מי ששכח מערך 5 פנאטיק על החוף שדות ים?

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
קובי

מי ששכח מערך 5 פנאטיק על החוף שדות ים?

שליחה על ידי קובי »

למי ששכח מערך 5 פנאטיק על החוף שדות ים :dds:
הכנסתי אותו לתוך המועדון (ימינה לאחר שניכנסים)

להתראות במים

קובי
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

שמע סיפור,
בשבת בבוקר אני חותר לי עם הסטאנד אפ, בחוף המערבי קצת לפני יפו, ושני בני מיעוטים צועקים לי מהחף לבוא, לידם על החול הרטוב מתנדנד אופנוע ים. הם אומרים לי משהו בערבית לא ברור ומתרחקים. תיכף הבנתי שהם גנבו את האופנוע למישהו ורק עכשיו חסר שהים יעלה קצת והאופנוע יישטף ללב ים או יחסר למישהו. ניסיתי להניע את האופנוע ,וגורנישט. פתחתי את התא, ובפנים ארנק, עם מלא תעודות ומפתחות. חשבתי לעצמי, מסכן זה שגנבו לו עכשיו גם המפתחות של האוט אין לו. אני רואה בתעודות קוראים לו אמנון דרעי, יליד 1956 או משהו. אמרתי לעצמי, או קיי, נחנה את הגלשן שלי כאן בפינה, ניקח המסמכים והמפתחות והארנק שאף מניאק לא יגנוב לו אותם מהאופנוע ונלך לסוכת מציל להתקשר משם.
כל הסיפור אולי חמש דקות שלמות ואין אף אחד בסביבה. אני מתחיל ללכת, ומרחוק שורק לי איזה ארס רזה עם בגד ים ספידו,: "היי, איך אתה לא מתבייש לפתוח ככה אופנוע ולהוציא ממנו דברים. זה של האבא שלך?" [כנראה שאחרי החתירה נראיתי קצת מנופח אז הוא היה יחסית מנומס וגם כן יותר רזה אז אולי פחד ממני, וזה סימן טוב]. ניסיתי להסביר לו שהוא צריך אולי להודות לי ושממש לא מעניין אותי הארנק והתעודות והמתחות המסריחים שלו אבל הוא נכנס למן טראנס כזה.
טוב, חשזרתי לחתור ולתפוס גלים, וידעתי שהוא מקלל אותי ומת שאני אתבעס - אז בכוונה לא נפלתי כל הזמן!
איך תגיב?
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

אם לא הבנת את ההקשר, אז אני מקווה שאף גאון (אפילו לא מהפורום של מתי) לא יבוא אליך בטענות מה פתאום ראית להחרים ציוד שמונח לו בשקט על החוף...

ותודה על הפרגיות, הסטייקים, האוירה, החברה וההמתנה!
סמל אישי של משתמש
קובי

בשמחה!

שליחה על ידי קובי »

אח יקר
אני תמיד שמח לארח, ובמיוחד אותך!
יבואו עוד הרבה ימים כאלה!
נ,ב
אם מישהו יבוא בטענות שהכנסתי את המערך למועדון השייט- אני מסדר לו מקום במועדון השייש :wink:
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
שלח תגובה