נאבד גלשן קייט לגלים באיזור בת גלים (3.3.08)
נאבד גלשן קייט לגלים באיזור בת גלים (3.3.08)
היום (יום שני) בסביבות שעה 9:00 בבקר אבד לי בורד רוקטפיש חדש דנדש בעומק - בין הכנסיה למועדון. חיפשתי כבר לאורך החוף בכל איזור המועדון עד הבקדור, וגם בחוף השקט ולא מצאתי זכר לקיומו.
הגלשן חדש לגמרי (עם 15 דקות גלישה) מלמטה כחול מלמעלה לבן וצהוב.
עדיין לא הספקתי לרשום עליו את השם.
אני מבואס לגמרי,
אם מישהו שמע או ראה בבקשה בבקשה תיצרו איתי קשר.
ראול
054-6678471
הגלשן נראה בדיוק ככה:
(או שהוא כבר בחלקים קטנים מאוד )
הגלשן חדש לגמרי (עם 15 דקות גלישה) מלמטה כחול מלמעלה לבן וצהוב.
עדיין לא הספקתי לרשום עליו את השם.
אני מבואס לגמרי,
אם מישהו שמע או ראה בבקשה בבקשה תיצרו איתי קשר.
ראול
054-6678471
הגלשן נראה בדיוק ככה:
(או שהוא כבר בחלקים קטנים מאוד )
- carbon fiber
ראול עיוני
מצטער מאד לשמוע. אז כנראה שאתה היית הקייטונר שהלך בשני לכיוון הכנסיה כשאני הייתי בדרך למועדון (עם החלוק בית משוגעים לבן)
היום בבוקר עשיתי סיבוב על החוף ולא ראיתי שום דבר שדומה לגלשן, לא על החוף ולא במים גם מחר אני שם ואם אמצא אני אקח אותו ואעביר אליך או מקסימום אשאיר במועדון או אצל סער. תנסה גם אצל הדייגים. יש אנשים שמכירים פה את הדייגים הקבועים?
היום בבוקר עשיתי סיבוב על החוף ולא ראיתי שום דבר שדומה לגלשן, לא על החוף ולא במים גם מחר אני שם ואם אמצא אני אקח אותו ואעביר אליך או מקסימום אשאיר במועדון או אצל סער. תנסה גם אצל הדייגים. יש אנשים שמכירים פה את הדייגים הקבועים?
זה נכון שניכנסתי למים בלי ליש, זאת לא פעם ראשונה שלי על גלשן גלים, וגם גלשתי קצת בלי רצועות אבל.... לא בים עם כאלו גלים !aharon כתב:באמת לא רוצה לפזר מלח על פצעים שעדיין לא הגלידו
אבל...
האם זה נכון שנכנסת אתמול למים פעם ראשונה עם גלשן גלים ולא חיברת ליש???
שיעור יקר מאוד
חבל...
אני גולש כבר 3 וחצי שנים, מעל שנתיים בלי ליש. גלשתי כבר בים הרבה יותר גבוה מאתמול בלי ליש - ולא מעט נפלתי מהגלשן ומצאתי אותו זרוק על החוף.
לא מזמן עלתה השאלה (לא זוכר אם בקייטפורום העולמי או בקייטסייט) לגבי האם להשתמש בליש לגלשן גלים - וגם אני שאלתי שם.
היו שאמרו ככה והיו שאמרו ככה. באופן כללי קיבלתי את הרושם שהרוב אומרים שעדיף בלי, מטעמי בטיחות.
באמת שאני לא מנסה להוכיח כלום - אם היו אומרים שכדאי עם הייתי נכנס עם - יש לי ליש. גם עכשיו אני לא בטוח מה עדיף - תמיד קל לתת ביקורת לאחר מקרה.
דוכס אמר לי שבים גלי כמו שהיה בשני אפילו לישי נכנס עם ליש - אז וואלה, אני מקבל. אבל מצד שני, בים גבוה לפעמים זה עוד יותר מסוכן.
אני ממש לא יודע מה עדיף.
הטעות הגורלית שלי הייתה שלא קשרתי את הגלשן אלי איך שנפל הקייט למים (ליש הנדל פס) - העדפתי להתרכז בלהרים את הקייט לאוויר. עד היום השיטה הזאת עבדה לי יופי - ולצערי במקרה הזה לא.
אני מקבל את הביקורת, ועדיין לא יודע מה אני יעשה בעתיד לגבי ליש.
השיעור אמנם היה לי יקר ביותר, אבל הכי חשוב, לא קרה לי כלום ודבר שני גיליתי שיש כאן אחלה תמיכה מהחבר'ה שגולשים סביבי.
המון כבוד לאלה שעשו ועדיין עושים מאמץ קטן כדי להבין מה עלה בגורל הרוקטפיש שלי.
הופמן - תודה גם לך. וד"א אני לא רק הולך עם חלוק של בית משוגעים, לפעמים אני עומד בתואר .