
לחפש במועדון
במקום לסמוך על אחרים שיצאו מהבית בשבילך
תצליח
- ducasdagan
ב
בוקר טוב עמית
לעולם הגלישה,טוב שיצא לך להכיר את האנשים דרך כאן
ולא דרך הכיס שלהם חחחח
אל תתרגש,תמיד תחשוב כמה אתה יותר טוב מהם זה הכל
דוכס
http://www.youtube.com/watch?v=AH4JIiHOhUc
לעולם הגלישה,טוב שיצא לך להכיר את האנשים דרך כאן
ולא דרך הכיס שלהם חחחח
אל תתרגש,תמיד תחשוב כמה אתה יותר טוב מהם זה הכל
דוכס
http://www.youtube.com/watch?v=AH4JIiHOhUc
- doron_hackam
דורון, אל תחרוק שיניים ,זה לא בריא.
אבל בוא נניח שיום אחד את שוכח טרפז בחוף, קרה לך פעם?
אתה רואה מאוחר בערב הודעה בפורום שהטרפז נמצא, זה כמובן משמח אותך מאוד.
יום אחרי כשאתה מתקשר בערב לבחור שמצא את הטרפז, הוא מספר לך איזה סיפור מבולבל שסופו - "החבאתי את הטרפז שלך מאחורי המועדון". עכשיו תסביר לי למה?
כאן הוא כותב שאני ביקשתי ממנו... זה יפה לכתוב אבל זה לא מדוייק. זה פשוט הטריף אותי. לא ניסיתי לרמוז שהוא אצלך עמית. לא יודע מי ביקש ממך להביא אותו לחוף, זה בטח לא אני. סיפור הזוי לטעמי.
אבל בוא נניח שיום אחד את שוכח טרפז בחוף, קרה לך פעם?
אתה רואה מאוחר בערב הודעה בפורום שהטרפז נמצא, זה כמובן משמח אותך מאוד.
יום אחרי כשאתה מתקשר בערב לבחור שמצא את הטרפז, הוא מספר לך איזה סיפור מבולבל שסופו - "החבאתי את הטרפז שלך מאחורי המועדון". עכשיו תסביר לי למה?
כאן הוא כותב שאני ביקשתי ממנו... זה יפה לכתוב אבל זה לא מדוייק. זה פשוט הטריף אותי. לא ניסיתי לרמוז שהוא אצלך עמית. לא יודע מי ביקש ממך להביא אותו לחוף, זה בטח לא אני. סיפור הזוי לטעמי.
SMIKI אני מבין אותך, אתה צודק..
אני חושב שעמית קפץ על ההזדמנות ומכר את הטרפז שלך בשוק בשחור תמורת סכום מזומנים לא קטן..
בסכום זה הזמין טיסה ללאס-ווגס שם פוצץ את הקזינו וגילגל מיליונים
כיום עמית בחור אמיד מאוד, מגיע לחוף במכוניות יוקרה ופותח לכל גלישה ציוד חדש מהשקית
תראה מה שאפשר לעשות מטרפז מצ'וקמק
או במילים אחרות,
אל תהיה פט*#י
אני חושב שעמית קפץ על ההזדמנות ומכר את הטרפז שלך בשוק בשחור תמורת סכום מזומנים לא קטן..
בסכום זה הזמין טיסה ללאס-ווגס שם פוצץ את הקזינו וגילגל מיליונים
כיום עמית בחור אמיד מאוד, מגיע לחוף במכוניות יוקרה ופותח לכל גלישה ציוד חדש מהשקית
תראה מה שאפשר לעשות מטרפז מצ'וקמק
או במילים אחרות,
אל תהיה פט*#י
אי שם ממעמקי המשרד
- doron_hackam
סמיקי היקר, אענה לך באריכות, אני מקווה שזה לא יהיה עליך לטורח ולא יחשבו עלי שאני טרחן.
א. קרה לי ששכחתי וגם קרה לי שמצאו.
