משחה עממי בת גלים

פורום הנוסטלגיה של שכונת בת גלים.
זה המקום לחלוק חוויות משנים עברו לכל ילידי וחברי השכונה

מנהלים: batgalim, aharon

שלח תגובה
דיויד מרגוליס

משחה עממי בת גלים

שליחה על ידי דיויד מרגוליס »

שלום לכל הבתגלימים
כאן דיוד מרגוליס(מרגלית) בנו הבכור של בעל הברכה והקזינו הותיקים בודאי זוכרים ובכן לאחר הפתיחה הקצרה אגש לעצם הענין בעקבות תגובה של דן ארנון על כינוס ןתיקי בת גלים הוא העלה לראשונה את הרעיון אבל אני מפתח אותו וליזום ולארגן ארוע גדול כגון פקניק המוני בחוף בת גלים שבמסגרתו נערוך את המשחה העממי בחוף הים ליד יטבטה בעיר לאורך החוף של בת גלים בואכה הלגונה לחוף בתגלים כמובן שנצטרך להעזר בגורמים מבחוץ כגון פורום בת גלים ומחלקת התרבות והספורט של עירית חיפה
וכבר בימים הקרובים אני מתחיל לפעול בנדון ואחרי שיהיו לי תשובות נקים צוות הקמה או ועדה מארגנת אז זהו הרעיון בחלותו
כהתחלה כבר דיברתי עם מספר אנשים והם התלהבו מעצם הרעיון כי אני אומר שאם ניתן לערוך תחרוית גלישת גלים למינהם ניתן להרים ארוע מסוג זה הכונה להרים את הארוע בחול המועד סוכות כך שיש מספיק זמן להריםאת הארוע ולתגובות הרי מיספרי הטלפון שלי בבית 0774245886 והניד 0522795071 אני ממתין לתגובות אגב ראו עוד כתבות בנושא האתר של יורם מלצר
שכבות נחשפות עד כאן להפעם
שלכם דיוד מרגוליס
סמל אישי של משתמש
aharon

שליחה על ידי aharon »

דיויד הצלחת לרגש אותי בשיחה שלנו היום... הרעיון גדול .
לך על זה . :qq1:
אין כמו ארוע מהסוג הזה ליצור עוד מעגל שיחזיר אותנו עשרות שנים אחורה לימיה הגדולים של בת גלים. :dw2r:
אני כבר מדמיין מאות בת גלימים לשעבר וכאלה שגרים בשכונה גם היום , מסיימים את המשחה בחוף האגדי שלנו (הבק דור) ויחד עם ילדים , נכדים ונינים מפקנקים בחוף ומעלים זכרונות . :msw2: :iu:
כרמל נאוה

שליחה על ידי כרמל נאוה »

דיויד,

טוב לקראך על גבי האתר.

הרעיון פיגוז.
עליזה שקולניק ואני הננו העורכות של עיתון שכונת בת-גלים "עושים גלים". תושבי בת-גלים המעוניינים לכתוב לעיתון נושאים הקשורים לשכונה מוזמנים לשלוח כתבות למייל: carnav05@gmail.com או להשאיר הודעה במענה הקולי בטלפון: 04-8536697 בצרוף שם ומס' טלפון.
roby young

משחה בת גלים

שליחה על ידי roby young »

רעיון גדול, הביצוע יהיה קשה אבל אנא רשמו אותי למשחה, אני מתחיל להתאמן...
רובי יאנג
סמל אישי של משתמש
meirshor
יצירת קשר:

משחה והפנינג חוף בת גלים, קיץ 2008

שליחה על ידי meirshor »

דוד מרגוליס
יישר כוח על הרעיון והיוזמה.
אם תצליח לשכנע את אנשי אגף הספורט בעירית חיפה לרעיון והם ירימו את הכפפה, ההצלחה מובטחת.
אין ספק שההשתתפות תהיה המונית ותקיף בת גלימים נוכחיים וותיקים על משפחותיהם, מכל חלקי הארץ וקצוות תבל.
יהיה זה הפנינג ייחודי ומודל לחיקוי.
ברכות
מאיר
סמל אישי של משתמש
ayala

שליחה על ידי ayala »

היי דויד - המשחה הוא רעיון קסום. איך לא חשבו על זה לפני כן....
צריך לעניין את האנשים המתאימים בעירית חיפה שירתמו לענין, כי יצטרכו, סדרנים, אנשי אבטחה, מצילים וכו'
כרמל נאוה

שליחה על ידי כרמל נאוה »

סופסוף הצלחתי להפתיע את גדה יאנג במידע שלא היה ידוע
לו קודם, ולידע אותו על הרעיון המתבשל.
גדה הוא האיש שידע בדיוק את מי להפעיל בעירייה ולהביא את המשחה
משלב הרעיון לשלב הביצועי.
והוא כבר העלה מספר שמות אותם צריכים להפעיל לכינון הרעיון.
ואכן גדה גילה התלהבות רבה ואמר "אנו מיד רותמים את העירייה
למשחה" והא התחייב כבר לפעול וגם כבר לארגן את התקשורת.
וגם כבר נרשם למשחה.

אבל גדה גם הוסיף: "כדי לשחות לא צריך משחה. אני שוחה
כל יום בחופי בת-גלים בכל ימות השנה ובכל מזג אוויר פרט לימים
בהם יש רוחות צפוניות".

אז מעניין יהיה לראות את ה"דרבי" של בני משפחת יאנג במשחה.

רובי, אתה צריך להתאמן על באמת והרבה כי גדה בכושר מעולה.
רק בנובמבר האחרון גדה הציל שני אנשים שנסחפו בצפוניות בחוף
הפתוח לכיוון השובר והגיעו לאפיסת כוחות.
עליזה שקולניק ואני הננו העורכות של עיתון שכונת בת-גלים "עושים גלים". תושבי בת-גלים המעוניינים לכתוב לעיתון נושאים הקשורים לשכונה מוזמנים לשלוח כתבות למייל: carnav05@gmail.com או להשאיר הודעה במענה הקולי בטלפון: 04-8536697 בצרוף שם ומס' טלפון.
סמל אישי של משתמש
אורן

שליחה על ידי אורן »

אחלה רעיון , אישתי הילד ואני כבר באימוניי שחיה מתקדמים , מחכים בקוצר רוח כבר לאירוע הזה , בהצלחה
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]
roby young

משחה בת גלים

שליחה על ידי roby young »

לא אמרו לי שגם גדה ישחה, אם זה נכון אני קונה סנפירים...... רובי
כרמל נאוה

שליחה על ידי כרמל נאוה »

רובי,

ישחה גם ישחה.

יישר כוח.

נאוה.
שלח תגובה