מישהו נפצע לאחרונה בחוף וקיבל זיהום או שמעתם על משהו
- doron_hackam
מישהו נפצע לאחרונה בחוף וקיבל זיהום או שמעתם על משהו
חשוב לי לקבל אינפורמציה בדחיפות.
נפצעתי לפני חודש באופן די שטחי, הפצע כבר נסגר, אבל עכשיו לאחר טיסה ועוד איזה לח, כנראה נפתח זיהום שהיה חבוי בתוכו ואני נאלץ לקבל אנטיביוטיקה חריפה.
אם מישהו מכם נתקל במקרה דומה ויודע שמות של בקטריות ספציפיות או חמרים מזהמים ספציפיים, זה יכול לעזור לי לקבל טיפול נכון. בינתיים זה רק מחמיר. תודה
מכיוון שאני קצת רחוק, אעריך אם תשאלו קצת מסביב
תודה.
נפצעתי לפני חודש באופן די שטחי, הפצע כבר נסגר, אבל עכשיו לאחר טיסה ועוד איזה לח, כנראה נפתח זיהום שהיה חבוי בתוכו ואני נאלץ לקבל אנטיביוטיקה חריפה.
אם מישהו מכם נתקל במקרה דומה ויודע שמות של בקטריות ספציפיות או חמרים מזהמים ספציפיים, זה יכול לעזור לי לקבל טיפול נכון. בינתיים זה רק מחמיר. תודה
מכיוון שאני קצת רחוק, אעריך אם תשאלו קצת מסביב
תודה.
- doron_hackam
תודה. אני מתייחס לזהבשיא כובד הראש. אתמול קיבלתי כאן זריקות!! אנטיביוטיקה (טליה אומרת שהכניסו לי לתחת מחט ענקית - אני פשוט פחדתי להסתכל)
תנסה לשאול את יעקב הנ"ל מה היתה האבחנה.
מברוכ גדול על הזכייה בתחרות. חבל שלא יכולתי להיות נוכח.
גיורא אמר שאתה מתגיע רק בתחילת אפריל ושאתה שוקל ברצינות להצטייד גם בעוד מנת מישכל חריגה...
תנסה לשאול את יעקב הנ"ל מה היתה האבחנה.
מברוכ גדול על הזכייה בתחרות. חבל שלא יכולתי להיות נוכח.
גיורא אמר שאתה מתגיע רק בתחילת אפריל ושאתה שוקל ברצינות להצטייד גם בעוד מנת מישכל חריגה...
אוקי יעקב הפליג ביכטה שלו לבדו מי יודע לאן אז אין עם מי לדבר.
בשום אופן אל תיכנס לים במאווי עד שזה לא נרפא סופית.
במים במאווי יש בקטריות חמוצות.
תהיה חייב להתאפק ולשמור על המקום נקי ויבש!!!גם הלחות הגבוהה באי מעודדת התפתחות של דברים חמוצים כאלה שקשה להיפטר מהם.
אני מגיע ב 1 באפריל וזאת לא בדיחה. סיכויים טובים שהגאון מגיע גם הוא.
אוטו כבר יש תפקחו עיינים על מקום לישון 1 באפריל עד 8 במאי.
נוסע לפני לדרום צרפת לקבל מפרשים וצייוד חדש וגם לגאון של הסנפירים להצייד בנשק חדשני.
ארנון.
בשום אופן אל תיכנס לים במאווי עד שזה לא נרפא סופית.
במים במאווי יש בקטריות חמוצות.
תהיה חייב להתאפק ולשמור על המקום נקי ויבש!!!גם הלחות הגבוהה באי מעודדת התפתחות של דברים חמוצים כאלה שקשה להיפטר מהם.
אני מגיע ב 1 באפריל וזאת לא בדיחה. סיכויים טובים שהגאון מגיע גם הוא.
אוטו כבר יש תפקחו עיינים על מקום לישון 1 באפריל עד 8 במאי.
נוסע לפני לדרום צרפת לקבל מפרשים וצייוד חדש וגם לגאון של הסנפירים להצייד בנשק חדשני.
ארנון.
לפני שבועיים נחתכתי בכף הרגל
חתך לא עמוק , שמתי מישחה אנטיביוטית + פלסטר רגיל במשך כמה ימים ועכשיו הפצע נסגר, ואפילו גלשתי היום, ואני מקווה שלא יהיו סיבוכים .
אני לא רופא ולא מבין ואולי זה קצת מאוחר אבל נראה לי שצריך לכל פצע כזה לשים באותו יום מישחה אנטיביוטית \ חומר חיטוי + פלסטר ואם יש חשד להתיעץ עם רופא ולא לחכות.
אני לא רופא ולא מבין ואולי זה קצת מאוחר אבל נראה לי שצריך לכל פצע כזה לשים באותו יום מישחה אנטיביוטית \ חומר חיטוי + פלסטר ואם יש חשד להתיעץ עם רופא ולא לחכות.
- carbon fiber
...
זו הסיבה שאני גולש עם נעליים.
אחרי כמה פעמים שבקושי הלכתי שבועיים, בגלל חתך בכף הרגל, החלטתי שאין ברירה (עם כל הבושה... )
החלמה מהירה
יש מקומות שעלולים להיות גם מזרקים על החוף של כל מיני אנשים מסכנים...
אחרי כמה פעמים שבקושי הלכתי שבועיים, בגלל חתך בכף הרגל, החלטתי שאין ברירה (עם כל הבושה... )
החלמה מהירה
יש מקומות שעלולים להיות גם מזרקים על החוף של כל מיני אנשים מסכנים...
הספסל בכנסייה משמש לאחרונה בשעות הערב והלילה קבוצות נוער ואולי גם בוגרים יותר לחגיגות אלכוהול תוך כדי שהם משאירים מסביב שאריות של בקבוקי זכוכית מנופצים.
זהירות
אני אישית כמה פעמים בזמן המתנה לרוח נטלתי שקית ואספתי המון שברי בקבוקים מסביב לספסל ובחוף.
כמו כן מידי פעם גם צצים מתוך החול מזרקים ושאר אזרים מסוכנים.
זהירות
אני אישית כמה פעמים בזמן המתנה לרוח נטלתי שקית ואספתי המון שברי בקבוקים מסביב לספסל ובחוף.
כמו כן מידי פעם גם צצים מתוך החול מזרקים ושאר אזרים מסוכנים.
- doron_hackam
- doron_hackam