ב. לפני שאני מחליט לכעוס על מישהו או להקניט אותו (בפרט בפורום שבו יש גם חברים שקוראים וזוכרים) ולייחס לו אי-חכמה ועוד אי-יתרונות, אני באופן אישי מנסה להיכנס לנעליו כדי לראות האם הוא היה זד (כלומר נהג בסוג של זדון או בזלזול בוטה) או האם - למרות אי שביעות רצוני מהתוצאה הסופית של מעשיו - כוונתו היתה טובה, ובנסיבות אחרות, היא גם יכולה היתה להביא תוצאה טובה.
החסרון הקטנטן שבשיטה הזו הוא שאתה "מחמיץ" הזדמנות להשמיץ (בתרבות הישראלית, חונכנו שההשמצה מביאה איתה סוג של אורגזמה קצרה). והיתרון הגדול הוא שאתה נהיה בנאדם יותר גדול, לא אגואיסט אינפנטילי כמו כל אלה בכבישים שלוחצים בכח על הצופר כדי לנגוס בנהג הרכב שמאט לפניהם, כדי לגלות אחר כך שהוא נתן לזקנה לעבור ובכלל היה שם מעבר חציה, או רוצה לאפשר למישהו לרדת.
ג. אם המישהו הזה שאני שוקל אם לכעוס עליו כנראה לא נהג בזדון, ואפילו אם הוא טעה, הייתי מודה לו קודם כל (ובתום לב, מתוך הכרת תודה) על הרצון הטוב, ובשיא הנימוס מפנה אותו לטעות שלו על מנת שלא יחזור עליה להבא. אם תרצה דוגמאות שקשורות לאירוע הזה, אשמח.
ד. אם המקרים שבהם אתה מגיע למסקנה שאנשים כן נוהגים בדזון הולכים ומתרבים- צא לחופש. תיפגש עם מישהו. חפש איפה באמת הבעייה.
ה. לעולם לא מאוחר להתנצל. אפשר בפרטי והכי גדול - בפורום.
א. קרה לי ששכחתי וגם קרה לי שמצאו.
ב. לפני שאני מחליט לכעוס על מישהו או להקניט אותו (בפרט בפורום שבו יש גם חברים שקוראים וזוכרים) ולייחס לו אי-חכמה ועוד אי-יתרונות, אני באופן אישי מנסה להיכנס לנעליו כדי לראות האם הוא היה זד (כלומר נהג בסוג של זדון או בזלזול בוטה) או האם - למרות אי שביעות רצוני מהתוצאה הסופית של מעשיו - כוונתו היתה טובה, ובנסיבות אחרות, היא גם יכולה היתה להביא תוצאה טובה.
החסרון הקטנטן שבשיטה הזו הוא שאתה "מחמיץ" הזדמנות להשמיץ (בתרבות הישראלית, חונכנו שההשמצה מביאה איתה סוג של אורגזמה קצרה). והיתרון הגדול הוא שאתה נהיה בנאדם יותר גדול, לא אגואיסט אינפנטילי כמו כל אלה בכבישים שלוחצים בכח על הצופר כדי לנגוס בנהג הרכב שמאט לפניהם, כדי לגלות אחר כך שהוא נתן לזקנה לעבור ובכלל היה שם מעבר חציה, או רוצה לאפשר למישהו לרדת.
ג. אם המישהו הזה שאני שוקל אם לכעוס עליו כנראה לא נהג בזדון, ואפילו אם הוא טעה, הייתי מודה לו קודם כל (ובתום לב, מתוך הכרת תודה) על הרצון הטוב, ובשיא הנימוס מפנה אותו לטעות שלו על מנת שלא יחזור עליה להבא. אם תרצה דוגמאות שקשורות לאירוע הזה, אשמח.
ד. אם המקרים שבהם אתה מגיע למסקנה שאנשים כן נוהגים בדזון הולכים ומתרבים- צא לחופש. תיפגש עם מישהו. חפש איפה באמת הבעייה.
ה. לעולם לא מאוחר להתנצל. אפשר בפרטי והכי גדול - בפורום.
דורון ה-חכם
יצאת גדול יה עורך דין.
רואים שלא איבדת את הטאץ'
מתי אני צריך להית בבית המשפט אני קורא לך.
רואים שלא איבדת את הטאץ'
מתי אני צריך להית בבית המשפט אני קורא לך.
- doron_hackam