יום שני הבא .........לכל הרוחות........ מה עם התחרות......
- carbon fiber
יום שני הבא .........לכל הרוחות........ מה עם התחרות......
מה נהיה כאן בסוף לא תהיה תחרות חבריה
יום שני הבא יש פצצה וכיוון בן -ונה אזזזזזזזז
הייידה להתחיל למתוח מפרשים
יום שני הבא יש פצצה וכיוון בן -ונה אזזזזזזזז
הייידה להתחיל למתוח מפרשים
אין מנוס אורי גרוס
יום שני בהחלט מסתמן כיום החזק (אולי חזק מדי?)
- carmicarmi
- איזה_גולש_אתה: גולש קייט
יש עדיין סימני שאלה אם יום ראשון או שני יהיה עדיף.
יש אתר רציני שחושב ששני בבוקר יהיה מצויין ובצהריים הכיוון יהיה צפ מע.
כך שזה יכול ליצור כיוון רע מאד לגלים.
יש אתר אחר שחושב ששני יהיה מערבית נקיה ללא רכיב צפוני.
יש פחות או יותר הסכמה על כך שראשון יהיה בזוית טובה ולקראת הערב חזק.
יש הסכמה על כך שיהיה מאד קר כי זה שקע ענק שמכניס אויר קר מאירופה.
יש הסכמה על כך שמקבלים גל בן **נה כי הוא מתחיל כבר ביום שבת באזור כרתים והוא ייבנה במשך יומיים עד שיגיע אלינו מבושל היטב.
שורה תחתונה: כרגע רוב האתרים חושבים שהתנאים המושלמים יהיו ביום ראשון משעות הערב עד שני בבוקר ויתחרבשו בשני בצהריים.
אבל כרגע זה עדיין קצת רחוק וכדאי להמתין לפחות עד שבת כדי להעלות במידה משמעותית את סיכויי הפגיעה.
שקעים כאלה נעים קדימה ואחורה בזמן ככל שמתקרבים לטווח של יומיים לפני המועד הרצוי.
יש אתר רציני שחושב ששני בבוקר יהיה מצויין ובצהריים הכיוון יהיה צפ מע.
כך שזה יכול ליצור כיוון רע מאד לגלים.
יש אתר אחר שחושב ששני יהיה מערבית נקיה ללא רכיב צפוני.
יש פחות או יותר הסכמה על כך שראשון יהיה בזוית טובה ולקראת הערב חזק.
יש הסכמה על כך שיהיה מאד קר כי זה שקע ענק שמכניס אויר קר מאירופה.
יש הסכמה על כך שמקבלים גל בן **נה כי הוא מתחיל כבר ביום שבת באזור כרתים והוא ייבנה במשך יומיים עד שיגיע אלינו מבושל היטב.
שורה תחתונה: כרגע רוב האתרים חושבים שהתנאים המושלמים יהיו ביום ראשון משעות הערב עד שני בבוקר ויתחרבשו בשני בצהריים.
אבל כרגע זה עדיין קצת רחוק וכדאי להמתין לפחות עד שבת כדי להעלות במידה משמעותית את סיכויי הפגיעה.
שקעים כאלה נעים קדימה ואחורה בזמן ככל שמתקרבים לטווח של יומיים לפני המועד הרצוי.
- alonkaplan
- יצירת קשר:
לדעתי היום העדיף הוא ראשון.
כיוון הרוח נראה כרגע טוב ותחזית הגלים מראה עליה במהלך היום, כך שזה נראה יום בו התנאים הולכים ועולים, מה שיוצר תנאים טובים לתחרות.
יום שני נראה סוער וקר והסתובבות של הרוח לצפון מערבית, שזה רע לכולם.
תנאים טובים לתחרות הם לדעתי, רוח וגלים שנמשכים כל היום, וגם תנאים טובים לצופים ולצילום האירוע. ביום שני אנחנו עלולים לפספס את הקטע הזה.
לסיכום - לתכנן ליום ראשון!
אז יאללה, להקים את הבמות, להרים את הדגלים ולהתחיל לפרק גלים
נא לעדכן בפורום
כיוון הרוח נראה כרגע טוב ותחזית הגלים מראה עליה במהלך היום, כך שזה נראה יום בו התנאים הולכים ועולים, מה שיוצר תנאים טובים לתחרות.
יום שני נראה סוער וקר והסתובבות של הרוח לצפון מערבית, שזה רע לכולם.
תנאים טובים לתחרות הם לדעתי, רוח וגלים שנמשכים כל היום, וגם תנאים טובים לצופים ולצילום האירוע. ביום שני אנחנו עלולים לפספס את הקטע הזה.
לסיכום - לתכנן ליום ראשון!
אז יאללה, להקים את הבמות, להרים את הדגלים ולהתחיל לפרק גלים
נא לעדכן בפורום
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
http://www.yamia.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
דילמה מעניינת הטומנת בחובה גם אספקטים "פוליטיים" (באמת ! )
גולשים ברמה בינונית , טובה, וטובה מאד יעדיפו יום עם גל בינוני ( 2-3 מ') ורוח מתונה (20-25 קשר).
