שאלה על מפרש נילפרייד קומבט 5.2
שאלה על מפרש נילפרייד קומבט 5.2
היכול להיות שאין למפרש רצועת הארכה בראש המפרש? מה עושים במצב כזה שהמפרש יותר קטן מהתורן (בהנחה שאני לא רוצה להחליף תורן) ואין הארכה מראש המפרש? יש לי תורן 430CM והוא גדול מידי... אנא תנו הצעות...
- carbon fiber
מושיקו בכל מה שקשור למפרשי קומבט של ניל פרייד יש רק דבר אחד שכדאי שתעשה וזה לפנות לסניף רוזן ומינץ הקרוב לביתך .
בעצם גם אם אתה תל-אביבי או דרומה יותר, שריין יום ביומנך בהתאם לתחזית ובו לבקר בבת גלים. בדרך תעבור דרך אורן אפשטיין המפגש הזה אם אורן ישדרג לך את ההנאה במים .
נסה את עצתי ותקן אותי אם טעיתי.
בעצם גם אם אתה תל-אביבי או דרומה יותר, שריין יום ביומנך בהתאם לתחזית ובו לבקר בבת גלים. בדרך תעבור דרך אורן אפשטיין המפגש הזה אם אורן ישדרג לך את ההנאה במים .
נסה את עצתי ותקן אותי אם טעיתי.
איזה שנה המפרש?
מושיקו היקר
אם המפרש משנת 2007 או 2008 אזי לא צריך לגזור ולתפור -המפתח העליון בקצה השרוול מספיק גדול להוציא דרכו את התורן
תצתרך להוסיף הארכה לרצועה וזהו!
מקווה שעזרתי
אם המפרש משנת 2007 או 2008 אזי לא צריך לגזור ולתפור -המפתח העליון בקצה השרוול מספיק גדול להוציא דרכו את התורן
תצתרך להוסיף הארכה לרצועה וזהו!
מקווה שעזרתי
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
חברה תודה על כל הצעותיכם...
נפתרה הבעיה...
יהודה התותח מהוריקן ציוד גלישה (יהודה מיוקנעם) הוסיף לי הארכה למפרש.
השירות היה מהיר ביותר, הנסיעה מטבריה לחורשה לקחה לי 40 דקות יותר (הנסיעה הלוך וחזור לוקחת 45 דקות).
בלי ניסוריםת בלי נסיעות למרכז ובלי לשבור חסכונות.
תודה יהודה.
יהודה התותח מהוריקן ציוד גלישה (יהודה מיוקנעם) הוסיף לי הארכה למפרש.
השירות היה מהיר ביותר, הנסיעה מטבריה לחורשה לקחה לי 40 דקות יותר (הנסיעה הלוך וחזור לוקחת 45 דקות).
בלי ניסוריםת בלי נסיעות למרכז ובלי לשבור חסכונות.
תודה יהודה.
בשקלים...
לא מפרסם מחירים בפורום. אם אתה גם צריך תרים טלפון ליהודה ואני בטוח שתצא מבסוט.
מה הסודיות??
אם תסתכל -בפורום אנחנו משתדלים לפרסם מחירים כדי שאנו הגולשים נקבל מחיר הוגן,
ואם המחיר הוא כל כך זול -אז רשום מחיר -ותפרגן ליהודה! ולבטח הוא יקבל יותר פרנסה!
ואם המחיר הוא כל כך זול -אז רשום מחיר -ותפרגן ליהודה! ולבטח הוא יקבל יותר פרנסה!
לא בוכים על גל שנשפך! להתראות במים!
קובי
קובי
מחיר הוגן...
אין לך מה לדאוג אצל יהודה תמיד תקבל מחיר הוגן ושירות מהיר...
- carbon fiber