רוצים להנות באמת מ"וויב ריידינג" עם הקייט?

פורום גלישת רוח, גלישת קייט ושייט - windsurf, kitesurf, sailing

מנהלים: batgalim, גולן

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilan eliyahu

רוצים להנות באמת מ"וויב ריידינג" עם הקייט?

שליחה על ידי ilan eliyahu »

התשובה המוחצת הינה "קברינה רוולוור" החדש....לאחר 3 ימים של רוח וגלים ב"גולד קוסט" אוסטרליה אני פשוט נפעם מביצועי המצנח, כניסות ל"בוטם טרנס" עצבניות בירידה מהרוח והקייט פשוט מלווה אותך במורד הרוח ללא ריפיון חוטים כמעט בכלל, אתה מסיים את הביצוע על הגל והקייט נמצא שם לעוד תנופת כוח מיידית לביצוע הבא, המצנח מסתובב "פיווטי" ומאפשר שינויי כיוון מהירים וקייט לופים במורד הרוח "דאון דה ליין" על הגל, "די פאוור" מיידי וכוח זמין כשאתה רק מבקש, לחץ בר מתון על הידיים מקנה תחושת ביטחון במיקומו של המצנח בכול רגע נתון וגם ובנוסף לכול המצנח יציב בצורה בלתי רגילה מחדד היטב ומיצר מהירות פנטסטית, בקיצור המצנח הטוב ביותר שגלשתי מאודי נקודה.
שכחתי לציין שהוא גם מקפיץ לא רע בכלל, בקיצור חבל על הזמן......תענוג טהור על הגלים
ד"ש חם מאוסטרליה
אילן אליהו
סמל אישי של משתמש
carmicarmi
איזה_גולש_אתה: גולש קייט

שליחה על ידי carmicarmi »

הי אילן,
1. איזה מידה הקייט?
2. אתה גולש עם גלגילות בבר או שביטלת אותן?

תודה על העדכון.
ירון כרמי
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

אילן, יא שובב, יש תנאים גם לעוד סוגי גלישה?
סמל אישי של משתמש
ilan eliyahu

שליחה על ידי ilan eliyahu »

הקייט במידה 12 ויש לי גם 9 אבל עוד לא חנכתי אותו, אני גולש עם הגלגיליות כפי שהגיע המצנח בתצורתו המקורית מהיצרן.
דורוני, גלישת רוח טובה זה במערב אוסטרליה, בחוף המזרחי יש רוח וגלים אבל זה לא התנאים של המערב, עכשיו נכנסים אט אט לעונת החורף ככה שהרוחות יורדות והגלים עולים, בכול מקרה בשביל לגלוש רוח לא שווה להגיע לפה, לקייט זה מעולה ואפשר לתת ב"דאונווינדס" פנטסטיים לאורך החופים החוליים הארוכים של ה"גולד קוסט".
תהנו עד עידן הקרח, הפצצות בדרך
סמל אישי של משתמש
doron_hackam

שליחה על ידי doron_hackam »

ואיך החיים שלך בכלל באוסטרליה?
העבודה?
החברה? האהבה?
פרט עד כמה שניתן. אין צורך לחזור על מילות השאלה.
שלח תגובה