גולשים ברמות-על שלהם יש את הסיכויים הטובים לזכות בשלושת המקומות הראשונים, יעדיפו גלי ענק ורוח מטורפת. זה "ינפה" מהר מאד את הגולשים האחרים - , וישאיר אותם לבד במים.
מכיוון שהתחרות מיועדת גם לקהל - ( מפתיע - לא ? ), אולי מארגני התחרות יבחרו את היום שנוח לקהל ? (מעניין איפה הם ממוקמים ב"מפה הפוליטית" )
ומה שנוח לקהל זה כמובן היום הפחות סוער ! , כולל אפשרות לצפות בגולשים רבים יותר, ובתנאי חוף ותצפית נוחים.
ומכיוון שאני לא גולש-על (וגם לא חצי תותח ), ומקומי בתחרות עם הקהל על החוף, ברור שבחירתי היא : היום שנראה עם התנאים היותר נוחים.
גולשים ברמה בינונית , טובה, וטובה מאד יעדיפו יום עם גל בינוני ( 2-3 מ') ורוח מתונה (20-25 קשר).
גולשים ברמות-על שלהם יש את הסיכויים הטובים לזכות בשלושת המקומות הראשונים, יעדיפו גלי ענק ורוח מטורפת. זה "ינפה" מהר מאד את הגולשים האחרים - , וישאיר אותם לבד במים.
מכיוון שהתחרות מיועדת גם לקהל - ( מפתיע - לא ? ), אולי מארגני התחרות יבחרו את היום שנוח לקהל ? (מעניין איפה הם ממוקמים ב"מפה הפוליטית" )
ומה שנוח לקהל זה כמובן היום הפחות סוער ! , כולל אפשרות לצפות בגולשים רבים יותר, ובתנאי חוף ותצפית נוחים.
ומכיוון שאני לא גולש-על (וגם לא חצי תותח ), ומקומי בתחרות עם הקהל על החוף, ברור שבחירתי היא : היום שנראה עם התנאים היותר נוחים.
---------------------------------------
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
הדר . 052-2414444 . חיפה
משפט סיני עתיק :"גרם אחד של תרגול עולה על טונה של תאוריה"
ביום שני , הדר , ניראה שלא נהיה בתחרות!!!! , אתה ואני הולכים להרביץ סנובורד בכרמל , שמעתי עכשיו ברדיו שבין ראשון לשני יירד שלג כבד בכרמל , מה שאומר :
אוף פיסט ביערות הכרמל
אוף פיסט ביערות הכרמל
[url=http://img268.imageshack.us/i/orenep05050900411.jpg/][img]http://img268.imageshack.us/img268/962/orenep05050900411.jpg[/img][/url]
- alonkaplan
- יצירת קשר:
גולן
אני אכן טס ביום שני, אבל בלילה כך שאני אוכל להשתתף בתחרות גם ביום שני. (ע"ע "חופשת גלישת רוח מודרכת")
אני עדיין בדעה שראשון עדיף, בשיקלול כל השיקולים לקיום תחרות.
אני אכן טס ביום שני, אבל בלילה כך שאני אוכל להשתתף בתחרות גם ביום שני. (ע"ע "חופשת גלישת רוח מודרכת")
אני עדיין בדעה שראשון עדיף, בשיקלול כל השיקולים לקיום תחרות.
אלון קפלן - הדרכת גלישה
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
גלישת רוח, גלים, sup
שעורים / קורסים / סדנאות
סדנאות גלישת רוח בחו"ל
052-3230144
אוקי חברה יום ראשון נראה לצערי לא מספיק טוב בנתיים.
אני גם חייב להזכיר שמדובר פה בסטורם ריידר ולא באיזה תחרות פלצנית בגלים של חצי מטר.
הסטורם הוא אירוע אקסטרים שמתאים לאלה שהביאו את עצמם במשך שנים לרמה שמאפשרת גלישה בתנאים הכי חזקים.(כנראה שיש בערך כ-20 אנשים כאלה בארץ)
מה שנראה כרגע זה שאנחנו הולכים מקיצוניות לקיצוניות, יום ראשון אולי יספיק לילדים של קפלן ויהיה טוב לצופים ויום שני הולך לכיוון של שואה גרעינית. אגב בעיניין הצופים -
ביום כמו יום שני יהיה לנו קל יותר לדחוף אייטמים לטלביזיה בגלל מזג האוויר המופרע ובסופו של דבר זה מגיע להרבה יותר מאשר כמה צופים שנמצאים על החוף.
תדמית הסטורם ריידר נבנתה תמיד על המושג "היום הכי סוער בשנה" הפעם נראה שנתפסנו במילה ונהיה חייבים לעמוד מאחוריה.
אז כמו שזומר הגדול אמר לי היום בבוקר(יום שישי) "תכינו את החרמוניות" או כמו שביורן דנקרבק הגדול אומר תמיד במקרים כאלה: "היום הזה הולך להפריד ביין הגברים לילדים"
אני מאמין שהודעה סופית על המועד תימסר בקרוב על ידי מגזין אדרנלין.
ארנון.
[/list]
אני גם חייב להזכיר שמדובר פה בסטורם ריידר ולא באיזה תחרות פלצנית בגלים של חצי מטר.
הסטורם הוא אירוע אקסטרים שמתאים לאלה שהביאו את עצמם במשך שנים לרמה שמאפשרת גלישה בתנאים הכי חזקים.(כנראה שיש בערך כ-20 אנשים כאלה בארץ)
מה שנראה כרגע זה שאנחנו הולכים מקיצוניות לקיצוניות, יום ראשון אולי יספיק לילדים של קפלן ויהיה טוב לצופים ויום שני הולך לכיוון של שואה גרעינית. אגב בעיניין הצופים -
ביום כמו יום שני יהיה לנו קל יותר לדחוף אייטמים לטלביזיה בגלל מזג האוויר המופרע ובסופו של דבר זה מגיע להרבה יותר מאשר כמה צופים שנמצאים על החוף.
תדמית הסטורם ריידר נבנתה תמיד על המושג "היום הכי סוער בשנה" הפעם נראה שנתפסנו במילה ונהיה חייבים לעמוד מאחוריה.
אז כמו שזומר הגדול אמר לי היום בבוקר(יום שישי) "תכינו את החרמוניות" או כמו שביורן דנקרבק הגדול אומר תמיד במקרים כאלה: "היום הזה הולך להפריד ביין הגברים לילדים"
אני מאמין שהודעה סופית על המועד תימסר בקרוב על ידי מגזין אדרנלין.
ארנון.
[/list]
אמת, יום ראשון נראה חלש בלי גלים:
http://img142.imageshack.us/img142/7268/wavesih0.png
http://img142.imageshack.us/img142/7268/wavesih0.png
תגובה קצרה להדר שכתב: "גולשים ברמות-על שלהם יש את הסיכויים הטובים לזכות בשלושת המקומות הראשונים, יעדיפו גלי ענק ורוח מטורפת."
אז הדר, גולשים ברמות על מנצחים בכל תנאים וזה אני אומר מניסייון של שנים של תחרויות בעולם. הגולשים הטובים תמיד מגיעים בסוף לא משנה מה היה ומה קרה ואיזה תנאים.
מעבר לזה כולכם יכולים להיות בטוחים שהיינו בוחרים ביום המתון יותר אם היתה אפשרות כזאת. כרגע (יום שישי בבוקר) יום ראשון נראה רע מאוד אבל ננסה להחליט כמה שיותר מאוחר בגבולות הסביר ואולי דברים עוד ישתנו.
ארנון.
נ.ב ושוב הסטרם ריידר יצרה מוניטין מסויים ובשום אופן לא נשבור אותו בשביל שכל גולש מתחיל יוכל להשתתף. גולש צריך להרוויח את השתתפותו באירוע הזה.
אתם יודעים שהשנה החליטו לערוך גם תחרות של גלישת גלים. אז גולשי הגלים החליטו לאפשר רק ל15 הטובים ביותר בארץ מקום בתחרות. הסטורם ריידר הוא אירוע אקסטרים ולכן יש לא גם ספונסרים טובים כל שנה. בילבונג לא מעונינים לממן תחרות בגלים של מטר אם גולשים חובבים.
אז הדר, גולשים ברמות על מנצחים בכל תנאים וזה אני אומר מניסייון של שנים של תחרויות בעולם. הגולשים הטובים תמיד מגיעים בסוף לא משנה מה היה ומה קרה ואיזה תנאים.
מעבר לזה כולכם יכולים להיות בטוחים שהיינו בוחרים ביום המתון יותר אם היתה אפשרות כזאת. כרגע (יום שישי בבוקר) יום ראשון נראה רע מאוד אבל ננסה להחליט כמה שיותר מאוחר בגבולות הסביר ואולי דברים עוד ישתנו.
ארנון.
נ.ב ושוב הסטרם ריידר יצרה מוניטין מסויים ובשום אופן לא נשבור אותו בשביל שכל גולש מתחיל יוכל להשתתף. גולש צריך להרוויח את השתתפותו באירוע הזה.
אתם יודעים שהשנה החליטו לערוך גם תחרות של גלישת גלים. אז גולשי הגלים החליטו לאפשר רק ל15 הטובים ביותר בארץ מקום בתחרות. הסטורם ריידר הוא אירוע אקסטרים ולכן יש לא גם ספונסרים טובים כל שנה. בילבונג לא מעונינים לממן תחרות בגלים של מטר אם גולשים חובבים.
- carbon fiber